שליחת שיר בלי שיהיה אפשר להוריד
-
@EMG @A0533057932 @326135738 בכל אופן אפילו באתרים של אפשרות שמיעת שירים (שיש הרבה למיניהם) וללא אפשרות הורדה, כבר התפרסם כאן אפשרות, וכן לא זוכר איפה ראיתי את זה ע"י לחיצה כאשר אתה על הדפדפן Ctrl + U, ויפתח לך דף עם הרבה כיתוב וקישורים, ובחיפוש (ע"י לחיצה Ctrl + F) קבצים של MP3 או MP4 וכדו', תגיע לקישור שע"י לחיצה עליו, הקובץ יורד למחשב, (אגב: כמו כן יש אתר פתוח בנטפרי להורדת שירים וסרטונים מיוטיוב כאן בהכנסת קישור הסרטון בתיבה למעלה, ולחיצה על הורד), כך שבכל אופן איך שתשלח את הקובץ רק לשמע המקבל יוכל להורידו.
-
@A0533057932 אמר בשליחת שיר בלי שיהיה אפשר להוריד:
@בעלזא ומה חידשת בנושא?
שללא השקעה כספית אין אפשרות?שאפילו אם השקעה כספית כנראה (?!) לא יוכל לשלוח בלי אפשרות להוריד. שהרי הוא גם יכול להקליט עם הקלטה פנימית מהמחשב וכדו', שזה כבר דורש זמן.
-
@EMG אז מה הבעיה תעלה ליוטיוב או אחד מהפיתרונות שהחברה הציעו פה ואחרי זה תוריד מיוטיוב וכד'. שם אם לא יהיה לו דחוף להוריד הוא לא יברר איך.
@בעלזא יש סרטונים עם הגנה שאם אתה לא אקר מטורף.. לא תוכל להוריד, גם אם כל האופציות שהביאו בקישור שהבאת. -
@בעלזא אמר בשליחת שיר בלי שיהיה אפשר להוריד:
@A0533057932 אמר בשליחת שיר בלי שיהיה אפשר להוריד:
@בעלזא ומה חידשת בנושא?
שללא השקעה כספית אין אפשרות?שאפילו אם השקעה כספית כנראה (?!) לא יוכל לשלוח בלי אפשרות להוריד. שהרי הוא גם יכול להקליט עם הקלטה פנימית מהמחשב וכדו', שזה כבר דורש זמן.
אחרי השקעה כספית בהחלט נשאר רק האופציה של הקלטה פנימית
-
@EMG אמר בשליחת שיר בלי שיהיה אפשר להוריד:
אני רוצה לשלוח את זה לאחד שלא מבין יותר מדי אם יהיה סמל של הורדה הוא יוריד אבל הוא לא יעשה הקלטה פנימית בשביל שיהיה לו את זה
אאל"ט ניתן להעלות לדרייב ולשתף באופן שא"א להוריד (בהגדרות השיתוף) - בהתחשב שמדובר באחד שלא מבין יותר מידי כמו שציינת, זה מספיק.
-
@מתחיל-מומחה ניסיתי וזה כותב גם שלא ניתן לשמוע!
-
@מתחיל-מומחה כמה זמן יכול לקחת עבר כבר כמה ימים מאז ששיתפתי אותו מהדרייב
-
@ב-מ-ב-ל-יק הבעיה אצלי שזה לא שיר זה הקלטה שאני לא רוצה שיפיץ הלאה אז זה לא יעזור לי כי יפיץ אותה ביחד עם המילים ברקע
-
@EMG אמר בשליחת שיר בלי שיהיה אפשר להוריד:
@ב-מ-ב-ל-יק הבעיה אצלי שזה לא שיר זה הקלטה שאני לא רוצה שיפיץ הלאה אז זה לא יעזור לי כי יפיץ אותה ביחד עם המילים ברקע
אהה...
אם זה ממש חשוב לך רק להשמיע לו את ההקלטה אז אפשר לחייג אליו לטלפון נייח ולהשמיע לו את ההקלטה בטלפון כנראה שהוא לא יוכל להקליט (במיוחד שהוא לא כזה מתוחכם) -
-
@מתחיל-מומחה אמר בשליחת שיר בלי שיהיה אפשר להוריד:
@EMG
נדמה לי שלוקח זמן עד שהשיר 'כביכול' נטען בדרייב, בשביל שיוכלו לשמוע אותו ללא הורדה.
עריכה: לא נכון! טעיתי. אם אכן מבטלים אפשרות ההורדה לא ניתן לצפות בקובץ.אז מה הרוח לחסום אפשרות להוריד הרי אני גם לא יכול לצפות?