המלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
אגב החברה שתאפשר SMS במחיר מופקע... יושבת על הוט! זה מטריד אותי.
?
מה המקור לזה
פה נאמר שהיא דווקא על 019@A0533057932 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
מה המקור לזה
@נחום-גמזו כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
(37 ש"ח לחודש
המחיר הזה היה מוכר לי מ'נטו-פון' אבל בהמשך נכתב
@נחום-גמזו כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
רשת פרטנר ופלאפון
שזה מוכר לנו יותר מ-019, צודק, אמנם לא ראיתי את המקור לכך שזה 019, אבל סביר להניח,
מקווה שבכל זאת הפירצה בהוט תישאר, היא זולה וזמינה בהרבה.. -
רק מוסיף שבחו"ל כלל המכשירים הכשרים למהדרין מגיעים עם SMS וכולם חיים טוב עם זה גם כל הגדולי ישראל מחו"ל.
@רמיזא כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
רק מוסיף שבחו"ל כלל המכשירים הכשרים למהדרין מגיעים עם SMS וכולם חיים טוב עם זה גם כל הגדולי ישראל מחו"ל.
בהרבה מהישיבות שם עד כמה שידוע לי רשמית אסור SMS.
-
@רמיזא כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
מי אתה שתגיד מה מותר ומה אסור מול גדולי ישראל שחושבים אחרת
-
מי אתה שתגיד מה מותר ומה אסור מול גדולי ישראל שחושבים אחרת
-
@3157686 מי כבודו מתכוון עם גדולי ישראל שחושבים אחרת ?
צא ותבדוק
גם שר׳ גרשון רצה לעשות ועדת רבנים חדשה לא תכנן להוסיף sms
בזמנו הרב אלישיב תמך בsms אבל הוא היחיד אני חושב
וגם הוא בסוף ירד מזה -
- מה שהיה בעבר בגולן שיכלו לקבל רק sms מחו"ל היה מצויין לא היו עם זה שום בעיות.
- בsms אי אפשר לשלוח תמונות וקבצים צריך בשביל זה גם mms שאת זה אפשר לחסום
- כבר בזמנו כל גדולי ישראל הסכימו sms חוץ מגור
- הועדה החדשה סימהדרין לא רצתה לשבור את הכלים ולכן היא לא הוסיפה sms.
- נטפרי שעשו עבודה הרבה יותר גדולה לא עושקת את הציבור וסינון עולה 15 ש"ח לחודש כשצריך להחזיק גויים שיסננו סינון sms לא אמור לעלות אפילו חצי.
-
@איך כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
כי אין כזה דבר אנדרואיד עם WI-FI מוגן
נכון, אבל אפשר לעשות אנדרואיד בלי וויפי...
@ישראל-כהן-6 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
כי יש דברים שנכתבים ולא נאמרים וד"ל
בציבור החרד"לי משתמשים בSMS על בסיס קבוע.
אין שום בעיה מהסוג הזה.@לאצי כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
@EBA אם אנו כבר מדברים, שמועה שמעתי כי כל המחיר היקר של הפלאפונים הכשרים מגיע מזה שעל היבואן/היצרן לשלם תחילה לוועדה סכום נכבד ע"מ שהלה תאשר את המכשיר ותטביע ברוב חסדה את חותמת ההכשר עליו.
לא נכון, מידיעה.
@מד כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
עכ"ז זה מדובר בבניה על גבי הפרוטקולים הישנים של SMS שאין פרוייקט פתוח על זה, זה נשמע הרבה יותר קשה מלבנות מערכת סינון חדשה לאינטרנט.
תעבורת אינטרנט מוצפנת בברירת מחדל HTTPS.
SMS ממש לא.@יאיר-צ כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
(אגב, לא חייב שבשביל זה תהיה תוכנת SMS על המכשיר, אני מכיר מישו שהיה לו נוקיה C2 מוכשר וכשהיה מקבל SMS היה קופץ לו ההודעה עד שהוא סגר אותה - לא היתה אפשרות לפתוח את זה שוב - וזה מספיק לקודי אימות...)
זה כי היה תוכנת SMS והיא רק הייתה מוסתרת
@יאיר-צ כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
ואגב, אני מאמין שברוב אם לא כל המכשירים הכשרים יש את האפשרות הזו רק שאין לך גישה לתוכנה.
ככל הידוע לי אתה צודק
@לאצי כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
(ע"ע רפורמת הכשרות)
שבוטלה, תודה לאל, והייתה כפסע מהלחריב את כל מושג הכשרות בארץ. (בדיוק כמו שבחו"ל הוא פרוץ לחלוטין)
@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
כי לרפורמת הכשרות לא התנגדו כל גדולי ישראל,
אולי לא כולם התנגדו, אבל רבים התנגדו התנגדות קשה.
@חיים-יענקל-0 כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
ולרפורמת הסלולר כן התנגדו...
מעניין. ככל הידוע לי גדו"י רבים וטובים לא התנגדו ולא התעסקו בזה בכלל.
אלא מאי, הם דתיים. אבל זו לא סיבה להוציא אותם מכלל גדו"י.
@מישהו12
בנוסף, חלק גדול מאוד מהשקפת גדולי ישראל על העניין של הסלולר והוועדה וSMS וכו' היא תוצאה משיטת ההתבדלות המוחלטת מהציבור הכללי בישראל,
מה שפחות רלוונטי כשמדברים על רבנים מהמגזר שהמדיניות היא הכלה והמקף המחבר וכו'.אם הפוסט לא במקום, תגידו לי ואמחוק אותה.
-
@גד-ב כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
למה באמת לא עושים עצומה לSMS?
ו ?
-
- נטפרי שעשו עבודה הרבה יותר גדולה לא עושקת את הציבור וסינון עולה 15 ש"ח לחודש כשצריך להחזיק גויים שיסננו סינון sms לא אמור לעלות אפילו חצי.
@שלוםפ כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
נטפרי שעשו עבודה הרבה יותר גדולה לא עושקת את הציבור וסינון עולה 15 ש"ח לחודש כשצריך להחזיק גויים שיסננו סינון sms לא אמור לעלות אפילו חצי.
כמו שנטפרי יודעת לסנן את התוכן גם וועדת הרבנים יכולה לעשות כזה רעיון.
ובכלל היום עם AI זה בכלל הרבה יותר קל. -
@רמיזא זה לא שהם חושבים אחרת, פשוט כדי שהקומה הכשרה תהיה מוגנת צריך ששינוים חדשים יעשו מאוד באיטיות ואם הרבה בדיקות ואלטרנטיבות, כמו חיסון חדש
@חנוך-הכהן מי בדיוק עושה או יעשה שינוים
למי זה מעניין מה שכואב לנו -
@שלוםפ כתב בהמלצה | ועדת הרבנים יצאה עם פתרון חדש לקבלת קוד SMS לחשבון גימייל שננעל גם במספר כשר:
ממזמן תקוע לי בראש הידיעה שרק גור אסרו אבל כולם מסביבי טוענים שזה לא נכון,
יש לך מקור מוסמך לזה שרק האדמו"ר מגור לחץ לאסור?
-
ממזמן תקוע לי בראש הידיעה שרק גור אסרו אבל כולם מסביבי טוענים שזה לא נכון,
יש לך מקור מוסמך לזה שרק האדמו"ר מגור לחץ לאסור?
-
@jack האדמו"ר מבעלזא היה נגד הסגירה,
ולמי שיודע כל הקומה הכשרה התחיל ממוטי אלבוים חסיד בעלזא שהשקיע בזה המון כסף, התחיל עם חברת מירס ז"ל.