להורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (קוד מקור, עם יכולת התקנה ברוט!)
-
אני לא יודע מה זה אנדרואיד בנדל אבל אנחנו מאוד רוצים שיהיה ניתן להעלות אפליקציות מזיפ רגיל או מאפליקציה וגם שזה יתקין עוד סוגי אפליקציות כמו שהוא אמר
תודה!@שלמה-ברייר זה ממש לא הולך לעבוד ככה... אתה תצטרך להתאים את קוד המקור - בשבילך זה יהיה כנראה מסובך...
-
נכון ובגלל שאני לא מבין בזה הרבה לכן ביקשתי ממך
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (קוד מקור, עם יכולת התקנה ברוט!):
האפליקציה עברה עידכון גדול!!
אשמח לשמוע את התגובות!(העדכון בפוסט הראשי)
כל הכבוד על ההשקעה הרבה זה כבר רמה אחרת לגמרי
אם תוכל להוסיף פונקציה של הסרת התקנת האפליקציות שהותקנו דרך החנות (בלבד) זה יהיה מושלם
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (קוד מקור, עם יכולת התקנה ברוט!):
האפליקציה עברה עידכון גדול!!
אשמח לשמוע את התגובות!(העדכון בפוסט הראשי)
כל הכבוד על ההשקעה הרבה זה כבר רמה אחרת לגמרי
אם תוכל להוסיף פונקציה של הסרת התקנת האפליקציות שהותקנו דרך החנות (בלבד) זה יהיה מושלם
-
יוסף בה גם קטגוריות?
תודה! -
יוסף בה גם קטגוריות?
תודה!@שלמה-ברייר קטגוריות נוספו כבר, עיין בפוסט הראשי.
-
@שלמה-ברייר קטגוריות נוספו כבר, עיין בפוסט הראשי.
@iosi-poli דבר נוסף שכדאי לשנות לדעתי, כרגע כשפותחים את החנות זה נפתח על המסך של כל האפליקציות לדעתי עדיף הרבה יותר שיפתח על המסך של קטגוריות שיהיה יותר מסודר
-
@YOLEVI תודה רבה!
אני יעשה את זה בעז"ה.אם תוכל לעדכן אותי כשעשית אם תזכור
תודה על כל ההשקעה
-
@iosi-poli דבר נוסף שכדאי לשנות לדעתי, כרגע כשפותחים את החנות זה נפתח על המסך של כל האפליקציות לדעתי עדיף הרבה יותר שיפתח על המסך של קטגוריות שיהיה יותר מסודר