בירור | הסרת הוויפי מההגדרות באנדרואיד 13
-
היי לכולם. הובא כאן מדריך להסרת הווייפיי מההגדרות בשיאומי חצי טאצ׳ שהוא אנדרואיד 11, השאלה היא אם יש כאן מישהו שהצליח לעשות זאת גם באנדרואיד 13
אשמח מי שיודע.
שימו לב שאני מדבר על הסרת הווייפיי מההגדרות ולא על עיקור הווייפיי שזה יש דרכים ידועות -
היי לכולם. הובא כאן מדריך להסרת הווייפיי מההגדרות בשיאומי חצי טאצ׳ שהוא אנדרואיד 11, השאלה היא אם יש כאן מישהו שהצליח לעשות זאת גם באנדרואיד 13
אשמח מי שיודע.
שימו לב שאני מדבר על הסרת הווייפיי מההגדרות ולא על עיקור הווייפיי שזה יש דרכים ידועות@קראנץ-ונילה תמחק wpa supllicment או איך שלא קוראים לזה, (יש מספר הדרכות בפורום לגבי זה)תיקון: אתה צודק... -
@קראנץ-ונילה תמחק wpa supllicment או איך שלא קוראים לזה, (יש מספר הדרכות בפורום לגבי זה)תיקון: אתה צודק...@iosi-poli אפשר באותה הדרך (top_level)
לא מתכוין להסביר כרגע תחפש בפורום -
אשמח מי שיודע.
שימו לב שאני מדבר על הסרת הווייפיי מההגדרות ולא על עיקור הווייפיי שזה יש דרכים ידועות@קראנץ-ונילה כתב בבירור | הסרת הוויפי מההגדרות באנדרואיד 13:
אשמח מי שיודע.
שימו לב שאני מדבר על הסרת הווייפיי מההגדרות ולא על עיקור הווייפיי שזה יש דרכים ידועותבעיקרון בג'לי סטאר לא הצלחתי.