עזרה | העתקת חתימה של אפליקציה
-
@מגנוס-קרלסן סטופ, נעצור כאן! חבל להתווכח בנושא שאתה עדיין לא מספיק מבין בו.
אני יודע מה שאני אומר, אם הצעתי משהו לבדיקה, אם הוא רוצה הוא יבדוק אם לא אז לא
זה שאתה תבין מה הצד שלי שזה יעזור לו, לא יעזור לו,
אם אתה רוצה אתה יכול לבוא באישי אני יסביר לך בכיף@kasnik כתב בעזרה | העתקת חתימה של אפליקציה:
@מגנוס-קרלסן סטופ, נעצור כאן!
זה לא פתר את הבעיה
אנחנו כאן לעזור ולא להתווכח -
אני רוצה להתקין קובץ APK שלא קיים בגוגל פליי
יש לי מכשיר מוזר שמתקין לי הכל מגוגל פליי אבל מתקין החבילות לא נותן להתקין (ה"התקן" אפור) אבל לעדכן הוא נותן
חשבתי להתקין סתם אפליקציה ואז לקחת קובץ APK שאני רוצה להתקין ולזייף לו את השם והשם חבילה ואז הוא יעדכן וזה יעבוד
הבעיה שהשדרוג נכשל ולדעתי זה כי החתימה לא תואמת יש איך לזייף חתימה
או כל פתרון אחר
כי אין לי הגדרות מפתחים ולא ADB (אין לי מושג למה אבל לחיצה 7 פעמים לא עושה כלום)@יעקב-ישראל תקח עורך apk סופר. תתקין אפליקציה מחנות גוגל שאתה לא צריך. תגבה את האפליקציה שהתקנת. תפתח אותה אם העורך apk. תעשה עריכה מהירה. תעתיק את השם חבילה. תעשה אותו דבר באפליקציה שאתה רוצה להתקין. ותדביק שם את השם חבילה שהעתקת. תראה שהשם גירסה יותר גבוה כי זה עידכון. ותשים אותו על אותו חתימה. תשים לב יש v1 v2 יש כמה סוגים . . . ותנשא להתקין את האפליקציה
מקווה שעזרתי -
@יעקב-ישראל תקח עורך apk סופר. תתקין אפליקציה מחנות גוגל שאתה לא צריך. תגבה את האפליקציה שהתקנת. תפתח אותה אם העורך apk. תעשה עריכה מהירה. תעתיק את השם חבילה. תעשה אותו דבר באפליקציה שאתה רוצה להתקין. ותדביק שם את השם חבילה שהעתקת. תראה שהשם גירסה יותר גבוה כי זה עידכון. ותשים אותו על אותו חתימה. תשים לב יש v1 v2 יש כמה סוגים . . . ותנשא להתקין את האפליקציה
מקווה שעזרתי@אלוף-תימן כתב בעזרה | העתקת חתימה של אפליקציה:
@יעקב-ישראל תקח עורך apk סופר. תתקין אפליקציה מחנות גוגל שאתה לא צריך תגבה את האפליקציה שהתקנת תפתח אותה אם העורך apk תעשה עריכה מהירה תעתיק את השם חבילה. תעשה אותו דבר באפליקציה שאתה רוצה להתקין ותדביק שם את השם חבילה שהעתקת תראה שהשם גירסה יותר גבוה כי זה עידכון ותעשה על אותו חתימה תשים לב יש v1 v2 יש כמה סוגים ותנשא לעדכן
מקווה שעזרתיאני אשמח אם תפסק, ותעשה יותר שורות.
-
@אלוף-תימן כתב בעזרה | העתקת חתימה של אפליקציה:
@יעקב-ישראל תקח עורך apk סופר. תתקין אפליקציה מחנות גוגל שאתה לא צריך תגבה את האפליקציה שהתקנת תפתח אותה אם העורך apk תעשה עריכה מהירה תעתיק את השם חבילה. תעשה אותו דבר באפליקציה שאתה רוצה להתקין ותדביק שם את השם חבילה שהעתקת תראה שהשם גירסה יותר גבוה כי זה עידכון ותעשה על אותו חתימה תשים לב יש v1 v2 יש כמה סוגים ותנשא לעדכן
מקווה שעזרתיאני אשמח אם תפסק, ותעשה יותר שורות.
@מגנוס-קרלסן אני שונא להקליד
-
@אלוף-תימן כתב בעזרה | העתקת חתימה של אפליקציה:
תיכנס לכאן:
https://www.nakdan.com/ -
@יעקב-ישראל תקח עורך apk סופר. תתקין אפליקציה מחנות גוגל שאתה לא צריך. תגבה את האפליקציה שהתקנת. תפתח אותה אם העורך apk. תעשה עריכה מהירה. תעתיק את השם חבילה. תעשה אותו דבר באפליקציה שאתה רוצה להתקין. ותדביק שם את השם חבילה שהעתקת. תראה שהשם גירסה יותר גבוה כי זה עידכון. ותשים אותו על אותו חתימה. תשים לב יש v1 v2 יש כמה סוגים . . . ותנשא להתקין את האפליקציה
מקווה שעזרתי@אלוף-תימן לא בטוח שהבנתי אבל אולי הבנתי אנסה
לדעתי הוא שוב יגיד שהחתימה לא תואמת והעדכון ייכשל -
@אלוף-תימן לא בטוח שהבנתי אבל אולי הבנתי אנסה
לדעתי הוא שוב יגיד שהחתימה לא תואמת והעדכון ייכשל -
@יעקב-ישראל תנסה להתקין את חנות Uptodown לפי מה שזכור לי היא משתמשת במתקין חבילה עצמאי. ניתן להתקין עם המתקין שלה גם אפליקציות חיצוניות שלא מחנות Uptodown.
@לאצי @מגנוס-קרלסן @kasnik
אין שום אפליקציה שיכולה להתקין בעצמה בלי רוט, וודאי שהיא לא קיימת בגוגל פליי. זה נוגד את האבטחה הכי בסיסית של אנדרואיד.
יש מכשירים שחסום בהם אפשרויות מפתחים בצורה הרגילה, אבל אפשר להיכנס אליהם דרך אפליקציות כמו מפעיל פעילות (עי' גוגל פליי).
אתה יכול גם לנסות ללחוץ ז"פ על שורות אחרות, היה לי נגן בעבר שככה זה עבד. -
@יעקב-ישראל בא ננסה איזה קומבינה, אם זה תקלה, אולי זה כן ילך...
תנסה לפתוח את זה במכשיר הנ''לhttps://drive.google.com/file****/d/1CUq6ae-T8Hla9ZKTJXGk02xasDX2sRNl/view?usp=drivesdk
כשנותנים קישור ישיר לקובץ, הוא ישר פותח אותו במתקין
אולי זה יתן... -
מקווה שעזרתי@אלוף-תימן כמו שאמרתי ברגע שהחתימה מתנגשת הוא לא נותן לעדכן
לכן שאלתי האם יש דרך להעתיק את החתימה -
@אלוף-תימן כמו שאמרתי ברגע שהחתימה מתנגשת הוא לא נותן לעדכן
לכן שאלתי האם יש דרך להעתיק את החתימה@יעקב-ישראל כתב בעזרה | העתקת חתימה של אפליקציה:
לכן שאלתי האם יש דרך להעתיק את החתימה
אם היתה דרך זה לא היה שווה כלום
לכן זה או דרכים רשמיות או קומבינות -
לכן שאלתי האם יש דרך להעתיק את החתימה@יעקב-ישראל תנסה עם לאקי פאצ'ר ברוצח אימות חתימה
-
@יעקב-ישראל כתב בעזרה | העתקת חתימה של אפליקציה:
לכן שאלתי האם יש דרך להעתיק את החתימה
אם היתה דרך זה לא היה שווה כלום
לכן זה או דרכים רשמיות או קומבינות -
לכן שאלתי האם יש דרך להעתיק את החתימה@יעקב-ישראל אני לא ניסית לעדכן אפליקציות מאפליקציות שהותקנו באמצעות חנות גוגל אבל אני עשיתי להמון אבל המון אפליקציות את הקומבינה הזאת וזה תמיד עבד
מעניין רק לדעת איזה אפליקציה אתה רוצה להתקין שאין בחנות גוגל אולי נמצא איזה פיתרון
ובכללי אני לא מכיר את הנגן הזה אבל אם יש לך את הקושחה שלו אני יכול לנסות כמובן להסביר לך איך אפשר לדחוף את האפליקציה הזאת לגירסה -
@לאצי @מגנוס-קרלסן @kasnik
אין שום אפליקציה שיכולה להתקין בעצמה בלי רוט, וודאי שהיא לא קיימת בגוגל פליי. זה נוגד את האבטחה הכי בסיסית של אנדרואיד.
יש מכשירים שחסום בהם אפשרויות מפתחים בצורה הרגילה, אבל אפשר להיכנס אליהם דרך אפליקציות כמו מפעיל פעילות (עי' גוגל פליי).
אתה יכול גם לנסות ללחוץ ז"פ על שורות אחרות, היה לי נגן בעבר שככה זה עבד. -
@יעקב-ישראל אני לא ניסית לעדכן אפליקציות מאפליקציות שהותקנו באמצעות חנות גוגל אבל אני עשיתי להמון אבל המון אפליקציות את הקומבינה הזאת וזה תמיד עבד
מעניין רק לדעת איזה אפליקציה אתה רוצה להתקין שאין בחנות גוגל אולי נמצא איזה פיתרון
ובכללי אני לא מכיר את הנגן הזה אבל אם יש לך את הקושחה שלו אני יכול לנסות כמובן להסביר לך איך אפשר לדחוף את האפליקציה הזאת לגירסה@אלוף-תימן אין לי גרסה
זה הטלפון
אולי לא הבנתי אותך
נכון תסביר יותר ברור מה לעשות
אני הורדתי מגוגל פליי, ואז לקחתי את הקובץ APK של מה שהורדתי מגוגל פליי, חתמתי אותו בחתימה שלהם, ואז ניסיתי להתקין אותו, והוא כתב לי שלא ניתן כי זה לא תואם את החתימה. כמובן שאת זה ביצעתי במכשיר אחר. -
@אלוף-תימן אין לי גרסה
זה הטלפון
אולי לא הבנתי אותך
אני הורדתי מגוגל פליי, ואז לקחתי את הקובץ APK של מה שהורדתי מגוגל פליי, חתמתי אותו בחתימה שלהם, ואז ניסיתי להתקין אותו, והוא כתב לי שלא ניתן כי זה לא תואם את החתימה. כמובן שאת זה ביצעתי במכשיר אחר.@יעקב-ישראל יש לך מנהל קבצים mt
-
@אלוף-תימן אין לי גרסה
זה הטלפון
אולי לא הבנתי אותך
אני הורדתי מגוגל פליי, ואז לקחתי את הקובץ APK של מה שהורדתי מגוגל פליי, חתמתי אותו בחתימה שלהם, ואז ניסיתי להתקין אותו, והוא כתב לי שלא ניתן כי זה לא תואם את החתימה. כמובן שאת זה ביצעתי במכשיר אחר.@יעקב-ישראל אני לא יכול לראות את המכשיר אין לי גישה כרגע לאלי אקספרס איזה אנדרואיד זה
-
@יעקב-ישראל אני לא יכול לראות את המכשיר אין לי גישה כרגע לאלי אקספרס איזה אנדרואיד זה
@אלוף-תימן 13
-
@יעקב-ישראל אתה יכול לעבור לצ'אט