בקשת מידע | כבל טעינה מהיר מאלי אקספרס, אמין?
-
ברשותי מחשב של אפל, עם מטען מאד חזק (95W), אממה שהכבל שלי איטי ולא תומך בכזו מהירות. בארץ כבל מקורי של אפל 2 מטר עולה משהו כמו 150 ש"ח ומעלה. סתם כבל של 5A עולה כ 85 ש"ח.
ראיתי באלי אינספור כבלים של 100W ומעלה בשקלים, השאלה היא האם אפשר לסמוך שם על מהירות הטעינה, או שזה כמו הדיסקי אונקי של השתי טרה? -
ברשותי מחשב של אפל, עם מטען מאד חזק (95W), אממה שהכבל שלי איטי ולא תומך בכזו מהירות. בארץ כבל מקורי של אפל 2 מטר עולה משהו כמו 150 ש"ח ומעלה. סתם כבל של 5A עולה כ 85 ש"ח.
ראיתי באלי אינספור כבלים של 100W ומעלה בשקלים, השאלה היא האם אפשר לסמוך שם על מהירות הטעינה, או שזה כמו הדיסקי אונקי של השתי טרה?@איש-גמזו כתב בבקשת מידע | כבל טעינה מהיר מאלי אקספרס, אמין?:
ראיתי באלי אינספור כבלים של 100W ומעלה בשקלים, השאלה היא האם אפשר לסמוך שם על מהירות הטעינה, או שזה כמו הדיסקי אונקי של השתי טרה?מאיפה אתה בארץ?
יש לי כמה כאלו - על 65W זה עובד לי מצויין לא בדקתי על 95W אם אתה רוצה אני יכול להשאיל לך לנסות -
@איש-גמזו כתב בבקשת מידע | כבל טעינה מהיר מאלי אקספרס, אמין?:
ראיתי באלי אינספור כבלים של 100W ומעלה בשקלים, השאלה היא האם אפשר לסמוך שם על מהירות הטעינה, או שזה כמו הדיסקי אונקי של השתי טרה?מאיפה אתה בארץ?
יש לי כמה כאלו - על 65W זה עובד לי מצויין לא בדקתי על 95W אם אתה רוצה אני יכול להשאיל לך לנסות -
@DANIEL-4 נמצא בירושלים ובקריית ספר, למען האמת לא ברור לי שהמחשב שלי יצליח לבלוע יותר מ 65W אני צריך לבדוק. כך שיכול להיות שאני לא צריך יותר.
ואגב, כשאתה כותב עובד מצוין, הכוונה היא שזה באמת מטעין כמו שזה אמור להטעין, או רק שזה עובד?@איש-גמזו כתב בבקשת מידע | כבל טעינה מהיר מאלי אקספרס, אמין?:
@DANIEL-4 נמצא בירושלים ובקריית ספר, למען האמת לא ברור לי שהמחשב שלי יצליח לבלוע יותר מ 65W אני צריך לבדוק. כך שיכול להיות שאני לא צריך יותר.
ואגב, כשאתה כותב עובד מצוין, הכוונה היא שזה באמת מטעין כמו שזה אמור להטעין, או רק שזה עובד?המחשב נטען, DELL LATITUD 5430
גם בראש טעינה תואם וגם במטען נייד תואם
מה כתוב לך במדבקה מאחורי המחשב כהמ הצריכה A+V