בקשת מידע | הכשרת נגן לspotify בלבד
-
האם יש גרסא של קיידרואיד שבה אפשר לבחור למשל שרק לspotify יהיה גישה לאינטרנט? (בדומה למסלול ניווט בלבד וכו')
ואם לא, יש דרך אחרת עשות את זה? -
@חנוך-הכהן איזה נגן? אני יכול..
-
@חנוך-הכהן איזה נגן? אני יכול..
-
@חנוך-הכהן כתב בבקשת מידע | הכשרת נגן לspotify בלבד:
@למה-באתי שאלתי תיאורטית'
והאם יש גרסא לקיידרואיד שמתאימה לזהאין קיידרואיד. ואני לא מאמין שיהיה.. יש שם שירת נשימ
-
@חנוך-הכהן כתב בבקשת מידע | הכשרת נגן לspotify בלבד:
@למה-באתי שאלתי תיאורטית'
והאם יש גרסא לקיידרואיד שמתאימה לזהאין קיידרואיד. ואני לא מאמין שיהיה.. יש שם שירת נשימ
-
-
@חנוך-הכהן אני יכול לעשות..
-
@חנוך-הכהן תשאב את הגירסא, תתקן בוט. תבטל אימות vebmta. תמחק התקנות. מצב מפתחים. וזהו.
-
@חנוך-הכהן @למה-באתי
אם יש רוט לא צריך לשאוב גרסה. מספיק למחוק עם ADB עם גישת רוט (באמצעות הפקודה adb root) את שאר האפליקציות (הלא קריטיות), ואז את מתקין החבילה, ולסיום למחוק את אפליקציית מצב מפתחים. לא לוקח אחריות.
במצב כזה זה יהיה בלתי הפיך גם באיפוס, אבל אם מספיק לך ללא איפוס אז לא צריך רוט ומספיק מחיקה רגילה ב-ADB. -
@חנוך-הכהן תשים חסימה של mdm יש סינון עולה 40 דולר... @מישהו12 משווק שלהם.
כמובן שיש את אפלוק.
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | הכשרת נגן לspotify בלבד:
@חנוך-הכהן תשים חסימה של mdm יש סינון עולה 40 דולר... @מישהו12 משווק שלהם.
MDM זה לא שם של חברה אלא חסימה מובנית של אנדרואיד, שעל בסיסה קיימים אלפי סינונים/מערכות ניהול לאנדרואיד, של חברות ותאגידים שונים.
-
-
-
@חנוך-הכהן @למה-באתי
אם יש רוט לא צריך לשאוב גרסה. מספיק למחוק עם ADB עם גישת רוט (באמצעות הפקודה adb root) את שאר האפליקציות (הלא קריטיות), ואז את מתקין החבילה, ולסיום למחוק את אפליקציית מצב מפתחים. לא לוקח אחריות.
במצב כזה זה יהיה בלתי הפיך גם באיפוס, אבל אם מספיק לך ללא איפוס אז לא צריך רוט ומספיק מחיקה רגילה ב-ADB.