בעיה | C2 חמוד ובעייתי :)
-
וואי אם אתם יודעים איך לפתור, ממש אשמח לעזרה!
יש לי C2 ישן ומקרטע. ניסיתי לעשות שחזור לטלפון C2 חדש, אבל לא מעתיק לי הכל - את כל ההודעות וכו'. יכול להיות שמבחינת מקום יש בC2 הישן יותר מקום? ואם כן מה אפשר לעשות? אין לי לC2 הישן חיבור של USB (נפל די ממזמן).
בנוסף, בC2 החדש אין חיבור לבלוטוס. ניסיתי להבין מה עושים פה מהאתר והצלחתי להגיע למצב שהבלוטוס גלוי למכשירים אחרים, אבל הוא עדיין לא מופעל. האם יש דרך לפתור את זה? ראיתי ששלחו פה קישור לבלוטוס אחר מסוג JAR אבל המחשב שלי רושם לי שיש שגיאה ולא מאפשר לי להוריד אותו.
ושאלה אחרונה, אחרי שעשיתי שחזור - האם אפשר להחזיר את המצב אחורה? וטלפון שכל הזמן כותב - רישום SIM נכשל, האם יש מה לעשות עם זה?תודה ענקית למי שיודע, תבורכו ממש!
אפילו קצת עזרה תעזור לי -
וואי אם אתם יודעים איך לפתור, ממש אשמח לעזרה!
יש לי C2 ישן ומקרטע. ניסיתי לעשות שחזור לטלפון C2 חדש, אבל לא מעתיק לי הכל - את כל ההודעות וכו'. יכול להיות שמבחינת מקום יש בC2 הישן יותר מקום? ואם כן מה אפשר לעשות? אין לי לC2 הישן חיבור של USB (נפל די ממזמן).
בנוסף, בC2 החדש אין חיבור לבלוטוס. ניסיתי להבין מה עושים פה מהאתר והצלחתי להגיע למצב שהבלוטוס גלוי למכשירים אחרים, אבל הוא עדיין לא מופעל. האם יש דרך לפתור את זה? ראיתי ששלחו פה קישור לבלוטוס אחר מסוג JAR אבל המחשב שלי רושם לי שיש שגיאה ולא מאפשר לי להוריד אותו.
ושאלה אחרונה, אחרי שעשיתי שחזור - האם אפשר להחזיר את המצב אחורה? וטלפון שכל הזמן כותב - רישום SIM נכשל, האם יש מה לעשות עם זה?תודה ענקית למי שיודע, תבורכו ממש!
אפילו קצת עזרה תעזור לי@ה-אור-לי. כתב בבעיה | C2 חמוד ובעייתי
:
'. יכול להיות שמבחינת מקום יש בC2 הישן יותר מקום
לא. אלא אם כן העמסת על החדש כבר המון דברים, מבחינת הרכיב יש להם אותו הדבר.
@ה-אור-לי. כתב בבעיה | C2 חמוד ובעייתי
:
ניסיתי לעשות שחזור לטלפון C2 חדש, אבל לא מעתיק לי הכל - את כל ההודעות וכו'.
מה ניסית בדיוק ומה נתקע?
:
בנוסף, בC2 החדש אין חיבור לבלוטוס. ניסיתי להבין מה עושים פה מהאתר והצלחתי להגיע למצב שהבלוטוס גלוי למכשירים אחרים, אבל הוא עדיין לא מופעל.
גרסא מקורית? או כשר?
:
האם אפשר להחזיר את המצב אחורה?
מה הכוונה?
:
וטלפון שכל הזמן כותב - רישום SIM נכשל, האם יש מה לעשות עם זה?
לא שידוע לי
-
:
'. יכול להיות שמבחינת מקום יש בC2 הישן יותר מקום
לא. אלא אם כן העמסת על החדש כבר המון דברים, מבחינת הרכיב יש להם אותו הדבר.
:
ניסיתי לעשות שחזור לטלפון C2 חדש, אבל לא מעתיק לי הכל - את כל ההודעות וכו'.
מה ניסית בדיוק ומה נתקע?
:
בנוסף, בC2 החדש אין חיבור לבלוטוס. ניסיתי להבין מה עושים פה מהאתר והצלחתי להגיע למצב שהבלוטוס גלוי למכשירים אחרים, אבל הוא עדיין לא מופעל.
גרסא מקורית? או כשר?
:
האם אפשר להחזיר את המצב אחורה?
מה הכוונה?
:
וטלפון שכל הזמן כותב - רישום SIM נכשל, האם יש מה לעשות עם זה?
לא שידוע לי
איזה מוזר. הוא רושם לי שאין לו מספיק מקום לשחזר מהפלאפון הקודם, ולכן הוא תמיד עוצר בסביבות ה75 אחוז ולא משחזר עד הסוף.
לא נתקע - פשוט לא עבר עד הסוף. עשיתי גיבוי והוא לא עבר פשוט לטלפון החדש בשלמות.אני חושבת שהC2 החדש כשר. הוא מסין...
והאם אפשר לבטל שחזור? או שלא?תודה רבה!
-
איזה מוזר. הוא רושם לי שאין לו מספיק מקום לשחזר מהפלאפון הקודם, ולכן הוא תמיד עוצר בסביבות ה75 אחוז ולא משחזר עד הסוף.
לא נתקע - פשוט לא עבר עד הסוף. עשיתי גיבוי והוא לא עבר פשוט לטלפון החדש בשלמות.אני חושבת שהC2 החדש כשר. הוא מסין...
והאם אפשר לבטל שחזור? או שלא?תודה רבה!
@ה-אור-לי. בא נעשה קצת סדר.
ראשית כל, לא נראה של שהפלאפון החדש יעבוד כאן בישראל לשיחות, מכיון שזה פלאפון שתומך בדור 3 וכיום כל סים שתכניסו לפלאפון דור 3 חדש (שלא היה בשימוש בחודש 7 בשנת 2023 בערך), לא יהיה לו קליטה, ולכן תוודא קודם כל שיש למכשיר קליטה (כנראה בגלל זה כתוב שם רישום סים נכשל).אם למרות האמור תרצה להשתמש במכשיר החדש.
תוכל להוציא את כל הנתונים של המכשיר הישן ע"י הכנסת כרטיס מיקרו SD, ואז כניסה להגדרות>סינכון וגיבוי>יצירת גיבוי.
אם אין אפשרות של הכנסת כרטיס, תוכל להוציא את החומר בדרך טיפה מסובכת עם תוכנת MobiMB, שיש עליו מדריך כאן.
לגבי הכנסת החומר הישן למכשיר החדש, תצטרך למחוק את הקבצים שהכנסת למכשיר החדש (קבצי גלריה תמונות רינגטונים וכדומה), ורק אז לייבא את החומר מהמכשיר הישן (או ע"י סינכרון או עם הכנסת הכרטיס מיקרו SD וביצוע שחזור. -
@ה-אור-לי. בא נעשה קצת סדר.
ראשית כל, לא נראה של שהפלאפון החדש יעבוד כאן בישראל לשיחות, מכיון שזה פלאפון שתומך בדור 3 וכיום כל סים שתכניסו לפלאפון דור 3 חדש (שלא היה בשימוש בחודש 7 בשנת 2023 בערך), לא יהיה לו קליטה, ולכן תוודא קודם כל שיש למכשיר קליטה (כנראה בגלל זה כתוב שם רישום סים נכשל).אם למרות האמור תרצה להשתמש במכשיר החדש.
תוכל להוציא את כל הנתונים של המכשיר הישן ע"י הכנסת כרטיס מיקרו SD, ואז כניסה להגדרות>סינכון וגיבוי>יצירת גיבוי.
אם אין אפשרות של הכנסת כרטיס, תוכל להוציא את החומר בדרך טיפה מסובכת עם תוכנת MobiMB, שיש עליו מדריך כאן.
לגבי הכנסת החומר הישן למכשיר החדש, תצטרך למחוק את הקבצים שהכנסת למכשיר החדש (קבצי גלריה תמונות רינגטונים וכדומה), ורק אז לייבא את החומר מהמכשיר הישן (או ע"י סינכרון או עם הכנסת הכרטיס מיקרו SD וביצוע שחזור.@אלישי כתב בבעיה | C2 חמוד ובעייתי
:
ראשית כל, לא נראה של שהפלאפון החדש יעבוד כאן בישראל לשיחות, מכיון שזה פלאפון שתומך בדור 3 וכיום כל סים שתכניסו לפלאפון דור 3 חדש (שלא היה בשימוש בחודש 7 בשנת 2023 בערך), לא יהיה לו קליטה, ולכן תוודא קודם כל שיש למכשיר קליטה (כנראה בגלל זה כתוב שם רישום סים נכשל).
יש שם קליטה. זה של 019 ורק עכשיו פתחתי, אבל תכלס יש לי את זה די ממזמן.
מחקתי הכל. עדיין לא עובר החדש -
@אלישי כתב בבעיה | C2 חמוד ובעייתי
:
ראשית כל, לא נראה של שהפלאפון החדש יעבוד כאן בישראל לשיחות, מכיון שזה פלאפון שתומך בדור 3 וכיום כל סים שתכניסו לפלאפון דור 3 חדש (שלא היה בשימוש בחודש 7 בשנת 2023 בערך), לא יהיה לו קליטה, ולכן תוודא קודם כל שיש למכשיר קליטה (כנראה בגלל זה כתוב שם רישום סים נכשל).
יש שם קליטה. זה של 019 ורק עכשיו פתחתי, אבל תכלס יש לי את זה די ממזמן.
מחקתי הכל. עדיין לא עובר החדש