המלצה | טלפון דור 4 מומלץ לא דווקא כשר
-
יש לי טלפון C5 ואני צריך לקנות טלפון דור 4 (בסוף שנה הסים לא יתמוך בטלפון... ככה שלחו לי, אמרו לי שזה סתם חירטוט כל פעם אומרים את זה ואז דוחים...)
ואני מתלבט איזה טלפון לקנות, שמעתי על כל מיני נקיות כמו 235, 225, 8210 ואני לא יודע איזה כדאי לי לקנות יש למישהו המלצה? (וגם אם יש איזה קישור לקניה מומלץ) -
יש לי טלפון C5 ואני צריך לקנות טלפון דור 4 (בסוף שנה הסים לא יתמוך בטלפון... ככה שלחו לי, אמרו לי שזה סתם חירטוט כל פעם אומרים את זה ואז דוחים...)
ואני מתלבט איזה טלפון לקנות, שמעתי על כל מיני נקיות כמו 235, 225, 8210 ואני לא יודע איזה כדאי לי לקנות יש למישהו המלצה? (וגם אם יש איזה קישור לקניה מומלץ)@יענקל-ה-הכונס כתב בהמלצה | טלפון דור 4 מומלץ לא דווקא כשר:
(בסוף שנה הסים לא יתמוך בטלפון... ככה שלחו לי, אמרו לי שזה סתם חירטוט כל פעם אומרים את זה ואז דוחים...)
זה לא חירטוט, זו פעם ראשונה, תאריך היעד מתקרב בצעדי ענק ולא נראה שעומדים לדחות,
וגם אם ידחו, כנראה לא להרבה זמן, שלבים אחרים ברפורמה הזו (שלא כללו חסימת כל דורות 2-3 בוצעו כבר, במקסימון נדחו בצחי שנה מהתאריך המקורי)@יענקל-ה-הכונס כתב בהמלצה | טלפון דור 4 מומלץ לא דווקא כשר:
ואני מתלבט איזה טלפון לקנות, שמעתי על כל מיני נקיות כמו 235, 225, 8210 ואני לא יודע איזה כדאי לי לקנות יש למישהו המלצה? (וגם אם יש איזה קישור לקניה מומלץ)
א. אל תצפה מאף מכשיר לאיכות והנוחות של הנוקיות הישנים.
ב. הכי מומלץ היום בעיני זה השיאומי Qin1s+ -
ואני מתלבט איזה טלפון לקנות, שמעתי על כל מיני נקיות כמו 235, 225, 8210 ואני לא יודע איזה כדאי לי לקנות יש למישהו המלצה? (וגם אם יש איזה קישור לקניה מומלץ)@יענקל-ה-הכונס כתב בהמלצה | טלפון דור 4 מומלץ לא דווקא כשר:
ואני מתלבט איזה טלפון לקנות, שמעתי על כל מיני נקיות כמו 235, 225, 8210 ואני לא יודע איזה כדאי לי לקנות יש למישהו המלצה? (וגם אם יש איזה קישור לקניה מומלץ)אני גם באותה בעיה
חשבתי על הנוקיה 800 הקשוח
הבנתי שאי אפשר להשיג אותו כבר אבל ראיתי שיש באלי את זה נוקיה 6300 4G
שהוא אותו מפרט רק רגיל ולא קשוח -
ואני מתלבט איזה טלפון לקנות, שמעתי על כל מיני נקיות כמו 235, 225, 8210 ואני לא יודע איזה כדאי לי לקנות יש למישהו המלצה? (וגם אם יש איזה קישור לקניה מומלץ)@מישהו12 כתב בהמלצה | טלפון דור 4 מומלץ לא דווקא כשר:
ב. הכי מומלץ היום בעיני זה השיאומי Qin1s+
אני גם תומך בזה אין שום טלפון מקשים שמגיע לרמה שלו
@יענקל-ה-הכונס כתב בהמלצה | טלפון דור 4 מומלץ לא דווקא כשר:
ואני מתלבט איזה טלפון לקנות, שמעתי על כל מיני נקיות כמו 235, 225, 8210 ואני לא יודע איזה כדאי לי לקנות יש למישהו המלצה? (וגם אם יש איזה קישור לקניה מומלץ)
אני לא חושב שמומלץ להתקרב לנוקיות...