להורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! יכולת הורדה בעת התקנה! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור)
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
@למה-באתי אני לא חושב שמישהו יצטרך את זה...
לי אישית זה מאוד מעצבן.. אני יוריד את זה בעצמי.
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
@למה-באתי כל הכבוד. תפרסם את הגרסה שלך לטובת כולם כשתסיים.
בא נראה..
-
יצרתי כאן נושא לגבי יצירת האפליקציה לאנדרואיד 4.4 כדי שתתאים גם לשיאומי מקשים.
========קרדיט גדול ל - @למה-באתי על העזרה מאחורי הקלעים========
.
.
======================== מידע כללי: ===========================
.
.
.
.פוסט הסבר מסודר על האפליקציה - כאן
.
.
.
סיסמת ברירת המחדל של החנות היא: yossi6547.החנות מתקינה כברירת מחדל דרך רוט, ולא דרך מתקין החבילה!
הסרטת מסך של @למה-באתי הסרטת מסך.mp4
קובץ גיבוי להדגמת הורדת אפליקציה
הקובץ - Backup example.zip
עדכון 3.6 (עדכון לסקריפט)
.
ניתן להוסיף כעת אפליקציות מרוחקות דרך הסקריפט שירדו בעת התקנה!
.
.
.
.
הסקריפט עודכן וכעת הסקריפט מחלץ לבד את האייקונים בעזרת הסקריפט המשובח של @למה-באתי.כמו כן נוספה אפשרות לייבא אפליקציות עם אייקונים מוכנים מראש.
הסקריפט - Kosher App Store Backup Maker.py
הסקריפט המקומפל (ל-EXE) - KosherAppStoreBackupMaker.exe
.
.עדכון 3.5
נוספה אפשרות לשמירת אפליקציות בנתיב מותאם אישית!
נעילת החנות סודרה ועובדת דרך ההגדרות!
(הנעילה מתבצעת דרך עדכון החנות עם מתקין החבילה (ללא קשר להתקנת האפליקציות שנשאר אותו דבר, כי פקודת רוט לנעילת החנות מקריסה את החנות משום מה)האפליקציה - Kosher App Store.apk
לחסומים - Kosher App Store.zip
קוד מקור - KosherAppStore.zip
קוד מקור לחנות הנעולה - KosherAppStoreLocked.zip
.
.
==================== שימו לב ! ====================
אל תשתמשו בפיצ'ר של הנתיב מותאם אישית רק אם אתם באמת יודעים מה אתם עושים!
זה יכול להרוס את המכשיר בקלות!
================================================
.
נוצר ע"י AI Studio אז לא להתלונן...באגים ידועים:
האפליקציה קורסת אחרי התקנת אפליקציה ברוט אבל מתקינה.האפליקציה נתקעת כשמייבאים ZIP גדול.אפליקציות מרוחקות לא מופיעות בחנות.עריכת האפליקציה והוספת פונקציות לוקחת לי הרבה זמן, (אני רק כל שבועיים בבית בזמן שהוא לא חופש), אז אבקש לא למחוק את התיוג שלי באודות מקוד המקור, זה לקח לי קצת זמן...
העתק הצ'אט שלי עם AI Studio שבו יצרתי את האפליקציה כאן
הוא לא מעודכן, כי קשה לעדכן אותו כל פעם.
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים אתו לטובת הסדר הטוב.@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
בשם החבילה אתם יכולים להכניס מה שאתם רוצים באנגלית, זה נדרש בשביל התקנה דרך רוט. (אני רוצה להעיף את זה כשיהיה לי זמן).
יפה מאוד.
לא עברתי כרגע על קוד המקור.
אבל אני לא מבין למה צריך שם חבילה להתקנה ברוט.su -c cp /path/to/apk /data/local/tmp
su -c pm install /data/local/tmp/Your.apk
su -c rm /data/local/tmp/Your.apk -
בשם החבילה אתם יכולים להכניס מה שאתם רוצים באנגלית, זה נדרש בשביל התקנה דרך רוט. (אני רוצה להעיף את זה כשיהיה לי זמן).
יפה מאוד.
אבל אני לא מבין למה צריך שם חבילה להתקנה ברוט.su -c cp /path/to/apk /data/local/tmp
יפה מאוד.
יצרתי כאן נושא לגבי יצירת האפליקציה לאנדרואיד 4.4 כדי שתתאים גם לשיאומי מקשים.
========קרדיט גדול ל - @למה-באתי על העזרה מאחורי הקלעים========
.
.
======================== מידע כללי: ===========================
.
.
.
.פוסט הסבר מסודר על האפליקציה - כאן
.
.
.
סיסמת ברירת המחדל של החנות היא: yossi6547.החנות מתקינה כברירת מחדל דרך רוט, ולא דרך מתקין החבילה!
הסרטת מסך של @למה-באתי הסרטת מסך.mp4
קובץ גיבוי להדגמת הורדת אפליקציה
הקובץ - Backup example.zip
עדכון 3.6 (עדכון לסקריפט)
.
ניתן להוסיף כעת אפליקציות מרוחקות דרך הסקריפט שירדו בעת התקנה!
.
.
.
.
הסקריפט עודכן וכעת הסקריפט מחלץ לבד את האייקונים בעזרת הסקריפט המשובח של @למה-באתי.כמו כן נוספה אפשרות לייבא אפליקציות עם אייקונים מוכנים מראש.
הסקריפט - Kosher App Store Backup Maker.py
הסקריפט המקומפל (ל-EXE) - KosherAppStoreBackupMaker.exe
.
.עדכון 3.5
נוספה אפשרות לשמירת אפליקציות בנתיב מותאם אישית!
נעילת החנות סודרה ועובדת דרך ההגדרות!
(הנעילה מתבצעת דרך עדכון החנות עם מתקין החבילה (ללא קשר להתקנת האפליקציות שנשאר אותו דבר, כי פקודת רוט לנעילת החנות מקריסה את החנות משום מה)האפליקציה - Kosher App Store.apk
לחסומים - Kosher App Store.zip
קוד מקור - KosherAppStore.zip
קוד מקור לחנות הנעולה - KosherAppStoreLocked.zip
.
.
==================== שימו לב ! ====================
אל תשתמשו בפיצ'ר של הנתיב מותאם אישית רק אם אתם באמת יודעים מה אתם עושים!
זה יכול להרוס את המכשיר בקלות!
================================================
.
נוצר ע"י AI Studio אז לא להתלונן...באגים ידועים:
האפליקציה קורסת אחרי התקנת אפליקציה ברוט אבל מתקינה.האפליקציה נתקעת כשמייבאים ZIP גדול.אפליקציות מרוחקות לא מופיעות בחנות.עריכת האפליקציה והוספת פונקציות לוקחת לי הרבה זמן, (אני רק כל שבועיים בבית בזמן שהוא לא חופש), אז אבקש לא למחוק את התיוג שלי באודות מקוד המקור, זה לקח לי קצת זמן...
העתק הצ'אט שלי עם AI Studio שבו יצרתי את האפליקציה כאן
הוא לא מעודכן, כי קשה לעדכן אותו כל פעם.
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים אתו לטובת הסדר הטוב.@iosi-poli הסקריפט עודכן ועכשיו ניתן להוסיף תמונות לאפליקציות וזה יופיע בחנות.
-
@מישהו12 זה באמת לא נדרש ואני מת להעיף את זה, אבל זה דורש עריכה של חצי מהאפליקציה...
א. הנה למשל (ולא אתה האשם
- לך מגיע ישר כוח על העזרה לציבור) למה פרוייקט שמפותח עם AI יהיה עם חסרונות.
ב. בלי נדר אשתדל לנסות להבין את זה ולטפל בזה אם יהיה לי זמן.ישר כוח!
-
@מישהו12 זה באמת לא נדרש ואני מת להעיף את זה, אבל זה דורש עריכה של חצי מהאפליקציה...
-
@מישהו12 לתועלת הציבור (ולתועלת מישהו12) נתתי גישה לכולם להעתק של הצ'אט שלי עם AI Studio, ככה שתוכלו לשאול שאלות על האפליקציה אותו ישירות ולתכנת אותה בעצמכם!
הצ'אט - https://aistudio.google.com/app/prompts?state={"ids":["1XJx8gu-rQblrHeeMbIlKnIybomcv6kHp"],"action":"open","userId":"111000839220634883924","resourceKeys":{}}&usp=sharing
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב. -
-
-
@מישהו12 לתועלת הציבור (ולתועלת מישהו12) נתתי גישה לכולם להעתק של הצ'אט שלי עם AI Studio, ככה שתוכלו לשאול שאלות על האפליקציה אותו ישירות ולתכנת אותה בעצמכם!
הצ'אט - https://aistudio.google.com/app/prompts?state={"ids":["1XJx8gu-rQblrHeeMbIlKnIybomcv6kHp"],"action":"open","userId":"111000839220634883924","resourceKeys":{}}&usp=sharing
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב. -
@iosi-poli
יישר כוח עצום
אולי אם תוכל להרחיב בהסבר על השימוש, כמו איך מוסיפים אפליקציות ואיך משתמשים בסקריפט פייתון וכו'
תודה -
@iosi-poli
יישר כוח עצום
אולי אם תוכל להרחיב בהסבר על השימוש, כמו איך מוסיפים אפליקציות ואיך משתמשים בסקריפט פייתון וכו'
תודה -
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב.@iosi-poli כתב בלהורדה | חנות אפליקציות כשרה - אתה בוחר איזה אפליקציות יהיה בחנות! (יכול להתקין עם רוט!) (מצורף קוד מקור):
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב.לאיזה אנדרואיד?
-
להעתיק צ'אט בשלוש נקודות למעלה לפני שמתעסקים איתו לטובת הסדר הטוב.לאיזה אנדרואיד?
-
@iosi-poli הא אוקיי...