להורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור)
-
@למה-באתי אוקיי
קודם כל תחלץ את הקובץ לאיזשהי תיקייה
ואז תריץpkg install python
חכה שייסים
ואז תריץ
cd "הנתיב בו שמת את הקבצים"
ואז תריץ
python app.py
ותקבל כל מיני שגיאות עם שמות של מודלים שלא התקנת תפתח חלונית חדשה ותריץ שם
pip install שם המודל
ואז תריץ שוב בחלונית הראשונה
python app.py
ואז תפתח דפדפן בכתובות
http://127.0.0.1:5000
ממשק בעברית מלאה עם דיבוג לתקלות
-
-
@למה-באתי כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
עשיתי זיפ עם הרבה אפליקציות עשיתי משהו מושקע..
אפשר לקבל 🥲?
@נחמן-פלח כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
@למה-באתי כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
אפשר לקבל 🥲?
כנ"ל. מה המייל שלך?
-
@נחמן-פלח כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
אפשר לקבל 🥲?
כנ"ל. מה המייל שלך?
-
-
-
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
@למה-באתי אני יוסיף פרוגרס בר בעזרת השם
מה זה אומר?
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
@למה-באתי אני יוסיף פרוגרס בר בעזרת השם
מה זה אומר?
-
@iosi-poli מה הקשר? אני אומר לך שמתי שאני משתמש באפליקציה היא נתקעת של החיים
-
-
-
@iosi-poli אני פותח את הפאליקציה והיא כל שנייה נסגרת.. ושהיא לא נסגרת היא עובדת עם מלא קיטועים מתי שאני מגלגל ברשימת האפליקציות