באג | קליטה בפלאפון Q3
-
קניתי מכשיר Q3 כי אני נמצא במקום שאמרו לי שיש קליטה רק לדור 3 ואכן אני רואה שלאחרים יש קליטה. ולי אין קליטה. יש מה לעשות? בהגדרות? תודה
-
קניתי מכשיר Q3 כי אני נמצא במקום שאמרו לי שיש קליטה רק לדור 3 ואכן אני רואה שלאחרים יש קליטה. ולי אין קליטה. יש מה לעשות? בהגדרות? תודה
@מרדכי-הלוי אין קשר בין שם המכשיר לקליטה שלו
אתה צריך להכנס להגדרות >הגדרות רשת> סוג רשת ולבחור דור 3
אם זה לא עוזר כנס להגדרות רשת> בחירת רשת> בחירה ידנית חכה קצת ותבדוק מה סדר החברות שהוא מציג, הראשון זה החברה שלך ואחר כך בסדר יורד החברות עם הקליטה הכי טובה במיקום שלך ופשוט תעבור לחברה היותר טובה -
@מרדכי-הלוי אין קשר בין שם המכשיר לקליטה שלו
אתה צריך להכנס להגדרות >הגדרות רשת> סוג רשת ולבחור דור 3
אם זה לא עוזר כנס להגדרות רשת> בחירת רשת> בחירה ידנית חכה קצת ותבדוק מה סדר החברות שהוא מציג, הראשון זה החברה שלך ואחר כך בסדר יורד החברות עם הקליטה הכי טובה במיקום שלך ופשוט תעבור לחברה היותר טובה@בינוני תודה רבה!
המכשיר הוא דור 4.
אז דור 3 יותר טוב? -
@בינוני תודה רבה!
המכשיר הוא דור 4.
אז דור 3 יותר טוב?@מרדכי-הלוי אם אתה אומר שאמרו לך שקליטה של דור 3 יותר טובה ואתה ממשיך לטעון שאין לך קליטה כנראה שבאמת הדור 4 שלך לא צקין שם אז תנסה דור 3
-
@בינוני תודה רבה!
המכשיר הוא דור 4.
אז דור 3 יותר טוב?@מרדכי-הלוי כמו שכתבו לך, המכשירים דור 4 ניתן לעשות אותם גם על דור 3 בלבד, כך שהשיקול המרכזי שלך לא היה נכון.
Q3 מהשנים האחרונות תומכים בדור 4 גם כן.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות