בירור | תגובות 2 למדריך אריזת גרסה לקובץ PAC
-
תגובה: תגובות למדריך אריזת גרסה לקובץ PAC
@שניאור-שמח אני רוצה לארוז קובץ PAC לא שערכתי אלא ששאבתי, איך עכשיו אני עושה את זה?יש לי את הקבצים האלה

-
@שניאור-שמח אני רוצה לארוז קובץ PAC לא שערכתי אלא ששאבתי, איך עכשיו אני עושה את זה?יש לי את הקבצים האלה

@נחמן-בניה לא נשאב כלום, כל הקבצים הם 0 kb...

-
@נחמן-בניה לא נשאב כלום, כל הקבצים הם 0 kb...

-

@נחמן-בניה אם אני לא טועה, תעביר את הקבצים לתיקייה הזמנית בתוכנת הצריבה ותמשיך במדריך
-
@נחמן-בניה אם אני לא טועה, תעביר את הקבצים לתיקייה הזמנית בתוכנת הצריבה ותמשיך במדריך
@שניאור-שמח אני לא יכול להמשיך כי כבר החלפתי גירסא והגירסא הזאת נראה לי כמו 13/12 ז גירסא 10
-
@שניאור-שמח אני לא יכול להמשיך כי כבר החלפתי גירסא והגירסא הזאת נראה לי כמו 13/12 ז גירסא 10
@נחמן-בניה לא הבנתי למה אתה לא יכול להמשיך
תפרט יותר ככה יוכלו לעזור לך -
תפרט יותר ככה יוכלו לעזור לך@שניאור-שמח אני לא יכול להמשיך כי ניסיתי לשאוב גירסא ואז הטלפון לא עבד כי לא הצלחתי אז צרבתי גירסא אחרת ואין לי את הקבצים של הגירסא
-
תפרט יותר ככה יוכלו לעזור לך@שניאור-שמח ובכל מקרה השאלה שלי הייתה במקרה ששאבתי גירסא ואז יש לי את הקבצים
-
@שניאור-שמח ובכל מקרה השאלה שלי הייתה במקרה ששאבתי גירסא ואז יש לי את הקבצים
@נחמן-בניה כתב בבירור | תגובות 2 למדריך אריזת גרסה לקובץ PAC:
@שניאור-שמח ובכל מקרה השאלה שלי הייתה במקרה ששאבתי גירסא ואז יש לי את הקבצים
אז עניתי לך מה לעשות, תשים את הקבצים בתיקיה הזמנית בתוכנת צריבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות