בירור | חברת ivr כשרה
-
מחפש חברת ivr כשרה שלי בתור בונה מערכות/ריסיילר יצא משהו (כספית) אם אעבוד איתה.
בימות המשיח לדוגמא אני יכול לבנות מערכות/לפתוח קוים ולקבל על זה כסף, רק שהיא לא מומלצת ע"י ועד הרבנים (בלי להכנס לנושא כלל!).
אשמח למידע בנושא, תודה. -
@עידו300 אין שום דבר שתעשה כדי לקבל כסף מימות וישתלם לך (וזה כבר לפני הביטול המוחלט של דמי הקישוריות עוד שבוע)
אם אתה בונה ללקוחות ומקבל מהם כסף אתה יכול להשתמש במבזק שזה ריסיילר של ימות (אותה תשתית) ומאושר ע"י הוועדה@צדיק-תמים כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
ומאושר ע"י הוועדה
תופס טרמפ על השאלה...
לפי האירגונים כדוגמת האירגון של קובי לוי זה גם נחשב כשר? -
@צדיק-תמים כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
ומאושר ע"י הוועדה
תופס טרמפ על השאלה...
@צדיק-תמים כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
ומאושר ע"י הוועדה
תופס טרמפ על השאלה...
@kasnik אני יודע שכתבו לא להתיחס לענין, אבל חברת ימות המשיח כן מאושרת וזה הוצאת שם רע, כך שאם ימות המשיח לא כשר אני לא יודע מה כן ההגדרה של כשר
@חנוך-הכהן כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
@kasnik אני יודע שכתבו לא להתיחס לענין, אבל חברת ימות המשיח כן מאושרת וזה הוצאת שם רע, כך שאם ימות המשיח לא כשר אני לא יודע מה כן ההגדרה של כשר
כשר או לא זה שאלה אחרת
אבל מאושרת = על ידי "ועדת הרבנים לענייני תקשורת"
והיא ממש לא -
@צבי-דורש-ציון כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
@צדיק-תמים נראה ש @kasnik התכוון בציניות, לא?
התכוונתי לשאול רציני כי יש לי לקוחות שאומרים שימות המשיח לא טוב להם בגלל האירגונים הנ"ל,
תמיד אני אומר להם זה מה יש, לא טוב לכם, ביי ביי
אבל אם מבזק כן נחשב 'כשר' זה יהיה לי מעולה...@צדיק-תמים כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
אם אתה בונה ללקוחות ומקבל מהם כסף אתה יכול להשתמש במבזק שזה ריסיילר של ימות (אותה תשתית) ומאושר ע"י הוועדה
איך באמת הם מאושרים ע"י הוועדה, כלומר יש להם הגבלות כלשהם?
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
@צדיק-תמים נראה ש @kasnik התכוון בציניות, לא?
התכוונתי לשאול רציני כי יש לי לקוחות שאומרים שימות המשיח לא טוב להם בגלל האירגונים הנ"ל,
תמיד אני אומר להם זה מה יש, לא טוב לכם, ביי ביי
אבל אם מבזק כן נחשב 'כשר' זה יהיה לי מעולה...@צדיק-תמים כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
אם אתה בונה ללקוחות ומקבל מהם כסף אתה יכול להשתמש במבזק שזה ריסיילר של ימות (אותה תשתית) ומאושר ע"י הוועדה
איך באמת הם מאושרים ע"י הוועדה, כלומר יש להם הגבלות כלשהם?
-
נכון מימות המשיח בעצמם לא תוציאו כסף (כיום לפחות, פעם הוציאו והרבה) אא"כ תעשו פרסומות, כוונתי אכן היתה להוציא כסף מהלקוחות.
אך השאלה שלי עומדת בעינה, האם יש חברה שבה אפשר לעשות כך?@עידו300 כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
אך השאלה שלי עומדת בעינה, האם יש חברה שבה אפשר לעשות כך?
עוד שבוע אין דמי קישוריות, ולכל החברות האחרות חוץ מימות אין מפעיל תקשורת משלהם והם לא רק לא יקבלו כסף על דקות נכנסות אלא ישלמו כסף לספק התקשורת, והרבה
למה נראה לך שמישהו ישלם לך על זה? -
@עידו300 כתב בבירור | חברת ivr כשרה:
אך השאלה שלי עומדת בעינה, האם יש חברה שבה אפשר לעשות כך?
עוד שבוע אין דמי קישוריות, ולכל החברות האחרות חוץ מימות אין מפעיל תקשורת משלהם והם לא רק לא יקבלו כסף על דקות נכנסות אלא ישלמו כסף לספק התקשורת, והרבה
למה נראה לך שמישהו ישלם לך על זה?@צדיק-תמים לא אכפת לי אם הכסף יגיע מהחברה או מהלקוחות, ימות המשיח נותנים לי קוים ואפשרות לבנות, כך שיש לי על מה לגבות כסף, האם יש עוד חברה שיש לי דרך\ להכניס דרכה כסף?
למה שאני אתאמץ לפתוח ללקוח קו בחברה מאושרת, אם לא יצא לי מזה כלום?