בירור | המלצה לטלפון חדש
-
@3157686 תקנה F21S הוא כמו הפלאפון שלך רק יותר טוב
@קראנץ-ונילה יש לי אפשרות להכניס כרטיס זיכרון ? בודק במקביל על הF22 מיני יש לו גם אפשרות לכרטיס זיכרון?
-
כיום יש לי את השיאומי QINS1+ ולצערי עקב בעיית סוללה אצטרך להחליף מכשיר בקרוב . אשמח להמלצות לטלפון כשר עם נגן משהו בסגנון של השיאומי שהיה לי לא יקר. עם קליטה טובה וסאונד טוב
תודה@GRAPHIC-NADAV
נוקיה 235 עם נגן וסייר וטייפ C יש גרסאות חמודות בדיין תקשורת
(הוא לא אנדרואיד אז זה לא בדיוק דומה לQIN) -
@GRAPHIC-NADAV
נוקיה 235 עם נגן וסייר וטייפ C יש גרסאות חמודות בדיין תקשורת
(הוא לא אנדרואיד אז זה לא בדיוק דומה לQIN)@קראנץ-ונילה בדקתי ודווקא פחות מתחבר לנוקיות החדשות .. מה עם ה4X4 או 5X5 איך המכשירים האלו? איך המערכת הפעלה??
חבל שלא עשו רשימה מסודרת של המכשירים עם מפרט, יתרונות חסרונות וכו'
-
@קראנץ-ונילה בדקתי ודווקא פחות מתחבר לנוקיות החדשות .. מה עם ה4X4 או 5X5 איך המכשירים האלו? איך המערכת הפעלה??
חבל שלא עשו רשימה מסודרת של המכשירים עם מפרט, יתרונות חסרונות וכו'
@GRAPHIC-NADAV @קראנץ-ונילה
אני יגיד שוב אני חושב שמי שרגיל ל QIN יהיה לו מאוד קשה לעבור לטלפון אחר אני לא חושב שיש טלפון מקשים שמגיע לרמה שלו -
כיום יש לי את השיאומי QINS1+ ולצערי עקב בעיית סוללה אצטרך להחליף מכשיר בקרוב . אשמח להמלצות לטלפון כשר עם נגן משהו בסגנון של השיאומי שהיה לי לא יקר. עם קליטה טובה וסאונד טוב
תודה@GRAPHIC-NADAV לא הבנתי אם אתה רוצה פלאפון באותו סגנון עם קליטה טובה וסאונד טוב ואתה עוד מצטער שאתה מחליף פשוט אל תחליף!
ואם הבעיה המחיר כבר פרסמו כאן שהוא חזר במחיר 325 שקל אצל דיין תקשורת
https://www.dayan-tikshoret.co.il/product/שיאומי-qin1-תומך-כשר/ -
יש לי טלפון 5X5 והוא ממש טוב ואיכותי שמע מעולה עיצוב ממש יפה גם מבחוץ וגם מבפנים יש גם את Q8 שהוא ממש טוב ואיכותי אותו סגנון ואותו עיצוב כמעט של טלפון 5X5 אבל הוא יצא לפני חודש בערך
-
@GRAPHIC-NADAV לא הבנתי אם אתה רוצה פלאפון באותו סגנון עם קליטה טובה וסאונד טוב ואתה עוד מצטער שאתה מחליף פשוט אל תחליף!
ואם הבעיה המחיר כבר פרסמו כאן שהוא חזר במחיר 325 שקל אצל דיין תקשורת
https://www.dayan-tikshoret.co.il/product/שיאומי-qin1-תומך-כשר/@בינוני אין לי ברירה אחרת אני חייב להחליף הסוללה לא מחזיקה מעמד יורד מהר בצורה קיצונית .. מה גם שהמקשים כשמם הם.. נהיו קשים ללחיצה אז לפני שהטלפון לגמרי יפסיק לעבוד חייב להחליף
-
יש לי טלפון 5X5 והוא ממש טוב ואיכותי שמע מעולה עיצוב ממש יפה גם מבחוץ וגם מבפנים יש גם את Q8 שהוא ממש טוב ואיכותי אותו סגנון ואותו עיצוב כמעט של טלפון 5X5 אבל הוא יצא לפני חודש בערך
@יאיר-לביאד קליטה טובה? יש מקום לכרטיס זיכרון ? מה המחיר?
-
@GRAPHIC-NADAV @קראנץ-ונילה
אני יגיד שוב אני חושב שמי שרגיל ל QIN יהיה לו מאוד קשה לעבור לטלפון אחר אני לא חושב שיש טלפון מקשים שמגיע לרמה שלו@3157686 בהחלט מסכים . זה באמת לא קל השאלה האם יש המלצה לעוד טלפון מסדרת השיאומי שבאותו סגנון ויכול להתאים . איך השיאומי S
-
@3157686 בהחלט מסכים . זה באמת לא קל השאלה האם יש המלצה לעוד טלפון מסדרת השיאומי שבאותו סגנון ויכול להתאים . איך השיאומי S
@GRAPHIC-NADAV כתב בבירור | המלצה לטלפון חדש:
@3157686 בהחלט מסכים . זה באמת לא קל השאלה האם יש המלצה לעוד טלפון מסדרת השיאומי שבאותו סגנון ויכול להתאים . איך השיאומי S
מה הכוונה השיאומי S?
-
@יאיר-לביאד קליטה טובה? יש מקום לכרטיס זיכרון ? מה המחיר?
@GRAPHIC-NADAV כתב בבירור | המלצה לטלפון חדש:
קליטה טובה?
כן
יש מקום לכרטיס זיכרון ?
כן, (לנגן ,הקלטות וטקסטים וגיבוי אנש”ק, יומן שיחות ולוח שנה)
מה המחיר?
כ400 (שניהם)
-
@בינוני אין לי ברירה אחרת אני חייב להחליף הסוללה לא מחזיקה מעמד יורד מהר בצורה קיצונית .. מה גם שהמקשים כשמם הם.. נהיו קשים ללחיצה אז לפני שהטלפון לגמרי יפסיק לעבוד חייב להחליף
@GRAPHIC-NADAV כנראה לא התבטאתי נכון התכוונתי שתקנה מכשיר כזה חדש
לכן גם צירפתי קישור -
@GRAPHIC-NADAV כנראה לא התבטאתי נכון התכוונתי שתקנה מכשיר כזה חדש
לכן גם צירפתי קישור@בינוני מה שיש לי הוא הכי טוב ומומלץ?
-
@בינוני מה שיש לי הוא הכי טוב ומומלץ?
@GRAPHIC-NADAV כמה זמן יש לך אותו?
הוא ידוע כעדין ושביר וצריך מגן איכותי
אבל הרבה אוהבים אותו ורק אותו -
@GRAPHIC-NADAV כמה זמן יש לך אותו?
הוא ידוע כעדין ושביר וצריך מגן איכותי
אבל הרבה אוהבים אותו ורק אותו@בינוני יש לי אותו מ2021 שרד די בסדר רק עכשיו לאחרונה התחיל לעשות בעיות עם הסוללה ובשנה וחצי האחרונות המקשים די קשים
-
@בינוני יש לי אותו מ2021 שרד די בסדר רק עכשיו לאחרונה התחיל לעשות בעיות עם הסוללה ובשנה וחצי האחרונות המקשים די קשים
@GRAPHIC-NADAV
דווקא יש בשיאומי f21s מקום לכרטיס זיכרון אבל רק אם אתה משתמש בסים אחד.
לגבי המפרט, עשיתי פעם מפרט
פה - https://mitmachim.top/topic/74355/שיתוף-מפרט-מלא-למכשירי-האנדרואיד-הנפוצים -
@בינוני יש לי אותו מ2021 שרד די בסדר רק עכשיו לאחרונה התחיל לעשות בעיות עם הסוללה ובשנה וחצי האחרונות המקשים די קשים
@GRAPHIC-NADAV בשביל הפלאפונים של היום זה הרבה זמן
והמקשים שלו בעיקרון ממש טובים אפילו הכי טובים
אם אתה רוצה לגוון קח Q8 אבל מסתבר שהוא יחזיק הרבה פחות זמן -
@GRAPHIC-NADAV
דווקא יש בשיאומי f21s מקום לכרטיס זיכרון אבל רק אם אתה משתמש בסים אחד.
לגבי המפרט, עשיתי פעם מפרט
פה - https://mitmachim.top/topic/74355/שיתוף-מפרט-מלא-למכשירי-האנדרואיד-הנפוצים@קראנץ-ונילה דווקא חיפשתי אולי יש בזה גרסאות לא יודע . אשמח לקישור או מקום להמלצה לרכישה במרכז תודה רבה . ותודה על הסקירה
-
@GRAPHIC-NADAV בשביל הפלאפונים של היום זה הרבה זמן
והמקשים שלו בעיקרון ממש טובים אפילו הכי טובים
אם אתה רוצה לגוון קח Q8 אבל מסתבר שהוא יחזיק הרבה פחות זמן@בינוני כן ב"ה החזיק המון זמן . אברר את זה . תודה