בעיה | נוצרו לי שתי תיקיות וואן דרייב.
-
יש לי ווינדוס 11 והגדרתי גיבוי בוואן דרייב (יש לי הרבה זיכרון פנוי ככה שאין לי בעיה של מקום.)
הבעיה שנוצרו לי שני תיקייות של גיבוי וזה נראה לי מיותר .
כמו"כ אם אני רוצה לגשת למסמך, איך לגשת אליו, לזה שנמצא במסמכים, או להיכנס לתיקיית וואן דרייב ולגשת למה שנמצא שם? (או שאולי זה שתיהם אותו דבר, כי הנתיב נראה אותו דבר )
מצורף תמונה
-
יש לי ווינדוס 11 והגדרתי גיבוי בוואן דרייב (יש לי הרבה זיכרון פנוי ככה שאין לי בעיה של מקום.)
הבעיה שנוצרו לי שני תיקייות של גיבוי וזה נראה לי מיותר .
כמו"כ אם אני רוצה לגשת למסמך, איך לגשת אליו, לזה שנמצא במסמכים, או להיכנס לתיקיית וואן דרייב ולגשת למה שנמצא שם? (או שאולי זה שתיהם אותו דבר, כי הנתיב נראה אותו דבר )
מצורף תמונה
@לא-מייבין לפעמים כשמתחברים כמה חשבונות אז הוא שואל איפה ליצור לך תיקייה של הסינכרון ואולי זה הסיבה שיש לך 2 תיקיות למרות שזה חשבון אחד, אתה פשוט יכול לבטל את ההצמדה של זה וזהו.
לגבי השאלה השנייה, אם הקבצים עוברים תהליך של סינכרון אז אם אתה משנה בקובץ מסמכים במחשב שלך זה משנה גם את הקובץ בענן אבל במקרה שלי עשיתי שהכל יהיה בענן ללא סינכרון ואז אם אני משנה במחשב זה לא משנה בענן.במקרה שלי בחרתי ב- קבצים לפי דרישה ב -"פנה שטח דיסק"
ואז אפשר לראות שיש לך סימן של ענן בקבצים שזה אומר שזה לא מסונכון עם המחשב אלא שמור רק בענן ואם אתה רוצה לשנות במחשב שלך זה לא בהכרח ישנה את הענן.
אתה יכול לקרוא על זה באריכות כאן:
https://support.microsoft.com/he-il/office/מה-המשמעות-של-סמלי-onedrive-11143026-8000-44f8-aaa9-67c985aa49b3