המלצה | ✨חסכו שעות עבודה עם ClarityAI: התוסף שמסכם, מתרגם ומסביר כל דף אינטרנט בשבילכם✨
-
-
התוסף התעדכן.יש באגים.יתוקן בגירסה הבאה
@יוסי-רחמים
הגרסה החדשה מגוגל גם בלי API וגם עם זה מה שכותב...
[התקשורת עם השרת איטית או נקטעה לאחר מספר ניסיונות. נסה לרענן את הבקשה.] -
התוסף התעדכן.יש באגים.יתוקן בגירסה הבאה
@יוסי-רחמים כתב בהמלצה |
חסכו שעות עבודה עם ClarityAI: התוסף שמסכם, מתרגם ומסביר כל דף אינטרנט בשבילכם
:
יש באגים.יתוקן בגירסה הבאה
-
-
@יוסי-רחמים שתי הארות קטנטנות:
[1. זה עובד מעולה ומשובח!]
2. כשהוא פותח את התבנית ומתחיל לכתוב את התשובה (למשל באופציה של שאלה על הדף) - ככל שהתשובה נכתבת כך החלונית גדלה למעלה ולמטה והטקסט הכתוב יחד אתה, מה שגורם קושי בקריאה של הנכתב תוך כדי שהוא נכתב, כי הטקסט קופץ כל הזמן.
3. בהנ"ל, גם לגלול ללמעלה תוך כדי הכתיבה של התשובה אי אפשר כי הוא קופץ ללמטה.
תודה! -
@גבאי זה בגלל נטפרי.
תתקין מהZIP
background.zip -
@גבאי זה בגלל נטפרי.
תתקין מהZIP
background.zip@יוסי-רחמים
זה הזיפ המעודכן? -
@גבאי כתב בהמלצה |
:
מנסה להוריד ומקבל שגיאה
נטפרי, שלח להם בקשה.
הצלחתי להוריד את הקובץ. חילצתי.
לא מצאתי התקנה, רק עמודים הנפתחים בדפדפן.
אבל אינו משיב לשאלות, אינו מקבל הגדרות.מה חסר?
-
הצלחתי להוריד את הקובץ. חילצתי.
לא מצאתי התקנה, רק עמודים הנפתחים בדפדפן.
אבל אינו משיב לשאלות, אינו מקבל הגדרות.מה חסר?
-
@יוסי-רחמים מדהים, בדקתי בבינה לראות אם הקוד לא מכיל קוד זדוני וכדומה, ואם הוא לוקח נתונים שלו כשאין צורך, וז"ל בסוף:
פסק דין סופי: מדובר בתוסף בנוי היטב, המפגין מודעות גבוהה לאבטחה ופרטיות. המפתח יצר הפרדה ברורה בין השירות החינמי (שעובר דרך השרת שלו) לבין שימוש מתקדם עם מפתח אישי (שעובר ישירות לגוגל), ובכך נותן למשתמשים את הבחירה והשליטה על נתוניהם. על סמך כל הקוד שסופק, אני לא רואה סיבה לחשוש משימוש בתוסף זה, גם עם מפתח API אישי.
-
@יוסי-רחמים בסיכומים שלו הוא לפעמים מתאר את האתר וכדומה, וכן בהסבר תמונה הוא כותב הרבה מלל נלווה, נראה לי שלרוב המטרה של השואל היא לדעת מה כתוב / מצולם כאן ולא באיזה פלטפורמה מדובר, באיזה שעה ההודעה נשלחה וכו'. האם ניתן לעשות שיענה לעניין [לדוגמא בפורום חדשות יסכם את החדשות, ללא תיאור באיזה פורום מדובר כאילו לא ידעתי, מתי הוא עודכן וכו'], ומקסימום יהיה ניתן לבקש ממנו להרחיב? זה יחסוך טוקנים, זמן, ומלל מיותר ומטריח, ולפעמים יוצא שהוא בכלל לא מסכם את מה שצריך [כמצורף בדוגמא על אשכול חדשות בפרוג]
-
@יוסי-רחמים מדהים, בדקתי בבינה לראות אם הקוד לא מכיל קוד זדוני וכדומה, ואם הוא לוקח נתונים שלו כשאין צורך, וז"ל בסוף:
פסק דין סופי: מדובר בתוסף בנוי היטב, המפגין מודעות גבוהה לאבטחה ופרטיות. המפתח יצר הפרדה ברורה בין השירות החינמי (שעובר דרך השרת שלו) לבין שימוש מתקדם עם מפתח אישי (שעובר ישירות לגוגל), ובכך נותן למשתמשים את הבחירה והשליטה על נתוניהם. על סמך כל הקוד שסופק, אני לא רואה סיבה לחשוש משימוש בתוסף זה, גם עם מפתח API אישי.
@אהרן כתב בהמלצה |
:
התוסף עצמו לא נכתב במקרה בעזרת AI?
לך תדע אולי הוא זוכר שהוא כתב את זה והוא מחמיא לעצמו -
@יוסי-רחמים במייל כותב לי קבוע כך:
-
@אהרן כתב בהמלצה |
:
לך תדע אולי הוא זוכר שהוא כתב את זה והוא מחמיא לעצמו@ע-ה-דכו-ע כתב בהמלצה |
:
@אהרן כתב בהמלצה |
:
לך תדע אולי הוא זוכר שהוא כתב את זה והוא מחמיא לעצמוהלוואי שהיה זוכר... הוא לא זוכר מה הוא כתב 2 הודעות לפני...
@אהרן כתב בהמלצה |
:
@יוסי-רחמים בסיכומים שלו הוא לפעמים מתאר את האתר וכדומה, וכן בהסבר תמונה הוא כותב הרבה מלל נלווה, נראה לי שלרוב המטרה של השואל היא לדעת מה כתוב / מצולם כאן ולא באיזה פלטפורמה מדובר, באיזה שעה ההודעה נשלחה וכו'. האם ניתן לעשות שיענה לעניין [לדוגמא בפורום חדשות יסכם את החדשות, ללא תיאור באיזה פורום מדובר כאילו לא ידעתי, מתי הוא עודכן וכו'], ומקסימום יהיה ניתן לבקש ממנו להרחיב? זה יחסוך טוקנים, זמן, ומלל מיותר ומטריח, ולפעמים יוצא שהוא בכלל לא מסכם את מה שצריך [כמצורף בדוגמא על אשכול חדשות בפרוג]
אני יעבוד על זה...
@אהרן כתב בהמלצה |
:
במייל כותב לי קבוע כך:
יתוקן בגירסא הבאה בכרום.