המלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠
-
@אברהם-mch
אין לי את הכפתור הזה@פראירי כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
@אברהם-mch
אין לי את הכפתור הזההתקנת את התוסף?
-
@פראירי כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
@אברהם-mch
אין לי את הכפתור הזההתקנת את התוסף?
-
@יוסי-רחמים
איך ניתן להכנס להגדרות?@פראירי כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
@יוסי-רחמים
איך ניתן להכנס להגדרות?לחצה ימנית על סמל התוסף, בהרבה תוספים זה כך.
-
@יוסי-רחמים
איך ניתן להכנס להגדרות?@פראירי כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
@יוסי-רחמים
איך ניתן להכנס להגדרות?
-
@יוסי-רחמים
אנא הוסף אפשרות לגרירת הסמל הצף.
הוא מסתיר לי את הכפתור של הצ'אט התראות שיגורים... -
@יוסי-רחמים
הוא מסתיר לי את הכפתור של הצ'אט התראות שיגורים...@י.-פל. כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
@יוסי-רחמים
הוא מסתיר לי את הכפתור של הצ'אט התראות שיגורים...בניתי סקריפט ל Tampermonkey שיגרום לזה שיוכלו להזיזו
// ==UserScript== // @name Drag AI FAB Button // @namespace prozi // @version 1.0 // @description מאפשר להזיז את כפתור ה-AI בעמוד // @match *://*/* // @grant none // ==/UserScript== (function () { 'use strict'; const waitForElement = (selector, callback) => { const interval = setInterval(() => { const el = document.querySelector(selector); if (el) { clearInterval(interval); callback(el); } }, 500); }; waitForElement('#ai-fab-button', (btn) => { btn.style.position = 'fixed'; btn.style.zIndex = '9999'; btn.style.cursor = 'grab'; let isDragging = false; let offsetX = 0; let offsetY = 0; btn.addEventListener('mousedown', (e) => { isDragging = true; offsetX = e.clientX - btn.getBoundingClientRect().left; offsetY = e.clientY - btn.getBoundingClientRect().top; btn.style.cursor = 'grabbing'; e.preventDefault(); }); document.addEventListener('mousemove', (e) => { if (isDragging) { btn.style.left = `${e.clientX - offsetX}px`; btn.style.top = `${e.clientY - offsetY}px`; btn.style.right = 'auto'; // מבטל הגדרות צד ימין אם יש btn.style.bottom = 'auto'; } }); document.addEventListener('mouseup', () => { isDragging = false; btn.style.cursor = 'grab'; }); }); })();
-
@יוסי-רחמים
אתה צריך להגדיר בעת שליחת הבקשה לג'מיני, לאפשר לו חיפוש ברשת, כך הוא יוכל לאמת את הנתונים. -
@יוסי-רחמים
הוא מסתיר לי את הכפתור של הצ'אט התראות שיגורים...@י.-פל. כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
בתהליך
-
@יוסי-רחמים
אתה צריך להגדיר בעת שליחת הבקשה לג'מיני, לאפשר לו חיפוש ברשת, כך הוא יוכל לאמת את הנתונים. -
@י.-פל. כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
אתה צריך להגדיר בעת שליחת הבקשה לג'מיני, לאפשר לו חיפוש ברשת, כך הוא יוכל לאמת את הנתונים.
איך?
@ארפכשד כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
איך?
לא אתה.אני
-
@י.-פל. כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
אתה צריך להגדיר בעת שליחת הבקשה לג'מיני, לאפשר לו חיפוש ברשת, כך הוא יוכל לאמת את הנתונים.
איך?
@ארפכשד כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
איך?
לא אתה, המפתח.
-
בקרוב...(זה כבר מעודכן בשרת...בAPI אישי זה יצא בעידכון...)
-
@יוסי-רחמים כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
אדיר אתה!!!
-
@יוסי-רחמים
שמתי API אישי (לקחתי את זה מAI STUDYO זה טוב?)
ולא עובד לי -
@יוסי-רחמים
ולא עובד לי@smct תנסה להנפיק API חדש ולאפס הגדרות
-
@יוסי-רחמים
ולא עובד לי@smct כתב בהמלצה | 🧠 שדרגו את הדפדפן שלכם עם AI Suite Pro – חבילת ה-AI האולטימטיבית לגלישה! 🧠:
@יוסי-רחמים
ולא עובד ליכשהדבקת את הAPI, קפצה לך הודעה שזה נשמר?
-
@יוסי-רחמים
ולא עובד לי -
@אהרן123
נסה את זה:
AIzaSyB_YKFGkAxGAMBVT2plc2jEGhPcFl6IiIwבנוסף:
נטפרי?
מסלול מופחת סיכונים?חוץ מזה אין לי מה להגיד מכיוון שזה עובד אצלי ואצל משתמשים בנטפרי אחרים
-
@אהרן123
נסה את זה:
AIzaSyB_YKFGkAxGAMBVT2plc2jEGhPcFl6IiIwבנוסף:
נטפרי?
מסלול מופחת סיכונים?חוץ מזה אין לי מה להגיד מכיוון שזה עובד אצלי ואצל משתמשים בנטפרי אחרים
@יוסי-רחמים זה כתובת API? הכנסתי את זה ככתובת וזה לא עזר
אכן נטפרי מסלול רגיל