המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
מאוד קשה להוריד את המילון של wikiמילון בנטפרי (ובהחלט מובן למה) מישהו יכול להוריד לי אותו לשלוח בפרטי או במייל? צריך רק את המילון העברי לא את המילון המלא. יש להם קבצים דחוסים שלמים שלא שוקלים הרבה.
כשיהיה לי את המילון בידיים אוכל לסנן אותו כמו שצריך בלי נדר - עד כמה שידי מגעת (כבר יש לי קוד לסנן כל מה שנטפרי מסננים השאלה היא אם צריך יותר מזה נראה..... -
מאוד קשה להוריד את המילון של wikiמילון בנטפרי (ובהחלט מובן למה) מישהו יכול להוריד לי אותו לשלוח בפרטי או במייל? צריך רק את המילון העברי לא את המילון המלא. יש להם קבצים דחוסים שלמים שלא שוקלים הרבה.
כשיהיה לי את המילון בידיים אוכל לסנן אותו כמו שצריך בלי נדר - עד כמה שידי מגעת (כבר יש לי קוד לסנן כל מה שנטפרי מסננים השאלה היא אם צריך יותר מזה נראה.....@pcinfogmach יש לי את זה בקובץ ZIM - יעזור לך?
-
@pcinfogmach יש לי את זה בקובץ ZIM - יעזור לך?
@יאיר-דניאל
מחילה אבל zim מאוד קשה לעבוד איתו - תודה בכל אופן -
@יאיר-דניאל
מחילה אבל zim מאוד קשה לעבוד איתו - תודה בכל אופן@pcinfogmach
יש קובץ zim של ויקיטסט מסונן
יש קורא zim כתוסף לדפדפן
אולי פשוט כדאי להוסיף את הפונקציונאליות הזו ועל הדרך להרוויח גם את ויקימילון (אם יהיה לי זמן וזה יהיה רלוונטי - אני יכול להשתדל להכין קובץ zim של ויקימילון מסונן) -

@pcinfogmach כדאי לטפל בזה זה לא אמור להיות ארוך כ"כ (מה שמסומן באיקס), באגון לא משהו, אבל אם כבר ראיתי אעיר..
כמו כן לגיב ההיסטוריה שדנו כאן בעבר וטענת שעדיף סביבת עבודה, רק אעיר שלפעמים סגרתי בטעות ואז צריך לפתוח שוב ובהיסטוריה היה הרבה יותר נוח אם תוכל להחזיר כמו פעםם
-
@יאיר-דניאל
מחילה אבל zim מאוד קשה לעבוד איתו - תודה בכל אופן@pcinfogmach שלחתי לך באישי
-
@pcinfogmach
יש קורא zim כתוסף לדפדפן
אולי פשוט כדאי להוסיף את הפונקציונאליות הזו ועל הדרך להרוויח גם את ויקימילון (אם יהיה לי זמן וזה יהיה רלוונטי - אני יכול להשתדל להכין קובץ zim של ויקימילון מסונן)@האדם-החושב כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
יש ויקי מילון - בפנ"ע, בלי קשר לויקיטקסט
עריכה: אח"כ ראיתי שכתבת@האדם-החושב כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
(אם יהיה לי זמן וזה יהיה רלוונטי - אני יכול להשתדל להכין קובץ zim של ויקימילון מסונן)
-
תודה ךכולם הסדרתי עם המילון
-

@pcinfogmach כדאי לטפל בזה זה לא אמור להיות ארוך כ"כ (מה שמסומן באיקס), באגון לא משהו, אבל אם כבר ראיתי אעיר..
כמו כן לגיב ההיסטוריה שדנו כאן בעבר וטענת שעדיף סביבת עבודה, רק אעיר שלפעמים סגרתי בטעות ואז צריך לפתוח שוב ובהיסטוריה היה הרבה יותר נוח אם תוכל להחזיר כמו פעםם
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אבל יש את האופציה הזו

היסטוריה זה כבר לא כל כך פופלרי -

@חד-בדרא-השני
לעניין הטקסט הארוך יטפל בגרסה הבאה
לעצם החיפוש עדיף לחפש כריתות פרק יח או כריתות דף יח רק לכתוב יח יביא תוצואת לא הכי טובות כמו שהראית בתמונה -
@pcinfogmach
תודה רבה על זיכוי הרבים הגדול! הגירסה האחרונה מדהימה בכל קנה מידה.האם יש היתכנות להוספת קיצורי מקשים בתוך וורד כמו מקש קיצור לאיתור מקור מתוך מראה מקום בתוך הקובץ וכן מקש קיצור לחיפוש מילים נבחרות בחיפוש.
-
-

הנקודות של הדיבור המתחיל נשמרות שלא במקום
-
@יום-חדש-מתחיל
יש שלי טופס מסודר באתר שלי לפניות על בעיות
אפשר גם לפנות אלי במייל של kleikodeshproject בגימיילעברתי על השרשור הנ"ל ולא ראיתי שם כצעקתה שתיים שלוש בעיות שחוזרות ונשנות פחות או יותר שהם היו הבעיה של אוצריא יותר מהבעיה שלי
הבעיה האחרונה שיש שם אנסה לפתור אותה לבי נדר תכתוב לו שייצור איתי קשר במייל אבל רק אחרי שאפיץ את הגרסה הבאה שם אנסה לתקן את זה
הרבה הצלחהאם מאן דהוא תוהה למה אני מסרב להירשם לפורום אוצריא זה הסיבה
https://mitmachim.top/post/1140255 זה מאוד מכביד עלי ואברכים עם כל הכבוד יש נטייה מאוד גדולה לזה@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אם מאן דהוא תוהה למה אני מסרב להירשם לפורום אוצריא זה הסיבה
https://mitmachim.top/post/1140255 זה מאוד מכביד עלי ואברכים עם כל הכבוד יש נטייה מאוד גדולה לזהאם זה הבעי' שלך, אני מוכן לקחת על עצמי בל"נ את התפקיד הזה להסביר לך שם כל פוסט לא ברור או לצעוק על מי שצריך...
אגב, היו עוד כמה שרשורים בפורום אוצריא על זה, לא רק השרשור ההוא.
-
@pcinfogmach
תודה רבה על זיכוי הרבים הגדול! הגירסה האחרונה מדהימה בכל קנה מידה.האם יש היתכנות להוספת קיצורי מקשים בתוך וורד כמו מקש קיצור לאיתור מקור מתוך מראה מקום בתוך הקובץ וכן מקש קיצור לחיפוש מילים נבחרות בחיפוש.
@סתם-אחד-2 כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
האם יש היתכנות להוספת קיצורי מקשים בתוך וורד כמו מקש קיצור לאיתור מקור מתוך מראה מקום בתוך הקובץ וכן מקש קיצור לחיפוש מילים נבחרות בחיפוש.
תשים בגיטהאב אולי יום אחד מי יודע.... זה הרבה עבודה
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אם מאן דהוא תוהה למה אני מסרב להירשם לפורום אוצריא זה הסיבה
https://mitmachim.top/post/1140255 זה מאוד מכביד עלי ואברכים עם כל הכבוד יש נטייה מאוד גדולה לזהאם זה הבעי' שלך, אני מוכן לקחת על עצמי בל"נ את התפקיד הזה להסביר לך שם כל פוסט לא ברור או לצעוק על מי שצריך...
אגב, היו עוד כמה שרשורים בפורום אוצריא על זה, לא רק השרשור ההוא.
@יום-חדש-מתחיל
אוקיי אשקול את זה בלי נדר כרגע אני מדאי טרוד בפיתוח תזכיר עוד שבוע בערך במייל אם אתה יכול