בקשת מידע | חיפוש אנשי קשר ב V4U
-
קניתי מכשיר V4U עובד מצוין אך החיפוש של אנשי הקשר על הפנים
כאשר מקישים לדוגמא 'ג' הוא נותן את כל השמות שיש 'ג' גם אם זה באמצע השם. האם יש אפשרות לשנות שיתן את השמות המתחילים ב 'ג' או כל אות אחרת זה פשוט מסבך את החיפוש חיפשתי בהגדרות לא מצאתי אפשרות אודה לכל מי שיוכל לעזור תודה רבה וחג שמח -
כאשר מקישים לדוגמא 'ג' הוא נותן את כל השמות שיש 'ג' גם אם זה באמצע השם. האם יש אפשרות לשנות שיתן את השמות המתחילים ב 'ג' או כל אות אחרת זה פשוט מסבך את החיפוש חיפשתי בהגדרות לא מצאתי אפשרות אודה לכל מי שיוכל לעזור תודה רבה וחג שמח@dd כתב בבקשת מידע | חיפוש אנשי קשר ב V4U:
כאשר מקישים לדוגמא 'ג' הוא נותן את כל השמות שיש 'ג' גם אם זה באמצע השם. האם יש אפשרות לשנות שיתן את השמות המתחילים ב 'ג' או כל אות אחרת זה פשוט מסבך את החיפוש חיפשתי בהגדרות לא מצאתי אפשרות אודה לכל מי שיוכל לעזור תודה רבה וחג שמחיש לי Q3 ויש באנשי קשר יש שמה
אפשרויות<אחרים<חיפוש חכם
ויש כל מיני אפשרויות -
@dd כתב בבקשת מידע | חיפוש אנשי קשר ב V4U:
כאשר מקישים לדוגמא 'ג' הוא נותן את כל השמות שיש 'ג' גם אם זה באמצע השם. האם יש אפשרות לשנות שיתן את השמות המתחילים ב 'ג' או כל אות אחרת זה פשוט מסבך את החיפוש חיפשתי בהגדרות לא מצאתי אפשרות אודה לכל מי שיוכל לעזור תודה רבה וחג שמחיש לי Q3 ויש באנשי קשר יש שמה
אפשרויות<אחרים<חיפוש חכם
ויש כל מיני אפשרויות@מגנוס-קרלסן נכון מאד גם בPRO 10 שהיה לי קיימת את האפשרות הזאת אבל לא ב V4U בכל אופן תודה רבה
-
@מגנוס-קרלסן נכון מאד גם בPRO 10 שהיה לי קיימת את האפשרות הזאת אבל לא ב V4U בכל אופן תודה רבה
@dd כתב בבקשת מידע | חיפוש אנשי קשר ב V4U:
@מגנוס-קרלסן נכון מאד גם בPRO 10 שהיה לי קיימת את האפשרות הזאת אבל לא ב V4U בכל אופן תודה רבה
תנסה דרך הגדרות של הטלפון
או זה נמצא שם