בירור | המלצה לטלפון חדש
-
@3157686 אני רוצה לברר על טלפון חדש . זה לא אמור להיות בקטגוריה של בירור? וכן חשוב לי שיהיה בסגנון של שיאומי לכן זה בתוך הנושא של שיאומי
@GRAPHIC-NADAV כתב בבירור | המלצה לטלפון חדש:
@3157686 אני רוצה לברר על טלפון חדש . זה לא אמור להיות בקטגוריה של בירור? וכן חשוב לי שיהיה בסגנון של שיאומי לכן זה בתוך הנושא של שיאומי
אולי תביא מיני סמארטפון מאלי אקספרס לא נראה לי שתמצא יותר מזה
-
כיום יש לי את השיאומי QINS1+ ולצערי עקב בעיית סוללה אצטרך להחליף מכשיר בקרוב . אשמח להמלצות לטלפון כשר עם נגן משהו בסגנון של השיאומי שהיה לי לא יקר. עם קליטה טובה וסאונד טוב
תודה@GRAPHIC-NADAV אורגינל אין לך
אם אתה רוצה תומך.נסה לבדוק את הכיוון של הג'לי של יוניהרץ (ג'לי סטאר, ג'לי פרו, ג'לי 2 וג'לי e2,הג'לי e2 עם חיי הסוללה הכי ארוכים) -
@מישהו12 כתב בבירור | המלצה לטלפון חדש:
במקשים, הקין1 הוא ההכי טוב שיצא בשנים האחרונות לדעתי
לגמרי מה שנכון
אומנם עושה לפעמים בעיות לכל אחד בדבר שלו אבל בגדול הכי נח@3157686 תקנה F21S הוא כמו הפלאפון שלך רק יותר טוב
-
@3157686 תקנה F21S הוא כמו הפלאפון שלך רק יותר טוב
-
@קראנץ-ונילה בדקתי אבל הוא לא תומך בכרטיס זיכרון אני צריך כשר עם נגן
-
@GRAPHIC-NADAV כתב בבירור | המלצה לטלפון חדש:
אולי תביא מיני סמארטפון מאלי אקספרס לא נראה לי שתמצא יותר מזה
@אריה-גול תודה אבל צריך כשר
-
@קראנץ-ונילה יש לי אפשרות להכניס כרטיס זיכרון ? בודק במקביל על הF22 מיני יש לו גם אפשרות לכרטיס זיכרון?
-
כיום יש לי את השיאומי QINS1+ ולצערי עקב בעיית סוללה אצטרך להחליף מכשיר בקרוב . אשמח להמלצות לטלפון כשר עם נגן משהו בסגנון של השיאומי שהיה לי לא יקר. עם קליטה טובה וסאונד טוב
תודה@GRAPHIC-NADAV
נוקיה 235 עם נגן וסייר וטייפ C יש גרסאות חמודות בדיין תקשורת
(הוא לא אנדרואיד אז זה לא בדיוק דומה לQIN)