המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@שם-כלשהו
מגלה טפח מכסה טפחיים. לא באמת אכפת לי מה שיש יש אין לי הרבה מה לעשות בנידון. מראש התוסף נועד כתוסף ולא כדבר בפני עצמו הוא התפתח לאן שהתפתח לבקשת הציבור - אבל המודעא היתה שם מראש זה בראש ובראשונה תוסף אז נא לא לפתח ציפיות.בכל אופן אם יש מישהו שיכול להזיז משהו במבנה של ה-DB אם באמת יש בעיה אז הפתרון הוא להוסיף עוד שדה orderid או משהו כזה לכל השורות
-
אני ממש מודה לך על התוסף הנפלא, ברוך השם זה מועיל לי הרבה מאוד, מאוד נוח וקל.
אני משער שגם עוד אנשים זה מועיל להם.ולידיעתך, הייתי משתמש בעבר הרבה גם בתוסף תורת אמת לוורד, שגם היה נפלא מאוד.
[אני אפילו קצת עדיין משתמש בו, כי בתוסף הזה ניתן להגדיר ידנית בתיקייה איזה ספרים יהיו לי בו, ואיזה לא, כך שברוב הפעמים אני לא צריך שיחפש לי בכל המאגרים, אלא רק בקטגוריה מסוימת. דבר זה כמדומה לא ניתן עדיין לעשות בתוסף החדש והנפלא כתבי הקודש].@יונתן-2 עכשיו אתה פשוט כותב כך:
חד גדיא @רמבן @רשי
והוא יחפש את זה רק ברמב"ן ורש"י. -
בקשר ל"עיצוב תורני"
אני שם לב שהעיצוב תורני מאזן את הטורים רק באמצעות הגדלת הרווח שבין הפסקאות, לדעתי היה צריך להיות שלפעמים האיזון יעשה ע"י הקטנת הרווח שבין הפסקאות. כי כשהאיזון הוא רק ע"י הוספת רווח זה גורם לעתים לחוסר פרופורציה בעמוד.
היה צריך לעשות שאם הקטנה מסויימת של הרווח בין הפסקאות בטור הארוך היא פחותה מהוספת רווח בין הפסקאות שבטור הקצר להעדיף אותה. (או לחילופין לתת אפשרות בחירה אם לתת קדימה לאיזון ע"י הוספת רווח בטור הקצר או הקטנת רווח בטור הארוך).
אם אכן תנתן אפשרות לאיזון ע"י הקטנת רווחים אז ראוי להוסיף עוד תיבת דו-שיח להגדיר מה יהיה המינימום של רווח בין הפסקאות. -
בקשר ל"עיצוב תורני"
אני שם לב שהעיצוב תורני מאזן את הטורים רק באמצעות הגדלת הרווח שבין הפסקאות, לדעתי היה צריך להיות שלפעמים האיזון יעשה ע"י הקטנת הרווח שבין הפסקאות. כי כשהאיזון הוא רק ע"י הוספת רווח זה גורם לעתים לחוסר פרופורציה בעמוד.
היה צריך לעשות שאם הקטנה מסויימת של הרווח בין הפסקאות בטור הארוך היא פחותה מהוספת רווח בין הפסקאות שבטור הקצר להעדיף אותה. (או לחילופין לתת אפשרות בחירה אם לתת קדימה לאיזון ע"י הוספת רווח בטור הקצר או הקטנת רווח בטור הארוך).
אם אכן תנתן אפשרות לאיזון ע"י הקטנת רווחים אז ראוי להוסיף עוד תיבת דו-שיח להגדיר מה יהיה המינימום של רווח בין הפסקאות.@בית-שמשי
מחילה אבל מראש האיזון נועד לאיזון קל בלבד
העיצוב תורני לא נועד לעימוד ספרים או לעיצוב כל מסמך שיש בו עימוד כבד אלא לעיצוב קל בלבד לשימוש פשוט ותו לא.
מי שרוצה משהו יותר משוכלל יכול לנסות את זהhttps://mitmachim.top/topic/82726/להורדה-תוסף-שולחן-העורך-סט-כלים-לעורך-התורני-גירסה-מספר-4.0
מניסיוני כל ניסיון לעשות משהו יותר משוכלל מוביל לכל מיני דברים שמבחינתי נחשבים ללא מקצועיים בעליל ואינני מוכן לקחת אחריות עליהם כלל ועל כן אני מתרחק מדברים אלו
זה לא שזה לא עובד אבל זה להכניס אלמנטים לתוך המסמך בצורה גסה וידנית - וורד לא נועד לעימוד ספרים כבד ומי שרוצה לעמד בו ספרים אין לי שום התנגדות אבל אינני רואה בכך את משימת חיי -
אני ממש מודה לך על התוסף הנפלא, ברוך השם זה מועיל לי הרבה מאוד, מאוד נוח וקל.
אני משער שגם עוד אנשים זה מועיל להם.ולידיעתך, הייתי משתמש בעבר הרבה גם בתוסף תורת אמת לוורד, שגם היה נפלא מאוד.
[אני אפילו קצת עדיין משתמש בו, כי בתוסף הזה ניתן להגדיר ידנית בתיקייה איזה ספרים יהיו לי בו, ואיזה לא, כך שברוב הפעמים אני לא צריך שיחפש לי בכל המאגרים, אלא רק בקטגוריה מסוימת. דבר זה כמדומה לא ניתן עדיין לעשות בתוסף החדש והנפלא כתבי הקודש].ולידיעתך, הייתי משתמש בעבר הרבה גם בתוסף תורת אמת לוורד, שגם היה נפלא מאוד.
[אני אפילו קצת עדיין משתמש בואני עדיין מחכה שהרב @pcinfogmach יואיל בטובו להגדיר בתוסף כלי קודש - את מה שהיה בתורת אמת בוורד - אפשרות חיפוש מילה ע"י הדגשה של מילה בטקסט בוורד - ובלחצן ימני = חיפוש בתורת אמת.
-
ולידיעתך, הייתי משתמש בעבר הרבה גם בתוסף תורת אמת לוורד, שגם היה נפלא מאוד.
[אני אפילו קצת עדיין משתמש בואני עדיין מחכה שהרב @pcinfogmach יואיל בטובו להגדיר בתוסף כלי קודש - את מה שהיה בתורת אמת בוורד - אפשרות חיפוש מילה ע"י הדגשה של מילה בטקסט בוורד - ובלחצן ימני = חיפוש בתורת אמת.
@יאיר-דניאל פתחת בקשה בגיטאהב?
הוא לפעמים מתאמץ יותר עבור מי שמתאמץ לפתוח שם. -
@יאיר-דניאל פתחת בקשה בגיטאהב?
הוא לפעמים מתאמץ יותר עבור מי שמתאמץ לפתוח שם.@צדיק-וטוב-לו-0 אאל"ט פתחתי בעבר.
אחפש את זה. -
@בית-שמשי
העיצוב תורני לא נועד לעימוד ספרים או לעיצוב כל מסמך שיש בו עימוד כבד אלא לעיצוב קל בלבד לשימוש פשוט ותו לא.
מי שרוצה משהו יותר משוכלל יכול לנסות את זהhttps://mitmachim.top/topic/82726/להורדה-תוסף-שולחן-העורך-סט-כלים-לעורך-התורני-גירסה-מספר-4.0
מניסיוני כל ניסיון לעשות משהו יותר משוכלל מוביל לכל מיני דברים שמבחינתי נחשבים ללא מקצועיים בעליל ואינני מוכן לקחת אחריות עליהם כלל ועל כן אני מתרחק מדברים אלו
זה לא שזה לא עובד אבל זה להכניס אלמנטים לתוך המסמך בצורה גסה וידנית - וורד לא נועד לעימוד ספרים כבד ומי שרוצה לעמד בו ספרים אין לי שום התנגדות אבל אינני רואה בכך את משימת חיימחילה אבל מראש האיזון נועד לאיזון קל בלבד
העיצוב תורני לא נועד לעימוד ספרים או לעיצוב כל מסמך שיש בו עימוד כבד אלא לעיצוב קל בלבד לשימוש פשוט ותו לא.אכן אני מסכים איתך שוורד לא אמור להתחרות בתג, וכמי שאשתו מעמדת ותיקה בתג ואני מכיר את תחום העימוד אני חושב שוורד אינו מהווה תחליף לתג.
אני גם מסכים שכל נסיון להוסיף בוורד כל מיני מקרואים משבש את הספר. והוא לא מקצועי.
אבל לא דברתי על עימוד "כבד" וגם לא על עימוד להדפסת ספרים. אני מסדר את השיעורים שלי להדפסה מידי שבוע לתלמידים, ואני מעוניין שיראה מסודר בצורה של ספר ובשביל זה בדיוק אני משתמש בתוסף שלך, (ומרוצה ממנו עד הגג, בוודאי בהשוואה לתוספים אחרים שהשתמשתי בהם בעבר).
רק שלפעמים האיזון מותיר רווחים גדולים מדי בין הפסקאות וזה לא נראה יפה, ואז אני מאזן באופן ידני (ע"י הקטנת המרווחים בין הפסקאות בטור הארוך). ועל זה בדיוק שאלתי אם אפשר שזה ייעשה באופן אוטומטי.
בכל אופן ייש"כ, ובפרט על הלא מובן מאליו של יצירת תוסף כ"כ נחמד ומסירתו לציבור בחינם, ועוד עם פתיחות לשמוע עליו הערות.
יש לציין שישנם פעמים שאני נצרך לאזן ע"י הוספת שורה באמצעות ריווח בין המילים, ואת זה בודאי אני עושה ידני ולא מצפה שהתוכנה תעשה כך באופן אוטומטי. אבל חשבתי שכשם שאפשר להגדיל רווחים אוטומטית אפשר גם להקטין. -
העיצוב תורני לא נועד לעימוד ספרים או לעיצוב כל מסמך שיש בו עימוד כבד אלא לעיצוב קל בלבד לשימוש פשוט ותו לא.אכן אני מסכים איתך שוורד לא אמור להתחרות בתג, וכמי שאשתו מעמדת ותיקה בתג ואני מכיר את תחום העימוד אני חושב שוורד אינו מהווה תחליף לתג.
אני גם מסכים שכל נסיון להוסיף בוורד כל מיני מקרואים משבש את הספר. והוא לא מקצועי.
אבל לא דברתי על עימוד "כבד" וגם לא על עימוד להדפסת ספרים. אני מסדר את השיעורים שלי להדפסה מידי שבוע לתלמידים, ואני מעוניין שיראה מסודר בצורה של ספר ובשביל זה בדיוק אני משתמש בתוסף שלך, (ומרוצה ממנו עד הגג, בוודאי בהשוואה לתוספים אחרים שהשתמשתי בהם בעבר).
רק שלפעמים האיזון מותיר רווחים גדולים מדי בין הפסקאות וזה לא נראה יפה, ואז אני מאזן באופן ידני (ע"י הקטנת המרווחים בין הפסקאות בטור הארוך). ועל זה בדיוק שאלתי אם אפשר שזה ייעשה באופן אוטומטי.
בכל אופן ייש"כ, ובפרט על הלא מובן מאליו של יצירת תוסף כ"כ נחמד ומסירתו לציבור בחינם, ועוד עם פתיחות לשמוע עליו הערות.
יש לציין שישנם פעמים שאני נצרך לאזן ע"י הוספת שורה באמצעות ריווח בין המילים, ואת זה בודאי אני עושה ידני ולא מצפה שהתוכנה תעשה כך באופן אוטומטי. אבל חשבתי שכשם שאפשר להגדיל רווחים אוטומטית אפשר גם להקטין. -
מודעא רבה:
מסתמן שהגרסה הבאה אי"ה תהיה הגרסה האחרונה שתתמוך בווינודס 7 - זוהי הזדמנות אחרונה להרים קול זעקת שבר אם ישנו.כמו"כ אם יש מישהו שכתבי הקודש בוורד עדיין לא עובד לו או מכיר מישהו שעדיין לא עובד לו מאוד אשמח לשמוע על כך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות