בעיה | לא מצליח להתחבר למייל עם מכשיר שהתקנתי עליו קיידרואיד מסלול מייל וויז
-
@ידידים כתב בבעיה | לא מצליח להתחבר למייל עם מכשיר שהתקנתי עליו קיידרואיד מסלול מייל וויז:
המכשיר הוא נגן M36 מעלי אקספרס אני לא מצליח להתחבר למייל באפליקציית גימייל
נטפרי?
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | לא מצליח להתחבר למייל עם מכשיר שהתקנתי עליו קיידרואיד מסלול מייל וויז:
@ידידים כתב בבעיה | לא מצליח להתחבר למייל עם מכשיר שהתקנתי עליו קיידרואיד מסלול מייל וויז:
נטפרי?
לא
אני מנסה להבין
אם צריך להוציא את חשבון גוגל לפני התקנת קיידרואיד אז כשאני יתחבר למייל אני צריך להתחבר לחשבון גוגל וקיידרואיד אמור לחסום את זה לא? -
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | לא מצליח להתחבר למייל עם מכשיר שהתקנתי עליו קיידרואיד מסלול מייל וויז:
נטפרי?
לא
אני מנסה להבין
אם צריך להוציא את חשבון גוגל לפני התקנת קיידרואיד אז כשאני יתחבר למייל אני צריך להתחבר לחשבון גוגל וקיידרואיד אמור לחסום את זה לא? -
@דאבל כתב בבעיה | לא מצליח להתחבר למייל עם מכשיר שהתקנתי עליו קיידרואיד מסלול מייל וויז:
@ידידים לא, הוא נותן להתחבר.
כלומר אני יכול להוסיף חשבון גוגל לאחר החסימה?
כי ניסיתי להתחבר עם אינטרנט פתוח למייל והוא לא נותן לי
ודרך אגב אם אני פותח צאטים דרך אפליקציית גימייל זה צריך להיפתח או שקיידרואיד חוסם את זה?
תודה -
@דאבל כתב בבעיה | לא מצליח להתחבר למייל עם מכשיר שהתקנתי עליו קיידרואיד מסלול מייל וויז:
@ידידים לא, הוא נותן להתחבר.
כלומר אני יכול להוסיף חשבון גוגל לאחר החסימה?
כי ניסיתי להתחבר עם אינטרנט פתוח למייל והוא לא נותן לי
ודרך אגב אם אני פותח צאטים דרך אפליקציית גימייל זה צריך להיפתח או שקיידרואיד חוסם את זה?
תודה -
@ידידים זה לא אמור להיות קשור לקיידרואיד, השעון שלך מכוון? זה משנה לחיבור לרשת...
צ'אט גם כן עובד.@דאבל כתב בבעיה | לא מצליח להתחבר למייל עם מכשיר שהתקנתי עליו קיידרואיד מסלול מייל וויז:
@ידידים זה לא אמור להיות קשור לקיידרואיד, השעון שלך מכוון? זה משנה לחיבור לרשת...
צ'אט גם כן עובד.השעון מכוון [וואלה לא חשבתי שזה יכול להיות קשור]
מה עוד יכול להיות
כאילו שאני נכנס למייל ומוסיף כתובת אז בעיקרון נפתח חלון שבו אני מתחבר לחשבון גוגל וכרגע זה כותב שזה נתקל בבעיה או משו כזה הוצאתי אתץ קיידרואיד וזה נותן להתחבר שדמתי קיידרואיד שוב ולא נותן להתחבר -
צ'אט גם כן עובד.השעון מכוון [וואלה לא חשבתי שזה יכול להיות קשור]
מה עוד יכול להיות
כאילו שאני נכנס למייל ומוסיף כתובת אז בעיקרון נפתח חלון שבו אני מתחבר לחשבון גוגל וכרגע זה כותב שזה נתקל בבעיה או משו כזה הוצאתי אתץ קיידרואיד וזה נותן להתחבר שדמתי קיידרואיד שוב ולא נותן להתחבר