המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
הערה לגבי החיפוש בתוכנה הכ"כ מדהימה ומיוחדת כלי הקודש
שמתי לב שחיפוש עם שני מילים זהות כמו קיש קיש, התוכנה לא תמצא את התוצאה [הסיבה לדעתי כי התוכנה כאילו מזהה כבר בקיש הראשון את הקיש השני ודוק.]
עוד בענין החיפוש, א"א לחפש חיפוש המורכב עם שני מילים כאשר מילה אחת נמצאת בקטע אחד והמילה השניה בקטע אחר, החיפוש עובד רק על שאילתה הקיימת בקטע אחד.
הרב @pcinfogmach יש סיכוי בעתיד שיהיה אפשרות להוסף דרך התוכנה ספרים אישים, ובמיוחד כעת שבאוצריא הספרים האיישים מתווספים דרך מסד נתונים נפרד מהמסד הכללי?
שמתי לב שחיפוש עם שני מילים זהות כמו קיש קיש, התוכנה לא תמצא את התוצאה [הסיבה לדעתי כי התוכנה כאילו מזהה כבר בקיש הראשון את הקיש השני ודוק.]
עוד בענין החיפוש, א"א לחפש חיפוש המורכב עם שני מילים כאשר מילה אחת נמצאת בקטע אחד והמילה השניה בקטע אחר, החיפוש עובד רק על שאילתה הקיימת בקטע אחד.
אין לי כרגע רעיון איך ליישם זאת כדאי לשים בגיטהאב כי שי לי כיוון אבל סיכויים שאשכח א לא יהיה שם
-
למה זה לא עובד לי?
הורדתי את הגירסה האחרונה והתקנתי, והוא לא מציג את תוכן הספריםבהתחלה מופיע לי

חשבות
כתב לפני 25 דקות
נערך לאחרונה על ידי
למה זה לא עובד לי?
הורדתי את הגירסה האחרונה והתקנתי, והוא לא מציג את תוכן הספריםבהתחלה מופיע לי
השגיאה שמופיע בהתחלה לא קשור
זה קשור לעידכונים וכבר בטיפולמאוד מאוד אני רוצה לפתור את הבעיה עם תוגת הספרים מארח ואינך היחיד שסובל מזה
אני צריך פרטים מהקונוסל לחץ f12 ותגיד לי האם אתה רואה שגיאה בקונסול
כמו"כ האם עץ הספרים כן נטען?
כמו"כ האם בהרצה מחוץ לוורד זה פועל כדבעי? -
@מחשבות זה כותב חסימה של נטפרי, מעניין.
@pcinfogmach ?!@מחשבות זה כותב חסימה של נטפרי, מעניין.
@pcinfogmach ?!לא קשור לנטפרי זה בטיפול
-
הרב @pcinfogmach יש סיכוי בעתיד שיהיה אפשרות להוסף דרך התוכנה ספרים אישים, ובמיוחד כעת שבאוצריא הספרים האיישים מתווספים דרך מסד נתונים נפרד מהמסד הכללי?
גיטהאב.....
-
@pcinfogmach אז מאיפה נכנס המלל באנגלית: 'חסום בנטפרי?!'
-
@pcinfogmach אז מאיפה נכנס המלל באנגלית: 'חסום בנטפרי?!'
@צדיק-וטוב-לו-0
כי זה שגיאת חיבור אז אם יש לך נטפרי הוא אומר שזה נטפרי זה הכל -
הרב @pcinfogmach מלכתחילה התלבטתי אם להעלות את ההערה לגבי חיפוש של שני מילים זהות, חשבתי שזה בעיה מדי זוטרית גליתי את זה בטעות תוך כדי הלימוד לאחר שחיפוש בעל שני מילים זהות לא הניב לי תוצאות.
אך לתדהמתי מקודם גליתי שלא פחות ולא יותר דווקא הדוגמית של החיפוש המובנה בתוכנה הוא חיפוש בעל שני מילים זהות, קיש קיש קריא שהוא כמובן לא מניב תוצאות, אז אולי זה לא בעיה זוטרית

-
@pcinfogmach
התקנתי גירסא קודמת עם סיומת X86 וכן עובד לי
האם יתכן שזה הבעיה שאין לי בגירסה הזאת ? -
@pcinfogmach
התקנתי גירסא קודמת עם סיומת X86 וכן עובד לי
האם יתכן שזה הבעיה שאין לי בגירסה הזאת ? -
@מחשבות
וואו חשבתי שזה מיותר לגמרי ולכן הפסקתי עם זה אפשר די בקלות להפיץ שוב
אולי תבדוק מה קורה אם אתה מתקין גרסה קדומת בלי X86 ואז נדע יותר בבירור שזה הנקודה
תודה מראש
וסליחה על ההטרחה@pcinfogmach
בדקתי כמה גירסאות
גירסה 5.2.1. עבד לי גם בלי הסיומת X86
אבל גירסא 7 וכן גירסאות 8.2.2. ו8.2.3 לא עבדו לי
אולי זה באמת הבעיה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות