בעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?
- 
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?: כנראה אין לך VOLTI נכון. באמת בסים השני (פרטנר) בדור 4 מופיע VOLTE, ובסלקום לא. 
 אני ינסה מחר לבקש רענון, (היום כבר סגור...)@מעמד כתב בבעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?: לי הבעיה הזו קוראת בפרטנר דוקא בסים של פרטנר זה כן עובד לי. אולי הפתרון שלך הוא כנ"ל, לבקש רענון. 
- 
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?: כנראה אין לך VOLTI נכון. באמת בסים השני (פרטנר) בדור 4 מופיע VOLTE, ובסלקום לא. 
 אני ינסה מחר לבקש רענון, (היום כבר סגור...)@מעמד כתב בבעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?: לי הבעיה הזו קוראת בפרטנר דוקא בסים של פרטנר זה כן עובד לי. אולי הפתרון שלך הוא כנ"ל, לבקש רענון. @יוזבד-0 כתב בבעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?: @דוד-משה-1 כתב בבעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?: כנראה אין לך VOLTI נכון. באמת בסים השני (פרטנר) בדור 4 מופיע VOLTE, ובסלקום לא. 
 אני ינסה מחר לבקש רענון, (היום כבר סגור...)@מעמד כתב בבעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?: לי הבעיה הזו קוראת בפרטנר דוקא בסים של פרטנר זה כן עובד לי. אולי הפתרון שלך הוא כנ"ל, לבקש רענון. כל השיחות עובדות בדור 4, רק התקשרות 106 לא עבד 
 עריכה: כעת התקשרות לקו המידע לא מצליחה 
- 
לי בסלקום עובד (בבני ברק) אבל פעם כן הייתה לי את הבעייה הזו לי בסלקום יש בעיה בG4 כנראה אין לך VOLTI תתקשר לסלקום שיעשו רענון @דוד-משה-1 כתב בבעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?: כנראה אין לך VOLTI תתקשר לסלקום שיעשו רענון יש במכשיר הנ"ל VOLTI ? 
- 
לי בסלקום עובד (בבני ברק) אבל פעם כן הייתה לי את הבעייה הזו לי בסלקום יש בעיה בG4 כנראה אין לך VOLTI תתקשר לסלקום שיעשו רענון 
- 
@דוד-משה-1 @מעמד 
 ביקשתי רענון מסלקום, ואכן עכשיו זה מוציא ומקבל שיחות דרך דור 4, (כולל למודק העירוני בירושלים).
 ממליץ גם ל @חכמון לנסות רענון.
- 
בהוט מובייל הכל עובד וזו החברה היחידה שדור 4 עם 0 באגים ואפילו הפניית שיחות לא מוריד לדור 3 ברוב הפלאפונים. @שלוםפ כתב בבעיה | Q7 לא מוציא שיחות לעיריה בדור 4, גם אצלכם ?: בהוט מובייל הכל עובד וזו החברה היחידה שדור 4 עם 0 באגים ואפילו הפניית שיחות לא מוריד לדור 3 ברוב הפלאפונים. אם כבר, יש שם הגדרת 'שיחה ממתינה' בדור 4? 
 ומה שבטוח, בחיוג *166 יורד לדור 3