דיו לא מקורי
-
שלום וברכה!
יש מדפסת hp דגם 6245 שתמיד קיבלה את המחסניות הלא מקוריות ועכשיו כבר החלפתי פעמים והוא כותב לי בעיה בעיה במחסנית יש לישמהו רעיון איך לגרום לה לקבל אותן.
תודה -
@מייק זה אותו סוג בדיוק של הדיו שהחלפת כבר כמה פעמים?
בכל מקרה תעשה למדפסת ניקוי פנימי (יש בהגדרות המדפסת) -
שלום וברכה!
יש מדפסת hp דגם 6245 שתמיד קיבלה את המחסניות הלא מקוריות ועכשיו כבר החלפתי פעמים והוא כותב לי בעיה בעיה במחסנית יש לישמהו רעיון איך לגרום לה לקבל אותן.
תודה -
שלום וברכה!
תודה -
שלום וברכה!
תודה -
-
@מייק יכול ליהות שאתה צריך להעביר איזה שבב מהמחסנית המקורית. קניתי פעם באלי אקספרס וזה מה שהמוכר אמר לי לעשות וזה עבד טוב
-
שלום וברכה!
תודה -
@קו-לקו אמר בדיו לא מקורי:
@מייק יכול ליהות שאתה צריך להעביר איזה שבב מהמחסנית המקורית. קניתי פעם באלי אקספרס וזה מה שהמוכר אמר לי לעשות וזה עבד טוב
אשמח לפירוט בתודה מראש
-
@מלבדו היה לי מדפסת אחרת משהו 106 והמוכר אמר לי להוריד איזשהו שבב קטן בגודל ציפורן ולהעביר לטונר החדש ועבד חלק