בעיה | איך מתחברים לחשבון אימייל ששכחתי את הסיסמה שלו
-
שלום רב, יש לי חשבון מייל ששכחתי מה הסיסמה שלו וגם לא הוספתי לו כתובת מייל/SMS לאימות ובעצם אין אף דרך להיכנס בלי סיסמה:
האם יש פתרון לזה? אשמח לעזרה. אני ממש נואשהמייל שלי ליצירת קשר: dwdyhs@gmail.com
-
שלום רב, יש לי חשבון מייל ששכחתי מה הסיסמה שלו וגם לא הוספתי לו כתובת מייל/SMS לאימות ובעצם אין אף דרך להיכנס בלי סיסמה:
האם יש פתרון לזה? אשמח לעזרה. אני ממש נואשהמייל שלי ליצירת קשר: dwdyhs@gmail.com
@דודי-זינגר הוא מחובר במחשב כלשהוא?
-
@דודי-זינגר לפעמים אפשר להכנס ע"י הקשת סיסמא ישנה (יעני סיסמא שהחלפת ולא היית הסיסמא האחרונה ששכחת).
תבדוק את כל האופציות מכמה מכשירים (טלפון מחשב וכו), ועדיף עם המכשיר איתו נכנסת תמיד לחשבון.
בכ"א אין כמעט אפשרות לפרוץ לגוגל, אם זה מה שאתה מחפש... -
@דודי-זינגר הוא מחובר במחשב כלשהוא?
@kasnik
לראשון ששאל: המייל היה מחובר במחשב אחד,ולא התחברתי למייל ממחשב אחר אף פעם
לשנייה שאמרה לי להשתמש בסיסמה ישנה,לא היתה לי,סיסמה אחרת קודם,אני פשוט לא זוכר כלום,ולא נתתי מספיק פרטים לגוגל,זה מה שהוא כותב לי -
@kasnik
לראשון ששאל: המייל היה מחובר במחשב אחד,ולא התחברתי למייל ממחשב אחר אף פעם
לשנייה שאמרה לי להשתמש בסיסמה ישנה,לא היתה לי,סיסמה אחרת קודם,אני פשוט לא זוכר כלום,ולא נתתי מספיק פרטים לגוגל,זה מה שהוא כותב לי@דודי-זינגר באותו מחשב, זה עדיין מחובר?
-
מה שקרה,זה שנכנסתי לחשבון אחר,ואז נסיתי לחזור אליו,ולא הצלחתי בגלל הסיסמה שלא זכרתי,ואז זה נמחק לי,כרגע הוא לא מחובר שם