שיתוף | כלים קשורים לנטפרי בשביל מפתחי אנדרואיד
-
שלום לכולם,
עשיתי ספרייה בשביל אלו שבונים אפליקציות אנדרויאד (בעיקר) ורוצים :
- שהאפליקצייה תסמוך על תעודות של נטפרי (אפילו בלי שיתקין אותם או סתם כי לא רוצים כמוני שאפליקצייה תסמוך על כל התעודות ברמת משתמש אלא רק על של נטפרי). אז זה מאוד פשוט עם הספרייה שלי, רק לייבא :
implementation("io.github.kdroidfilter:netfreetools.certificates:1.0.1")
וזהו, אוטומטי האפליקצייה שלכם תסמוך על כל התעודות של ספקי נטפרי !
- אם רוצים לזהות אם האפליקצייה מחוברת לנטפרי :
לייבא את :
implementation("io.github.kdroidfilter:netfreetools.network:1.0.1")
ובקוטלין :
suspend fun checkNetFree() { val netFreeUser = fetchNetFreeUser() if (netFreeUser.isNetFree) { println("✅ NetFree user: ${netFreeUser.userKey}") } else { println("❌ Not a NetFree user or network error.") } }
הנה קישור של הספרייה : https://github.com/kdroidFilter/Netfree-Tools
בהצלחה !
-
סליחה על הבורות
יש לי חנות כשרה ובה אפליקציות , מה אני עושה עם הכלי הנ’’ל?
והאם זה מכשיר אפליקציות בלי אישורם של נטפרי ?@מתחבר כתב בשיתוף | כלים קשורים לנטפרי בשביל מפתחי אנדרואיד:
סליחה על הבורות
והאם זה מכשיר אפליקציות בלי אישורם של נטפרי ?אם אתה רוצה שהאפליקציה תזהה חיבור של נטפרי ותאשר אותו כמאובטח HTTPS, ולא כ HTTP, או למשל אם אתה רוצה שהאפליקציה כן תעבוד / לא תעבוד למשתמשי נטפרי באופן ספציפי, תוכל להוסיף תנאי כזה, ואז למשל למי שיש נטפרי, לא תציע בכלל להתקין טלגרם, כי זה בכל מקרה לא יעבוד אצלו וכן על זה הדרך
-
סליחה על הבורות
והאם זה מכשיר אפליקציות בלי אישורם של נטפרי ?@מתחבר כתב בשיתוף | כלים קשורים לנטפרי בשביל מפתחי אנדרואיד:
סליחה על הבורות
יש לי חנות כשרה ובה אפליקציות , מה אני עושה עם הכלי הנ’’ל?אם החנות שואב נתונים מאינטרנט, אז עם המודול של תעודות אבטחה, לא יהיה שגיאות של תעודות אבטחה על רשתות של נטפריף אפילו שהמשמש לא התקין כלל תעודת אבטחה
והאם זה מכשיר אפליקציות בלי אישורם של נטפרי ?
לא, זה נועד לאפליקצייה שיש לך את הקוד ומקמפל אותה. אם אתה רוצה לעשות עריכה לAPK קיימית, לדעתי תבדוק דרך APKTOOL , לדעתי זה לא קשה להפעיל אותו באנדרואיד ותסתכל גם איך הכלי הזה משתמש בAPKTOOL בשביל לאפשר MITM, אבל זה יהיה קצת עבודה לבנות ספרייה קיימית לזה, ואין לי עניין בזה
ומה שאמר @MGM-IVR , זה לגבי המודול השני
-
בכללי מי שרוצה לזהות נטפרי זה הAPI:
https://api.internal.netfree.link/user/0
כמובן לא יעבוד לאתר רק לתוכנה וכדומה שפטורה מCORS@צדיק-תמים כתב בשיתוף | כלים קשורים לנטפרי בשביל מפתחי אנדרואיד:
כמובן לא יעבוד לאתר רק לתוכנה וכדומה שפטורה מCORSבאתר אפשר להריץ סקריפט שמזהה אם יש את
<!-- Injection By NetFree -->
על הדף
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | כלים קשורים לנטפרי בשביל מפתחי אנדרואיד:
כמובן לא יעבוד לאתר רק לתוכנה וכדומה שפטורה מCORSבאתר אפשר להריץ סקריפט שמזהה אם יש את
<!-- Injection By NetFree -->
על הדף
-
שלום לכולם,
עשיתי ספרייה בשביל אלו שבונים אפליקציות אנדרויאד (בעיקר) ורוצים :
- שהאפליקצייה תסמוך על תעודות של נטפרי (אפילו בלי שיתקין אותם או סתם כי לא רוצים כמוני שאפליקצייה תסמוך על כל התעודות ברמת משתמש אלא רק על של נטפרי). אז זה מאוד פשוט עם הספרייה שלי, רק לייבא :
implementation("io.github.kdroidfilter:netfreetools.certificates:1.0.1")
וזהו, אוטומטי האפליקצייה שלכם תסמוך על כל התעודות של ספקי נטפרי !
- אם רוצים לזהות אם האפליקצייה מחוברת לנטפרי :
לייבא את :
implementation("io.github.kdroidfilter:netfreetools.network:1.0.1")
ובקוטלין :
suspend fun checkNetFree() { val netFreeUser = fetchNetFreeUser() if (netFreeUser.isNetFree) { println("✅ NetFree user: ${netFreeUser.userKey}") } else { println("❌ Not a NetFree user or network error.") } }
הנה קישור של הספרייה : https://github.com/kdroidFilter/Netfree-Tools
בהצלחה !
@לא-מתייאש יש אפשרות שבגרסה 1 של קיידרואיד, הקידרואיד יאשר באיזו שהיא צורה את נטפרי לכל האפליקציות - כי יש המון אפליקציות שלא סומכות על התעודה של נטפרי
וכך יעבוד מייל/וויז/וכולי על סים נטפרי/וויפי לראוטר של נטפרי
לדעתי זה משהו שממש צריך
אולי איזה שהוא משהו ברמת ניהול מכשיר שמאשר באופן גורף או משהו?
אתה מבין בזה יותר ממני -
@לא-מתייאש יש אפשרות שבגרסה 1 של קיידרואיד, הקידרואיד יאשר באיזו שהיא צורה את נטפרי לכל האפליקציות - כי יש המון אפליקציות שלא סומכות על התעודה של נטפרי
לדעתי זה משהו שממש צריך
אתה מבין בזה יותר ממני -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | כלים קשורים לנטפרי בשביל מפתחי אנדרואיד:
@למה-באתי כתב בשיתוף | כלים קשורים לנטפרי בשביל מפתחי אנדרואיד:
יש לך ספריה גם לרימון לדוגמא?
לא
ישר כוח,
יש מצב שתוסיף תמיכה ברימון לפחות בנושא תעודות האבטחה?
תודה -
לא
ישר כוח,
תודה@מישהו12 כתב בשיתוף | כלים קשורים לנטפרי בשביל מפתחי אנדרואיד:
לא
ישר כוח,
תודהאחרי שקראתי לספרייה
tools, זה לא יהיה מתאים. אבל בין כה זה לא כ"כ טרחה להוסיף תעודה של רימון, זה רק תעודה אחת, של נטפרי זה אוליי 10
-
לדעתי זה משהו שממש צריך
אתה מבין בזה יותר ממני@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | כלים קשורים לנטפרי בשביל מפתחי אנדרואיד:
לדעתי זה משהו שממש צריך
אתה מבין בזה יותר ממניאם זה היה רק בשביל נטפרי, לא הייתי מתייחס לזה כלל, אבל אחרי שאני גם רוצה לבצע mitm על כמה אפליקציות כמו Aliexpress, eBay, amazon וכו', אני כן תיכננתי לעשות את זה אבל לא עכשיו, קודם כל שיהיה mitm על הדפדפן עם בדיקת תמונות. בדקתי את העניין, זה אפשרי טכני לבצע mitm בלי לערוך אפליקציות, אבל זה עבודה בגודל של הויפיאן הנוכחי של קיידרוריד אם לא יותר.
זה בדיוק סוג של הדברים של אני אוהב לעשות