פעולות מאקרו בוורד על מקבוק
-
@יעקב-מ.-פינס אני לא כל כך בקי בפקודות מאקרו, בעיקרון @pcinfogmach אמור לדעת לעזור
@איש-גמזו
תוכל לבדוק את מה שאמר @ע-ה-דכו-ע האם באמת קיימת תיקייה כזו שם?(הייתי בודק בעצמי אלא שיקח איזה כמה דקות עד שהאופיס יותקן אצלי)
-
@איש-גמזו
תוכל לבדוק את מה שאמר @ע-ה-דכו-ע האם באמת קיימת תיקייה כזו שם?(הייתי בודק בעצמי אלא שיקח איזה כמה דקות עד שהאופיס יותקן אצלי)
@יעקב-מ.-פינס נשמע לי מוזר מאד, אבל אני בודק, המק כעת לא לידי, עוד חמש דקות חוזר
-
@איש-גמזו
@יעקב-מ.-פינס וואוו זה באמת מופיע בוורד לאחר הכנסה לתיקיה הנ"ל.
אממה שלא בדיוק הצלחתי להבין אם הפקודות עובדות, בפקודות של שולחן העורך הוא כתב לי איזו שגיאה בלע"ז, ובפקודות של עיוצב תורני כעת הוא תקוע לי על איזו פקודה ולא מבצע אותה. -
@יעקב-מ.-פינס וואוו זה באמת מופיע בוורד לאחר הכנסה לתיקיה הנ"ל.
אממה שלא בדיוק הצלחתי להבין אם הפקודות עובדות, בפקודות של שולחן העורך הוא כתב לי איזו שגיאה בלע"ז, ובפקודות של עיוצב תורני כעת הוא תקוע לי על איזו פקודה ולא מבצע אותה.@איש-גמזו
GPT כתב משהו שצריך לאשר הפעלת מאקרו מופעל אצלך? -
@איש-גמזו
GPT כתב משהו שצריך לאשר הפעלת מאקרו מופעל אצלך?@יעקב-מ.-פינס חלק מהפקודות עובדות, ובחלקם הוא כותב לי שגיאה 75
-
@יעקב-מ.-פינס חלק מהפקודות עובדות, ובחלקם הוא כותב לי שגיאה 75
@איש-גמזו כתב בבירור | כמה שאלות על פקודות מאקרו בוורד \ האפליקציה החדשה שלי
:
שגיאה 75 זה גישה לקבצים, וזה כנראה בגלל שבמק הנתיב מורכב מנקודותיים במקום "\", ככה בכל אופן טוען הרב GPT
-
:
שגיאה 75 זה גישה לקבצים, וזה כנראה בגלל שבמק הנתיב מורכב מנקודותיים במקום "\", ככה בכל אופן טוען הרב GPT
@ע-ה-דכו-ע איך פותרים בעיה זו? בחלק הוא כתב לי גם שגיאה 76
-
@ע-ה-דכו-ע איך פותרים בעיה זו? בחלק הוא כתב לי גם שגיאה 76
:
@ע-ה-דכו-ע איך פותרים בעיה זו?
צריך לכתוב את המאקרו מחדש, ובכל נתיב לכתוב במקום "\" Application.PathSeparator, ככה המפריד יהיה מותאם למערכת ההפעלה.
76 זה כנראה גם משהו שקשור לגישה לקבצים, אבל אני לא יודע בבירור.
באופן כללי הVBA של מאק גם יותר מיושן, והרבה דברים שיש באופיס לא יהיו קיימים בו, צריך פשוט לעבור על כל הפונקציות ולבדוק מה לשנות.
-
:
@ע-ה-דכו-ע איך פותרים בעיה זו?
צריך לכתוב את המאקרו מחדש, ובכל נתיב לכתוב במקום "\" Application.PathSeparator, ככה המפריד יהיה מותאם למערכת ההפעלה.
76 זה כנראה גם משהו שקשור לגישה לקבצים, אבל אני לא יודע בבירור.
באופן כללי הVBA של מאק גם יותר מיושן, והרבה דברים שיש באופיס לא יהיו קיימים בו, צריך פשוט לעבור על כל הפונקציות ולבדוק מה לשנות.
@ע-ה-דכו-ע תודה רבה אנסה להסתדר
רק לא הבנתי אם לכתוב במקום / נקודותיים או app וכו' -
רק לא הבנתי אם לכתוב במקום / נקודותיים או app וכו'@איש-גמזו כתב בבירור | כמה שאלות על פקודות מאקרו בוורד \ האפליקציה החדשה שלי
:
רק לא הבנתי אם לכתוב במקום / נקודותיים או app וכו'אם רוצים לשנות את זה רק למק אז אפשר לכתוב נקודותיים, את הAPP וכו' צריך אם רוצים שאותו קוד יתאים לשניהם.
קרדיט @ GPT
לי אין מאק בכלל, רק זה היה נשמע לי מוזר שאין שם STARTUP לכן שאלתי אותו, אם אתה רוצה אתה יכול להמשיך את ההתייעצות ישירות -
י יעקב מ. פינס התייחס לנושא זה
-
תגובה: בירור | איזה תוכנה \ אפליקצייה הייתם רוצים במק שלכם
לאחר הרעיון המצויין של @איש-גמזו
@איש-גמזו כתב בבירור | איזה תוכנה \ אפליקצייה הייתם רוצים במק שלכם:
להתאים את פקודות המקרו של עיצוב תורני ושולחן העורך לוורד של מק.
התחלתי (כמובן בעזרתו של GPT) לדון איך יהיה הכי כדאי ליצור את זה
התברר לי שם
️ שחסר בוורד למק את התיקייה המאוד חשובה שנקראת Startup ואין כ״כ דרך לגרום לוורד לקרוא את הפקודות באופן פשוט
לכן החלטתי ליצור אפליקציה שכל תפקידה הוא לזהות האם אתה פותח אותה סתם ככה או מפעיל באמצעותה קובץ מקומי
האפליקציה מושכת מתוך תיקייה שהמשתמש מגדיר את פקודות המאקרו שנמצאים בקבצי טקסט ו׳מזריקה׳ אותם לוורד
כעת כמה שאלות
- כמה הרעיון נשמע ריאלי?
- האם כל הפקודות אמורות לרוץ יחד או שכל פקודה בנפרד
- האם יווצר איזשהיא בעיה אם כל הפקודות ירוצו ביחד
בנוסף אני אשמח לקבל פקודת מאקרו ׳קלה׳ בשביל ניסיון האפליקציה
בתודה מראש
@יעקב-מ.-פינס כתב בבירור | כמה שאלות על פקודות מאקרו בוורד \ האפליקציה החדשה שלי
:
התברר לי שם️ שחסר בוורד למק את התיקייה המאוד חשובה שנקראת Startup ואין כ״כ דרך לגרום לוורד לקרוא את הפקודות באופן פשוט
@ע-ה-דכו-ע כבר הביא את הסתירה שקיים סטרטופ במק, זכור לי שבאיזהו מקומן שנתעלם מעיני כאן בפורום, אחד כתב ל @pcinfogmach שהתוסף שלו עובד גם במק, ואת הנתיב של סטרטופ, רק חבל שאני לא זוכר מי הוא, שיוכל לעזור בפתרון הבאגים.
-
י יעקב מ. פינס סימן נושא זה כשאלה
-
י יעקב מ. פינס סימן נושא זה כנפתר