שיתוף | הכנס APK וקבל את האייקון של האפליקציה 🎯
-
סקריפט פשוט שיצרתי לצורך עריכת חנות אפליקציות אז הייתי צריך את האייכונים של האפליקציות. אז יצרתי סקריפט שיעשה לי את העבודה...
בבקשה
ישנם כמה אפליקציות שהוא לא מצא את האייקון שלהם.. אשמח אם מישהו יערוך את הקוד בצורה טובה יותר ויסדר את זה
-
סקריפט פשוט שיצרתי לצורך עריכת חנות אפליקציות אז הייתי צריך את האייכונים של האפליקציות. אז יצרתי סקריפט שיעשה לי את העבודה...
בבקשה
ישנם כמה אפליקציות שהוא לא מצא את האייקון שלהם.. אשמח אם מישהו יערוך את הקוד בצורה טובה יותר ויסדר את זה
-
בבקשה
@למה-באתי כתב בשיתוף | הכנס APK וקבל את האייקון של האפליקציה
:
ישנם כמה אפליקציות שהוא לא מצא את האייקון שלהם
כי לא בכולם זה נמצא באותו מקום, ברוב האפליקציות הישנות זה נמצא במקום אחד ברוב החדשות זה מבולגן
-
@למה-באתי כתב בשיתוף | הכנס APK וקבל את האייקון של האפליקציה
:
ישנם כמה אפליקציות שהוא לא מצא את האייקון שלהם
כי לא בכולם זה נמצא באותו מקום, ברוב האפליקציות הישנות זה נמצא במקום אחד ברוב החדשות זה מבולגן
-
@עם-ישראל-חיי הכנסתי מלא נתיבים. ןבאמת פעם הוא היה מצליח הרבה פחות.. והכנסתי לו עוד והוא מוצא יותר כעת..
-
@iosi-poli לפעמים זה בתוך הxml ולא. בתור אייקון
-
@iosi-poli בערך. זה בעצם הבעייה
-
@למה-באתי אולי תשתמש בAPI של גימיני, ותשלח לו את הקבצים הרלוונטים והוא יגיד לאפליקציה איפה האייקון?