סקר | ניתוקים בזום למשתמשי נטפרי סיבים
-
אני משתמש בזום למעלה מ7 שעות בשבוע, ובחודשים האחרונים יש ניתוקים רבים ( בממוצע אחת לשעתיים) שמתמשכים 20-30 שניות. התוכנה נסגרת ונפתחת מחדש.
בשיחות (רבות) עם הספק עלה שיש בעיה ידועה שמנסים לפתור אותה, זה קיים גם בספקים אחרים של נטפרי, והבעיה קיימת יותר אצל משתמשי הסיבים.
אשמח אם מי שמשתמש בזום כמה שעות בשבוע, יעדכן האם הוא חווה ניתוקים, באיזה ספק הוא, והאם הוא מחובר לתשתית רגילה או סיבים? -
אני משתמש בזום למעלה מ7 שעות בשבוע, ובחודשים האחרונים יש ניתוקים רבים ( בממוצע אחת לשעתיים) שמתמשכים 20-30 שניות. התוכנה נסגרת ונפתחת מחדש.
בשיחות (רבות) עם הספק עלה שיש בעיה ידועה שמנסים לפתור אותה, זה קיים גם בספקים אחרים של נטפרי, והבעיה קיימת יותר אצל משתמשי הסיבים.
אשמח אם מי שמשתמש בזום כמה שעות בשבוע, יעדכן האם הוא חווה ניתוקים, באיזה ספק הוא, והאם הוא מחובר לתשתית רגילה או סיבים? -
אשמח אם מי שמשתמש בזום כמה שעות בשבוע, יעדכן האם הוא חווה ניתוקים, באיזה ספק הוא, והאם הוא מחובר לתשתית רגילה או סיבים?@yonig20
גם אני מצטרף להנ"ל,
גם אני משתמש סך דומה של שעות בשבוע ובאמצע פתאום קופא הזום ואז זה מתנתק וצריך להתחבר שוב.
אני ב-019. -
@yonig20
גם אני מצטרף להנ"ל,
גם אני משתמש סך דומה של שעות בשבוע ובאמצע פתאום קופא הזום ואז זה מתנתק וצריך להתחבר שוב.
אני ב-019.@חיים-יענקל-0 כתב בסקר | ניתוקים בזום למשתמשי נטפרי סיבים:
@yonig20
גם אני מצטרף להנ"ל,
אני ב-019.סיבים או רגיל? יש טענה שזה קורה יותר בסיבים מסיבות טכניות מסוימות.
-
@חיים-יענקל-0 כתב בסקר | ניתוקים בזום למשתמשי נטפרי סיבים:
@yonig20
גם אני מצטרף להנ"ל,
אני ב-019.סיבים או רגיל? יש טענה שזה קורה יותר בסיבים מסיבות טכניות מסוימות.
@yonig20
קו סלולרי דור 4,
שבשאר האתרים כולל יוטיוב זה מאוד יציב כי אני גר 200 מטר מהאנטנה.