בירור | איזה תוכנה \ אפליקצייה הייתם רוצים במק שלכם
- 
@יעקב-מ.-פינס הוא שונה מעט, וגם אין את תיקיית startup שאוכל להכניס אליה את התוספים בשביל שיתמזגו בוורד בכל פתיחה שלו. @איש-גמזו 
 אני אנסה לבדוק את זהיש למישהו עוד רעיון? 
- 
@איש-גמזו 
 אני אנסה לבדוק את זהיש למישהו עוד רעיון? @יעקב-מ.-פינס אם תוכל לבדוק את זה זה מאד יועיל לי, תודה רבה. 
 אגב אם אתה רוצה להוריד אופיס למק', תבדוק בהודעות האחרונות שלי, פתחתי על זה שרשור ועזרו לי בו.
- 
@יעקב-מ.-פינס אם תוכל לבדוק את זה זה מאד יועיל לי, תודה רבה. 
 אגב אם אתה רוצה להוריד אופיס למק', תבדוק בהודעות האחרונות שלי, פתחתי על זה שרשור ועזרו לי בו.@איש-גמזו כתב בבירור | איזה תוכנה \ אפליקצייה הייתם רוצים במק שלכם: אגב אם אתה רוצה להוריד אופיס למק', תבדוק בהודעות האחרונות שלי, פתחתי על זה שרשור ועזרו לי בו. אכן ראיתי שכוייח 
- 
@יעקב-מ.-פינס אולי תוסף לוורד שידע לפתוח קבצי pages, בנתיים התוכנה היחידה שמצאתי לווינדוס שיודעת לפתוח ולהמיר את זה ל-dock זה ליברה אופיס, יהיה נחמד אם גם וורד רגיל ידע לפתוח, וגם להמיר את זה בחזרה ל pages. 
- 
@יעקב-מ.-פינס אולי תוסף לוורד שידע לפתוח קבצי pages, בנתיים התוכנה היחידה שמצאתי לווינדוס שיודעת לפתוח ולהמיר את זה ל-dock זה ליברה אופיס, יהיה נחמד אם גם וורד רגיל ידע לפתוח, וגם להמיר את זה בחזרה ל pages. @בן-החבורה 
 רעיון מעניין אבל אני לא בטוח שאפשרי
 אני אנסה לבדוק
- 
@בן-החבורה 
 רעיון מעניין אבל אני לא בטוח שאפשרי
 אני אנסה לבדוק@יעקב-מ.-פינס למה לא? ליברה אופיס זה קוד פתוח, אתה יכול אולי לנסות לשלוף משם את הפקודה הרלוונטית. אין לי ידע בתכנות בכלל, אז אני מקווה שההצעה שלי קשורה. 
- 
@יעקב-מ.-פינס אולי תוסף לוורד שידע לפתוח קבצי pages, בנתיים התוכנה היחידה שמצאתי לווינדוס שיודעת לפתוח ולהמיר את זה ל-dock זה ליברה אופיס, יהיה נחמד אם גם וורד רגיל ידע לפתוח, וגם להמיר את זה בחזרה ל pages. @בן-החבורה כתב בבירור | איזה תוכנה \ אפליקצייה הייתם רוצים במק שלכם: להמיר את זה בחזרה ל pages. להמיר בחזרה אין צורך כי התוכנה יודעת לקרוא קבצי docx 
- 
@בן-החבורה כתב בבירור | איזה תוכנה \ אפליקצייה הייתם רוצים במק שלכם: להמיר את זה בחזרה ל pages. להמיר בחזרה אין צורך כי התוכנה יודעת לקרוא קבצי docx @יעקב-מ.-פינס צודק. 
- 

אם כי ניתן ליצור סקריפט שפותח את pages ושומר בשם כקובץ docx מעניין אותך?
- 

אם כי ניתן ליצור סקריפט שפותח את pages ושומר בשם כקובץ docx מעניין אותך?@יעקב-מ.-פינס זה יקלוט טוב עריכה ולא יהיו שינויים? 
- 
@יעקב-מ.-פינס זה יקלוט טוב עריכה ולא יהיו שינויים? @בן-החבורה 
 ככה GPT טוען
- 
@בן-החבורה 
 ככה GPT טוען@יעקב-מ.-פינס אשמח אם תנסה. 
- 
@יעקב-מ.-פינס אשמח אם תנסה. נראה שעובד מצויין 
 אם אתה בכל זאת רוצה אני יכול לבנות ממשק גרפי קטן שיבצע את הפעולה של שמירה בשם על כל קובץ שתבחר
- 
נראה שעובד מצויין 
 אם אתה בכל זאת רוצה אני יכול לבנות ממשק גרפי קטן שיבצע את הפעולה של שמירה בשם על כל קובץ שתבחר@יעקב-מ.-פינס אשמח אם תכין משהו כזה להתקנה. 
- 
@יעקב-מ.-פינס אשמח אם תכין משהו כזה להתקנה. @בן-החבורה 
 עובד על זה
- 
@בן-החבורה 
 עובד על זה@יעקב-מ.-פינס מצוין, אבל אל תישאר ער בשבילי... 
- 
@יעקב-מ.-פינס מצוין, אבל אל תישאר ער בשבילי... @בן-החבורה 
 תודה על הדאגה 
 אני ממש תיכף זז לישון
- 
אפליקציה טובה למייל עם api של ג׳ימייל 
 דואר לא מספיק מעוצבת טוב
- 
אפליקציה טובה למייל עם api של ג׳ימייל 
 דואר לא מספיק מעוצבת טוב@מתושלח-הבבלי 
 רעיון נהדר
 מקווה שלא יהיה לי מידי מסובך (אחרי הכל אני מתכנת יחידי עם בינה מלאכותית...)מכניס לרשימה