המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אני חשוב שעדיף להתשמש עם סביבות עבודה מאשר עם היסטוריה
בכ"ז יש ספרים שאין לי עניין שישארו פתוחים כל הזמן אבל היו פתוחים לא מזמן, ובמקום לפתוח מחדש ולנתב לאיפה שהיו פשוט להגיע מההיסטוריה בדיוק לאותו המקום.
@אברהם-mch
אפשר לאפשר פתיחה למיקום האחרון, אבל כרגע נמנעתי מזה כדי לאפשר פתיחת כמה עותקים בלי התנגשויות בין טאבים. לא ברור לי עד כמה זה נצרך, ואשמח לשמוע מה הציבור מעדיף.אפשר לשלב בין הגישות, אבל אני לא בטוח שכדאי לעקוף את הבחירה של המשתמש לאן לנווט. רעיון נוסף הוא דיאלוג ששואל אם לחזור למיקום האחרון, אך זה מוסיף שלב לפתיחה.
אשמח לשמוע דעות. אם הולכים לכיוון של היסטוריה—איפה נכון למקם אותה כדי שלא תפגע בזרימה? דף נפרד הוא נקי, אבל פחות זורם. אולי משהו בסגנון שיש בדפדפן. כרגע יש לי ספקות רבים בעניין, ולכן אני לא מתקדם בזה לעת עתה.
עריכה:
אני חושב שישי לי כוון טוב
לעשות שהחיפוש בפתיחת ספר יכלול את התוכן עניינים
ואז המשתמש יכול לבחור לאיפה לפתוח את הספר ואם לא - אז שייפתח למיקום האחרון + אופציה בהגדרות לבטל זאת.
רק שצריך לבדור אם זה אפשרי לעשות כזה חיפוש בלי להכביד על התוכנה והנפח שלה בדיסק -
תצוגת המפרשים החדשה מאוד משודרגת, אבל יש בזה קצת בעיה שהכותרת קופצת לראש העמוד באמצע הקטע, תראה בהסרטה הראשונה, ואח"כ זה נתקע עי' בהסרטה השניה
מפרשים קופצים, משגע קצת.. לענד.zip
כאן זה כבר ממש באג, לא ניתן לקרוא את החצי השני ולחזור לא שייך בכלל, חובה לראות!.zip
אגב, לענ"ד עדיף שפשוט יהיה רשימה ויכול להיות חלק סגור ורק חלק פתוח (כעין באוצריא)
-
פוסט זה נמחק!
-
תצוגת המפרשים החדשה מאוד משודרגת, אבל יש בזה קצת בעיה שהכותרת קופצת לראש העמוד באמצע הקטע, תראה בהסרטה הראשונה, ואח"כ זה נתקע עי' בהסרטה השניה
כאן זה כבר ממש באג, לא ניתן לקרוא את החצי השני ולחזור לא שייך בכלל, חובה לראות!.zip
אגב, לענ"ד עדיף שפשוט יהיה רשימה ויכול להיות חלק סגור ורק חלק פתוח (כעין באוצריא)
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בתוסף התצוגה צרה ביותר ואין את הרווח הנדרש כדי שזה יהיה נוח
-
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
לא מתכוון לטרטר, אבל לא הבנתי,
במקום שהכל יהיה נגלל יהיה רק כותרות, ובלחיצה על זה זה יפתח
ככה:
-
לא מתכוון לטרטר, אבל לא הבנתי,
במקום שהכל יהיה נגלל יהיה רק כותרות, ובלחיצה על זה זה יפתח
ככה:
@חד-בדרא-השני
למה אתה רוצה שיהיה רק כותרות ככה זה שמע לי מוזר?
אתה יכול להסביר את עצמך?
נשמע לי שמאוד חסר לך תצוגת עץ לניווט (זה מה שאתה ורצה לראות את כל הכותרות מול העיניים נכון?) - אחשוב על זה.
אציין שאתה יכול לראות את כל הכותרות ככה

-
הערה לציבור אני מבין שיש באגים אני עמל כרגע על תיקונם בלי נדר רק בין הנקיונות לשאר הדברים זה לוקח זמן
-
הערה לציבור אני מבין שיש באגים אני עמל כרגע על תיקונם בלי נדר רק בין הנקיונות לשאר הדברים זה לוקח זמן
יש"כ גדול מאד.
גם מה שכבר יש זה מעל ומעבר... -
@חד-בדרא-השני
למה אתה רוצה שיהיה רק כותרות ככה זה שמע לי מוזר?
אתה יכול להסביר את עצמך?
נשמע לי שמאוד חסר לך תצוגת עץ לניווט (זה מה שאתה ורצה לראות את כל הכותרות מול העיניים נכון?) - אחשוב על זה.
אציין שאתה יכול לראות את כל הכותרות ככה

אציין שאתה יכול לראות את כל הכותרות ככהמשהו כזה,
זה יותר נוח, כמו שדנת כאן בעבר לענין פרשן ברירת מחדל, פשוט בקריאה אין לי כוח לעבורעל הכל רק מה שרלוונטי כך שאם אוכל לפתוח חלק זה יהיה נוח יותר (או פשוט בחירת מפרשים, רק חשבתי שכך זה יותר קצר ונוח),
למשל כל פרשנים על השס מתחיל בהערות על החבורתא מה שלא כ"כ רלוונטי בדר"כ (אגב, למה הסדר הפוך קודם הערות ואח"כ החברותא בעצמה?)כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אשמח לדעת שזה היה מובן מספיק
@אלכסנדר-צדש כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
יש"כ גדול מאד.
גם מה שכבר יש זה מעל ומעבר...כמובן!
-
הרב @pcinfogmach
כיצד שדרך ספרית כזית נוסף לספרי היבר' המורדים שם שם, ואילו באתר בדרך האתרים לא?

מצד אחד זה מאוד מועיל, מאידך אוצריא לא מזהה ככה...
---------------------------------------------
בעיה נוספת בתוכנה החדשה,
הורדת ספרים דרך הבירובוקס שבתוך ספרית כזית (לא בדרך האתרים) לא יורד, ותוקע את כל הוורד למשך זמן ארוך....