גירסאות נוספות לשיאומי
-
דובר באיזה נושא על יצירת גירסא חינמית וכו',
רציתי לשאול א) יצא עם זה משהו?
ב) גם אם לא- אם יש מישהו שיש לו גירסא במחיר סביר [אני מתכוון פחות מ-100 ש"ח]- לא משהו שאוב וכדו'- בלי שום בעיה הלכתית או חוקית אשמח אם הוא ייצור איתי קשר כאן, באישי או במייל JAVA2000V@GMAIL.COM
אם זה יהיה טוב אני ארכוש בעז"ה יותר מיחידה אחת -
@hvusv1234 אמר בגירסאות נוספות לשיאומי:
@גאון בעניין הגירסה החינמית כבר לא יהיה.
כך היה נשמע לי משם באמת- אבל אולי אחד מאלו שהיו שם יש לו משהו במחיר יותר שפוי אני לא הולך לשלם עוד 100-120 ש"ח אחרי מה ששילמתי כבר על מכשיר- מה גם שזה לא ממש פיקו"נ אצלי
-
@גאון אמר בגירסאות נוספות לשיאומי:
ב) גם אם לא- אם יש מישהו שיש לו גירסא במחיר סביר [אני מתכוון פחות מ-100 ש"ח]- לא משהו שאוב וכדו'- בלי שום בעיה הלכתית או חוקית אשמח אם הוא ייצור איתי קשר כאן, באישי או במייל JAVA2000V@GMAIL.COM
אם זה יהיה טוב אני ארכוש בעז"ה יותר מיחידה אחתאם יש משהו זול וטוב יכול להיות שזה יעניין אותי גם אשמח אם תעלה כאן בפורום מה יוצא עם זה
בתודה מראש -
@MERS אמר בגירסאות נוספות לשיאומי:
@גאון אמר בגירסאות נוספות לשיאומי:
אם זה יהיה טוב אני ארכוש בעז"ה יותר מיחידה אחתאם יש משהו זול וטוב יכול להיות שזה יעניין אותי גם אשמח אם תעלה כאן בפורום מה יוצא עם זה
בתודה מראשבעז"ה
-
@lig148500 אמר בגירסאות נוספות לשיאומי:
@גאון
לגבי גירסה במחיר סביר, אם אני לא טועה (אולי כן..) 70 ש"ח, תוכל לשאול את @יוני ו @0533133A .
בהצלחה.תודה
-