בעיה | ססמא למצב מפתחים
-
@חנוך-הכהן האם יש ססמת ברירת מחדל? ואם לא, מה לעשות?
@חנוך-הכהן אני יכול לראות את הקישור תוכל להגיד איזה דגם זה
-
@חנוך-הכהן אני יכול לראות את הקישור תוכל להגיד איזה דגם זה
@אלוף-תימן אנדרואיד? 4.4
-
@אלוף-תימן אנדרואיד? 4.4
@חנוך-הכהן אז יש אפליקציה קוראים לה אפשריות מפתחים אתה מתקין אותה ונפתח לך האפשריות מפתחים
-
@חנוך-הכהן אז יש אפליקציה קוראים לה אפשריות מפתחים אתה מתקין אותה ונפתח לך האפשריות מפתחים
@אלוף-תימן יש לך קישור?
-
@אלוף-תימן איך מתקינים אותה? (אני יודע שאני על גבול העובר על חוקי הפורום אבל זה ממש דחוף, מחילה)
-
@חנוך-הכהן כתב בבעיה | ססמא למצב מפתחים:
יש סיסמה כרגע לנגן? כיון שאם כן זה הסיסמה אחרת תעשה סיסמה לנגן ותכתוב אותה בשביל לפתוח מצב מפתחים, זה אמור לעבוד.
-
@חנוך-הכהן כתב בבעיה | ססמא למצב מפתחים:
יש סיסמה כרגע לנגן? כיון שאם כן זה הסיסמה אחרת תעשה סיסמה לנגן ותכתוב אותה בשביל לפתוח מצב מפתחים, זה אמור לעבוד.
-
-
@אלוף-תימן יש לך קישור?
@חנוך-הכהן נראה לי שהאפליקציה "הגדרות נסתרות" אפשר גם להיכנס דרכה לאפשריות מפתחים
-
@חנוך-הכהן נראה לי שהאפליקציה "הגדרות נסתרות" אפשר גם להיכנס דרכה לאפשריות מפתחים
@אלוף-תימן אפשר קישור לאפליקציה?
-
@אלוף-תימן אפשר קישור לאפליקציה?
-
@אלוף-תימן איך מתקינים אותה? (אני יודע שאני על גבול העובר על חוקי הפורום אבל זה ממש דחוף, מחילה)
@חנוך-הכהן להכשיר נגן זה לא לעבור על חוקי הפורום זה לא שמישהו שם עליו הגנה ואתה מנסה לפרוץ ככה אני מבין. זה איזה סיני שלא רצה שכל אחד ישחק בגירסה שלו. אז הוא שם קוד לאפשריות מפתחים
-
@אלוף-תימן יש לך קישור?
-
-
-
-
הזמנתי נגן מעלי אקספרס ואני רוצה לשים לו קיירואיד, אבל כשאני מנסה להכנס למצב מפתחים זה מבקש ססמא, מה לעשות?
@חנוך-הכהן איזה קטע רק עכשיו אני שם לב שקיידרואיד עובד רק מעל אנדרואיד 7 ומעלה
-
@חנוך-הכהן איזה קטע רק עכשיו אני שם לב שקיידרואיד עובד רק מעל אנדרואיד 7 ומעלה
@אלוף-תימן אופסי
-
הזמנתי נגן מעלי אקספרס ואני רוצה לשים לו קיירואיד, אבל כשאני מנסה להכנס למצב מפתחים זה מבקש ססמא, מה לעשות?
@חנוך-הכהן איזה דגם זה ?
-
@חנוך-הכהן איזה דגם זה ?
@אלוף-תימן 4.4
-
@אלוף-תימן 4.4
@חנוך-הכהן דגם לא אנדרואיד מה השם של הנגן
-
@חנוך-הכהן דגם לא אנדרואיד מה השם של הנגן
@אלוף-תימן איפה אני מוצא את הדגם
-
@אלוף-תימן איפה אני מוצא את הדגם