להורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! יכולת הורדה בעת התקנה! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור)
-
@ezerphone @אלוף-תימן
תחשבו מה יקרה אם אתה שם תקייה של אפליקציות בסיסטםא"א כיון שזה יתפוס את כל גודל המחיצה
נ.ב. באולטרא זה לא בסיסטם אלא במקום אחר
-
@ezerphone @אלוף-תימן
תחשבו מה יקרה אם אתה שם תקייה של אפליקציות בסיסטםא"א כיון שזה יתפוס את כל גודל המחיצה
נ.ב. באולטרא זה לא בסיסטם אלא במקום אחר
-
לתשומת לב-
בדקתי את החנות עם האפליקציה משגר פעילות, וזה נותן להיכנס להגדרות ללא סיסמה בכלל!!
וגם בגירסה הנעולה!@אברהם-אבינו-1 האפליקציה "משגר פעילות" או איך שלא תקרה לזה - לא תהיה בגרסה כשרה.
ואם היא תהיה - אז כנראה יש התקנות - ואז למה לי לרצות להיכנס להגדרות החנות. -
לתשומת לב-
בדקתי את החנות עם האפליקציה משגר פעילות, וזה נותן להיכנס להגדרות ללא סיסמה בכלל!!
וגם בגירסה הנעולה!@אברהם-אבינו-1 ודרך אגב - בגרסה הנעולה לא יהיה את לוגיקת ההגדרות בכלל - ככה שלא יהיה "הגדרות" להיכנס אליהם.
-
@אברהם-אבינו-1 האפליקציה "משגר פעילות" או איך שלא תקרה לזה - לא תהיה בגרסה כשרה.
ואם היא תהיה - אז כנראה יש התקנות - ואז למה לי לרצות להיכנס להגדרות החנות.@iosi-poli כרגע זה בין כה לא רלוונטי לגרסה כי אי אפשר להכניס את זה בתוך הגרסה
-
מה דעתכם, שכל אחד יוכל לקבוע(אני יעשה מדריך איך לשנות את קוד המקור) מאיפה האפליקציה תשאב את האפליקציות?
@iosi-poli אבל אם זה כמו שהוא אומר שאי אפשר להכניס בתוך הקבצי מערכת אז זה לא רלוונטי
-
@iosi-poli אבל אם זה כמו שהוא אומר שאי אפשר להכניס בתוך הקבצי מערכת אז זה לא רלוונטי
@ezerphone אי אפשר להכניס בtmp או משהו?
-
@ezerphone אי אפשר להכניס בtmp או משהו?
@iosi-poli זה אני כבר לא יודע
-
@iosi-poli זה אני כבר לא יודע
@ezerphone אני יבדוק את זה לעומק - והעדכן את האפליקציה לפי זה. אם מישהו פה יודע - להגיד.
-
@ezerphone אני יבדוק את זה לעומק - והעדכן את האפליקציה לפי זה. אם מישהו פה יודע - להגיד.
@iosi-poli ואם כבר אתה עושה תעשה שיהיה אופציה לבחירה ולא שיצטרכו לערוך
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
אולי פשוט תעשה יצוא של קובץ apk שכולל את האפליקציות וההגדרות
-
@iosi-poli ואם כבר אתה עושה תעשה שיהיה אופציה לבחירה ולא שיצטרכו לערוך
@ezerphone איך ? בהגדרות? ואיך אתה חושב שזה ישמר?
-
@ezerphone איך ? בהגדרות? ואיך אתה חושב שזה ישמר?
@iosi-poli מה ישמר?
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
אולי פשוט תעשה יצוא של קובץ apk שכולל את האפליקציות וההגדרות
@ezerphone ההגדרות?
-
@iosi-poli אני מקווה שהבנת. צריך ליצור תיקייה בסיסטם נגיד תקרא לזה store שבפנים יהיה אפשר להשים איזה תיקייה שאני רוצה נגיד אפליקציות משחקים מירוץ שזה יהיה מסודר לפי איך שכל אחד ירצה ובתוכו המשחקים והחנות תקרא את זה אם התמונה של המשחק בלי לערוך כלום
-
@ezerphone ההגדרות?
@iosi-poli כמו האפליקציות בתוך הגדרות האפליקציה