המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach
עוד משהו שאני לא יודע אם זה באג או פניה לגיטהאב, כפותחים ספר ובוחרים דף נסגר רשימת הדפים אוטו' אבל אח"כ בלחיצה עם התוכן לבחירת דף אחר זה לא נסגר אוטו' וצריל ללחוץ שוב דבר שקצת מפריע, מצורף הסרטת מסך להבנת יתר
0f4a39d7-aafc-43de-bfb2-e48c1d6b974a-סגירה אוטומטית של תוכן הענינים של הספר.zip -
@pcinfogmach
עוד משהו שאני לא יודע אם זה באג או פניה לגיטהאב, כפותחים ספר ובוחרים דף נסגר רשימת הדפים אוטו' אבל אח"כ בלחיצה עם התוכן לבחירת דף אחר זה לא נסגר אוטו' וצריל ללחוץ שוב דבר שקצת מפריע, מצורף הסרטת מסך להבנת יתר
0f4a39d7-aafc-43de-bfb2-e48c1d6b974a-סגירה אוטומטית של תוכן הענינים של הספר.zip@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
זה בכוונה ככה
יש מעלות לעשות ככה או ככה
אגב את ה יכול לחוץ על הספר כדי לסגור -
@pcinfogmach
בנוסף האם ניתן להגדיר שבהעתקה זה יעתיק את כל המלל בלא לרדת שורה, כי בספר זה יורד כל קטע שורה ובהעתקה זה קצת מסרבל לחבר הכל לקטע אחד,@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בנוסף האם ניתן להגדיר שבהעתקה זה יעתיק את כל המלל בלא לרדת שורה
אבל אז גם כשצריך זה לא ירד שורה.....
-
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בנוסף האם ניתן להגדיר שבהעתקה זה יעתיק את כל המלל בלא לרדת שורה
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
עדיף להוריד שורה פעם אחת מלמחוק מלא פעמים את ההורדת שורה,
לי בכל אופן זה קצת מפריע לא יודע לכולם, אז תעשה כפי דעתך -
אגב כשזה https://mitmachim.top/topic/92317/שיתוף-בינה-מלאכותית-ai-לשאלות-תורניות/73 יפתח בנטפרי אולי תכניס לכל האתרים..
(סליחה על מבול ההודעות, רובם עלו לי תוכ"ד לימוד ועכשיו חזרתי הביתה אז העלתי אותם, מקווה שיהי לתועלת ולא להעמסה...) -
אגב כשזה https://mitmachim.top/topic/92317/שיתוף-בינה-מלאכותית-ai-לשאלות-תורניות/73 יפתח בנטפרי אולי תכניס לכל האתרים..
(סליחה על מבול ההודעות, רובם עלו לי תוכ"ד לימוד ועכשיו חזרתי הביתה אז העלתי אותם, מקווה שיהי לתועלת ולא להעמסה...)@חד-בדרא-השני
פניות בגיטהאב בצורה מסודרת בנפרד לכל אחד הרבה יותר נוח לי אם אתה יוכל -
@חד-בדרא-השני
פניות בגיטהאב בצורה מסודרת בנפרד לכל אחד הרבה יותר נוח לי אם אתה יוכל@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
פניות בגיטהאב בצורה מסודרת בנפרד לכל אחד הרבה יותר נוח לי אם אתה יוכל
אתה צודק ודאי, אלא שניסיתי וקצת הסתבכתי,
ומכאן אפנה כלל המשתתפים כאן, אולי מישהו יכול לפתוח קובץ שותף שכל אחד יכתוב את הפניות לגיטהאב, וכשהוא נכנס לשם להעלות את כל פניות?? (אני אם זה לא טרחה מרובה, לא יודע כיצד זה עובד)??
-
אבקש את מחילת הציבור. התוסף מצוי עדיין בתהליך פיתוח, ועל כן ייתכנו אי־סדרים מסוימים. כאשר אראה כי המערכת הגיעה לרמת יציבות מספקת, אדאג להסדיר גם את עניין ההורדות.
לגופו של עניין: לשאלה האם יהיה “אוצרניק” — התשובה היא שלא.
השם “כזית” נגזר מן “זית”, והתוסף תומך כברירת מחדל בזית. עם זאת, מאחר שרבים עושים שימוש באוצריא, קיימת אפשרות לבחור במסד הנתונים של אוצריא בעת ההתקנה, וכן בשלב מאוחר יותר דרך הגדרות התוכנה.@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
וכן בשלב מאוחר יותר דרך הגדרות התוכנה
איך?
כי אני תקוע כאן.
הגדרתי בהתקנה, ובכל זאת הוא פותח חלון עם איקס גדול.
חוששני אולי לא בחרתי מיקום נכון.
איך אפשר לבדוק?
-
ניתן לשכפל חלונית צד ל3 חלוניות???
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
וכן בשלב מאוחר יותר דרך הגדרות התוכנה
איך?
כי אני תקוע כאן.
הגדרתי בהתקנה, ובכל זאת הוא פותח חלון עם איקס גדול.
חוששני אולי לא בחרתי מיקום נכון.
איך אפשר לבדוק?
@צדיק-וטוב-לו-0
ץנסה להסיר את ההתקנה ולהתקין שוב -
@נפתלי-צבי-יהודה כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
ורציתי ג"כ רק להזכיר ש..
כמה זמן ומשאבים אתה מוכן להשקיע בשביל משהו שעוד מעט כבר לא רלוונטי?
הרב @pcinfogmach המפתח היקר שמשקיע מזמנו המון זמן וכוחות בשביל לזכות את הרבים, לא מוכן להשקיע בדבר כזה, והוא צודק!!! אין שום הגיון להשקיע בשביל משהו זמני, אז קצת סבלנות, וגם לך יהיה את הDB החדש והכל על מקומו יבוא בשלום.לא רוצה להתחדש באוצריא DB החדשה? אז תשתמש ב'כלי קודש' הישן, נראה לי שאפשר גם להשתמש בשניהם בו זמנית
@דאנציג כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
כמה זמן ומשאבים אתה מוכן להשקיע בשביל משהו שעוד מעט כבר לא רלוונטי?
הרב @pcinfogmach המפתח היקר שמשקיע מזמנו המון זמן וכוחות בשביל לזכות את הרבים, לא מוכן להשקיע בדבר כזה, והוא צודק!!! אין שום הגיון להשקיע בשביל משהו זמני, אז קצת סבלנות, וגם לך יהיה את הDB החדש והכל על מקומו יבוא בשלום.@דאנציג היה כאן אי הבנה!
התכוונתי סה"כ להזכיר שכל הנדון אם אוצריא מתאים לכלי קודש, היא שאלה עתידית, כיון שכל הבעיה זה ב-DB, וזה עדיין נסיוני, ולרוב המשתמשים אין את זה, ולכן כמעט לכולם כלי קודש עדיין עובד מצויין עם אוצריא.
ולא התכוונתי להטריח את הרב @pcinfogmach לבנות משהו זמני. -
לא - למה שתרצה לעשות לעשות כזה דבר?
-
@pcinfogmach
אולי כדאי לעשות שבלחיצה על פלוס זה יפתח ישר את הלשונית של פתיחת קובץ ורק עי לחיצה על בית זה יעבור למסך הראשי
כיון שהשימוש העיקרי הוא בספרים להעתקה וזה קצת מסרבל כל פעם לחוץ על פלוס ושוב על פתיחת ספריה,
אשמח לדעת אם אופצינלי (וא"כ להשאיר פניה בגיטהאב כמובן ?!)@חד-בדרא-השני
אוסיך לזה משהו בהגדרות בעז"ה בגרסה הבאה -
אשמח להבהרה:
- האם יש הבדל בין המסדים של זית לאוצריא כלפי התוכנה כאן (ולא באופן כללי הבדל בין התוכנות), מלבד שבאוצריא זה כולל קבצים אישים? שזה מעלה לצד של המסד של אוצריא, האם יש חסרון כנגד?
- האם המסד של אוצריא כולל קבצי וורד (א"כ זה פותר את הנידון על הוספתך לעיל)
- האם המסד שלהם מתעדכן אוטו' בכל קובץ שמוסיפים?
- האם ניתן להוריד את המסד שלהם בלבד בלי לשדרג את התכונה שלהם, וא"כ כיצד להוסיף את הקבצים האישים,
סליחה אם הארכתי מדאי:)
אשמח להבהרה:
האם יש הבדל בין המסדים של זית לאוצריא כלפי התוכנה כאן (ולא באופן כללי הבדל בין התוכנות), מלבד שבאוצריא זה כולל קבצים אישים? שזה מעלה לצד של המסד של אוצריא, האם יש חסרון כנגד?
אין הבדל
האם המסד של אוצריא כולל קבצי וורד (א"כ זה פותר את הנידון על הוספתך לעיל)
לא
האם המסד שלהם מתעדכן אוטו' בכל קובץ שמוסיפים?
האם ניתן להוריד את המסד שלהם בלבד בלי לשדרג את התכונה שלהם, וא"כ כיצד להוסיף את הקבצים האישים,
סליחה אם הארכתי מדאי:)את זה תשאל בפורום אוצריא
תמיד אפשר להוריד את המסד של זית בנפרד אז אני לא רואה עניין להתחיל לדון אפ אפשר להוריד את המסד של אוצריא בנפרד