הפעלת בלוטוס בנוקיה C2 שאין אפשרות ללחוץ על מקשי הקיצור והתפריט
-
אכתוב את מה שקרה לי אולי זה יעזור לעוד אנשים.
בנוקיה C2 החלפתי את התפריט דרך מובימב, ומשום מה הפלאפון הפסיק לאפשר ללחוץ על כל המקשים העליונים, [דהיינו מקשי הקיצור והאמצעי לתפריט], (רק המקש השמאלי לשמות הצליח אחרי הפעלת הטלפון מחדש, וגם זה לא כל פעם].
אז שיחזרתי את הגדרות הפלאפון (דרך הקוד #7780#*), אבל אז חוץ מזה שהפלאפון לא איפשר לי ללחוץ על מקשי הקיצור והתפריט, גם נמחק לי הבלוטוס, ללא אפשרות חיבור למחשב להחליף את קובץ התפריט, (יצויין שהמקשים לא הפסיק לעבוד פיזית, מכיון שבכניסה לשיחות אחרונות דרך מקש ירוק, יכלתי לגלול מעלה מטה, ולצאת חזרה).
ניסיתי כל מיני דרכים, ולמעשה הצלחתי להגיע לאפשרות הפעלת הבלוטוס, (שכבר כתבתי את עצם הרעיון כאן, אך מכיון שהפעם זה בא לי לשימוש בהצלחה אני כותב זאת שוב) כאשר מקישים על מקש כלשהו, ולוחצים באמצע על שמור, וכך נוצר לך איש קשר, ובאפשרותך להוסיף פרטים, ומיד הוספתי גם את הקישור לנגן (////:rtps) ואחרי שנכנסתי לנגן והפעלתי איזה שהוא שיר ניתן ע"י לחיצה במקש השמאלי אפשרויות > לגלול עד הסוף, יש אפשרות Blutooth, לחצתי על זה ומיד הוא שואל האם להפעיל את הבלוטוס, ואחרי לחיצה על כן, מיד יצאתי (ע"י לחיצה על המקש האדום, בפעם הראשונה שלחצתי על 'כן' ולא יצאתי, הפלאפון פשוט נכבה ולא הדליק כלל את הבלוטוס), וע"י זה הופעל הבלוטוס, והצלחתי להתחבר לתוכנת מובימב, ושיניתי את קובף התפריט ואחרי הפעלת הטלפון, חזר המצב לקדמותו, עם אפשרות לחיצה על כל המקשים.
אקוה שעזרתי למישהו בהווה או בעתיד. -
@בעלזא או ליתר דיוק
לאחר איפוס המכשיר
שאין בתפריט בלוטוס (לא כאשר מחקו את היישום)
ניתן להדליק בדרך הבאה
יצירת איש קשר חדש
הוספת אתר אינטרנטRTSP://
הפעלת נגן המדיה
בתפריט של הנגן בוחרים בלוטוס וישר שהוא נדלק יוצאים החוצה
(הסיפור עצוב מאד אולם עלולים להתבלבל מחמת עודף הפרטים - לאחר שתסדר את זה אמחק את הפוסט שלי) -
@A0533057932 אמר בהפעלת בלוטוס בנוקיה C2 שאין אפשרות ללחוץ על מקשי הקיצור והתפריט:
@בעלזא או ליתר דיוק
לאחר איפוס המכשיר
שאין בטפריט בלוטוס
ניתן להדליק בדרך הבאה
יצירת איש קשר חדש
הוספת אתר אינטרנטRTSP://
הפעלת נגן המדיה
בתפריט של הנגן בוחרים בלוטוס וישר שהוא נדלק יוצאים החוצה
(הסיפור עצוב מאד אולם עלולים להתבלבל מחמת עודף הפרטים - לאחר שתסדר את זה אמחק את הפוסט שלי)לא כתבתי מדריך מכיון שעדיין אין לי הרשאה לכתוב מדריכים, סך הכל כתבתי את הסיפור שהיה לי,
אם מישהו רוצה לערוך את כל התובנות מהסיפור שלי באופן מסודר בשמחה רבה. -
@בעלזא אמר בהפעלת בלוטוס בנוקיה C2 שאין אפשרות ללחוץ על מקשי הקיצור והתפריט:
כנראה אתה צודק כאשר יש את יישום הבלוטוס על הפלאפון רק שנמחק הקיצור שלו מהתפריט, אבל בטוח שאם היישום עצמו נמחק, אז אין לו כלל אפשרות להפעיל יישום שלא נמצא, (אולי בלוטוס זה דבר מובנה במכשיר שאי אפשר למחקו ??!!)
אכן, א"א באמת למחוק את הבלוטוס. זה בסך הכל ישום שועדת הרבנים יצרו כתחליף לבלוטוס שנמצא בתפריט.