בקשת מידע | צרבתי את הגירסא המעודכנת של ג'לי סטאר ויש לי כמה מילים באנגלית ובסינית על המסך
-
@7716508 כתב בבקשת מידע | צרבתי את הגירסא המעודכנת של ג'לי סטאר ויש לי כמה מילים באנגלית ובסינית על המסך:
@למה-באתי זה קורה בדרך כלל כשצורבים format all
יש כל מיני מדריכים אבל אף פעם לא ניסיתי...צרבתי גירסא מלאה בלי יוזר דאטא.. אולי בגלל זה? לא צרבתי על פורמט
-
@7716508 כתב בבקשת מידע | צרבתי את הגירסא המעודכנת של ג'לי סטאר ויש לי כמה מילים באנגלית ובסינית על המסך:
@למה-באתי זה קורה בדרך כלל כשצורבים format all
יש כל מיני מדריכים אבל אף פעם לא ניסיתי...יש לך קישור?
-
-
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | צרבתי את הגירסא המעודכנת של ג'לי סטאר ויש לי כמה מילים באנגלית ובסינית על המסך:
@7716508 תוכל לשלוח לי אימיימי תומך דור 4?
תודה רבה זה עבד!
-
@למה-באתי לצערי גם לי קרה
הפתרון ברדיט מוחק את האדום אבל מאז הקליטה הפכה ללא רלוונטית (כל הזמן מתנתקת או ללא קליטה)
לדעתי צריך לשאוב מג'לי אחר עם המחיצות ורק אז יחזור לעבוד -
@יעקב-ישראל יש לי קליטה רק קליטה דפוקה
.. תודה שאתה מאיר את עיני.. לא אחזתי שזה מזה -
@למה-באתי אם מצאת ג'לי אחר ושאבת גרסה עם המחיצות הרלוונטיות אשמח לקבל אותה גם
-
@יעקב-ישראל אין לי... יש לך? מה הבעייה בגירסה רישמית אחרת?
-
@למה-באתי כי בגרסא הרשמית אין מחיצות מערכת מסויימות שנמחקות בפירמוט (זה מה שיצא לי בזמנו )
@יעקב-ישראל כתב בבקשת מידע | צרבתי את הגירסא המעודכנת של ג'לי סטאר ויש לי כמה מילים באנגלית ובסינית על המסך:
@למה-באתי כי בגרסא הרשמית אין מחיצות מערכת מסויימות שנמחקות בפירמוט (זה מה שיצא לי בזמנו )
אבל אני לא עשיתי פורמט
-
@יעקב-ישראל כתב בבקשת מידע | צרבתי את הגירסא המעודכנת של ג'לי סטאר ויש לי כמה מילים באנגלית ובסינית על המסך:
אבל אני לא עשיתי פורמט
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | צרבתי את הגירסא המעודכנת של ג'לי סטאר ויש לי כמה מילים באנגלית ובסינית על המסך:
איך מטפלים בזה?
שלחו ל מייל מיוניהרץ לגלי 2 שהיה לי את אותו בעיה
You need to use the following tools to rewrite the keybox & imei
https://drive.google.com/drive/folders/1qDw7l_aQ2qkAAKh4PGuGycLSaDk592tv?usp=sharing -
@למה-באתי
צריך לשחזר רק את ה MEID וזה ייעלם -