קיצורי המקלדת
-
@צדיק-תמים אמר בקיצורי המקלדת:
@אליהו אמר בקיצורי המקלדת:
@Men770 אפשר למחוק את כל הפוסטיםהוא לא מנהל
אבל הוא מקבוצת צוות פיקוח
@צדיק-תמים אמר בקיצורי המקלדת:
@Men770 אפשר למחוק את כל הפוסטיםהוא לא מנהל
אבל הוא מקבוצת צוות פיקוח
כבר לא
תבדוק https://mitmachim.top/groups/צוות-פיקוח -
עוד קיצור נחמד שמצאתי, אולי מוכר לחלק מהמשתמשים, אני לא ידעתי ממנו.
לפעמים מקלידים בעברית וצריכים להקליד כמה אותיות באנגלית, אז אין צורך להחליף את המקלדת לאנגלית (Alt + Shift) פשוט לחצו על Shift ויוקלדו לכם אותיות באנגלית כל עוד אתם לוחצים על מקש Shift. -
לפעמים מקלידים בעברית וצריכים להקליד כמה אותיות באנגלית, אז אין צורך להחליף את המקלדת לאנגלית (Alt + Shift) פשוט לחצו על Shift ויוקלדו לכם אותיות באנגלית כל עוד אתם לוחצים על מקש Shift.@מתחיל-מומחה אבל זה עושה אותיות גדולות. חשוב לדעת.
-
לפעמים מקלידים בעברית וצריכים להקליד כמה אותיות באנגלית, אז אין צורך להחליף את המקלדת לאנגלית (Alt + Shift) פשוט לחצו על Shift ויוקלדו לכם אותיות באנגלית כל עוד אתם לוחצים על מקש Shift.@מתחיל-מומחה
אם לוחצים על CAPSLK זה גם עושה אותיות באנגלית! [זה טוב בעיקר בכתיבת כתובת אימייל המשולבת עם מספרים! כי כשלוחצים על שיפט בלבד במקום1יוצא!!
ובנוגע למי שרוצה אותיות קטנות יכול פשוט לעשות אלט + שיפט! -
T THMHE התייחס לנושא זה ב
-
י יושב אהלים התייחס לנושא זה ב
-
T THMHE התייחס לנושא זה ב
-
K KINGYOS התייחס לנושא זה ב
-
מ מתלמד 2 התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות