בירור | קניית טלפון אליאקספרס
-
שלום לכולם
אני רציתי לקנות את הטלפון הזה מאליאקספרס איך אני יודע אם זה טוב לתדרים של ישראל אשמח לדעת ואם לא אשמח לקבל המלצות לטלפונים דומים שטובים לישראל
וגם האם יש בעיה עם הדור 4
תודה רבה -
שלום לכולם
אני רציתי לקנות את הטלפון הזה מאליאקספרס איך אני יודע אם זה טוב לתדרים של ישראל אשמח לדעת ואם לא אשמח לקבל המלצות לטלפונים דומים שטובים לישראל
וגם האם יש בעיה עם הדור 4
תודה רבה -
@3157686 כתב בבירור | קניית טלפון אליאקספרס:
מה אתה מתכוון נעול???
לרשת ספציפית, מקומית (לדוגמא יש לי פלאפון שנעול על פרטנר, אין אפשרות להפעיל בו סים של חברה אחרת)
וגם: זה דור 2, אז יש לך כמה חודשים 'ליהנות' מקליטה פלוס מינוס, אחר כך, וודאי לא יעבוד, וגם בינתיים תצטרך פריצה שיעבוד ולא יחסם כי זה לא 4G וסביר להניח שגם לא כשר.
לסיכום: זול שווה זול, סוללה שתחזיק לך בלי סים האזנה לרדיו אולי שעה שעתיים עם מסך חשוך. -
@3157686 כתב בבירור | קניית טלפון אליאקספרס:
מה אתה מתכוון נעול???
לרשת ספציפית, מקומית (לדוגמא יש לי פלאפון שנעול על פרטנר, אין אפשרות להפעיל בו סים של חברה אחרת)
וגם: זה דור 2, אז יש לך כמה חודשים 'ליהנות' מקליטה פלוס מינוס, אחר כך, וודאי לא יעבוד, וגם בינתיים תצטרך פריצה שיעבוד ולא יחסם כי זה לא 4G וסביר להניח שגם לא כשר.
לסיכום: זול שווה זול, סוללה שתחזיק לך בלי סים האזנה לרדיו אולי שעה שעתיים עם מסך חשוך. -
@דוד-טרייטל @בנימינה
תודה רבה
אולי יש לכם משהו שכן יכול להיות טוב??? -
@3157686 לכאורה הנוקיות, תחפש nokia 215\225\235 ותראה מה מתאים לך, בנוגע לגרסאות, יש פה כמה בפורום (ל-235 אין, זה עולה כסף).
-
אני גם קניתי לפני הרבה זמן כזה טלפון ואני מטעין אותו והוא לא עבד גם אחרי שהוא נטען הוא לא עבד אני לא הייתי ממליץ לך לקנות אותו