עזרה-הפסקת הטרדה של הקווים ועוד..
-
@ESET אמר בעזרה-הפסקת הטרדה של הקווים ועוד..:
@אצי אני מתכוון לשירות שברגע שנכנסת לקו זה רושם אותך אוטומטית לצינתוקים
ושוב פעם כתבתי ש"נראה לי" לא הייתי בטוחאז אני עניתי שלא!!
בכל אופן מי שרוצה יכול להתקשר לימות המשיח במספר 0773137770 ולבקש שינתקו אותו מכל המערכות
אבל!!!!!!! הוא צריך לקחת בחשבון שהוא גם לא יוכל לחייג לשום מערכת של ימות!!!
גם אם זה יהיה וואצפ של המשפחה. וגם אם זה קו של החיידר של הילד. פשוט מנתקים אותו מכל המערכות... -
@יוני אמר בעזרה-הפסקת הטרדה של הקווים ועוד..:
@MERS אמר בעזרה-הפסקת הטרדה של הקווים ועוד..:
שלום וברכה יש לי כל יום המון קווים מעצבנים שמתקשרים אלי וזה ממש מרגיז ואין אפשרות לצאת מרשימת תפוצה אולי בחלק כן יש תכלס אין לי ראש לזה וגם לפעמים זה ממספר כשר רגיל יש אולי מישו שיודע איך אשר לבטל אותם חוץ מרשימת דחייה?
חלק זה עדכוני קורונה לוטו ועוד...
אשמח לפתרן תודה רבה רבהאם זה של ימות המשיח אתה יכול לבקש שימחקו אותך מכל המערכות שלהם [פעם אחת הם מחקו לי ופ"א לא הסכימו- תנסה ותעדכן מה יצא- אא"כ מישהו יתן לך רעיון יותר טוב],
פעם היה קו שהיה עושה את זה אוטומטית אני לא זוכר אבל מה המספר שלו.
בהצלחהמה הכוונה מחקו? לגמריי מהרשימה של כל המספרים?
א"כ למה ניסית פעם שניה
ולמה לא הסכימו?היה פעם מספר ששיגע אותי דרשתי מהם למחוק ומחקו, אחרי איזה שנתיים ב'עידן השיגעון' שיגעו אותי כמו את כולם מכל מיני קוים אז ביקשתי מהם למחוק והם אמרו לי למחוק לבד דרך הקו- מה לעשות שכידוע זה לא עובד בד"כ, אז הם אמרו לי שזה לא קשור אליהם ושהם כבר לא מספקים רשימות תפוצה ולדבר עם בעל הקו- אמרתי להם שאין לי כח לזה ושאם הם לא מוחקים אותי אני פונה לביהמ"ש, אז הם מחקו אותי בכלל- הכניסו אותי לרשימה שחורה שא"א לשלומ לי צנתוקים אבל אני גם לא יכול להתקשר אליהם [כי כביכול איימתי עליהם וכו'] אולי צריך לבקש את זה בצורה אחרת יותר עדינה ובלי איומים אולי זה יעזור
[נ.ב. כיום אני לא חסום אליהם ומקל צנתוקים סטנדרט- והייתי שמח מאוד להיפטר מזה כמו כולם]
בהצלחה -
@MERS ולמה לא לנסות לאיים שוב?
צה תרויח חסימה לגמרי- אפשר אבל אני מתכוון אם אתה לא רוצה להיחסם אליהם אלא רק לא לקבל צנתוקים ותו לא,
עקרונית צריך אולי לבקש מהם שישמו באתר או משהו אופציה כזו אם אימות על המספר כך שיוכלו לבחור לא לקבל צנתוקים ושיוכלו להתקשר- אולי אם למישהו כאן יש קשרים שם אולי @מומחיIVR
בהצלחה
[חוץ מזה שבאיומים בד"כ (מול בנ"א...) לא מרויחים כלום- שם זה שיגע אותי ברמה פסיכית אז עבדתי ככה]