בקשה | בקשה לתוכנה שתקציב זמן לפעילות המחשב
-
שלום וברכה !
אני מעוניין בתוכנה שאפשר להגדיר מתי המחשב היה אפשר לשימוש וכמה זמן ובאיזה שעות, אמנם יש את פסק זמן אבל אני נצרך לתוכנה שעובדת בשעות שאין אותה בפסק זמן כגון מ-11 בלילה עד 12 בלילה וכן דבר נוסף שאין בפסק זמן להוסיף עוד שעה נוספת למשל משעות הצהריים אבל שהיה באותו יום דהיינו שיתאפשר לפתוח את המחשב באותו יום גם בשעה 11 בלילה עד 12 בלילה וגם ב-2 בצהריים עד 3.
אני ישמח מאוד אם מישהו מכיר כזה תוכנה שלא מצריכה חיבור לאינטרנט
תןדה רבה -
שלום וברכה !
אני מעוניין בתוכנה שאפשר להגדיר מתי המחשב היה אפשר לשימוש וכמה זמן ובאיזה שעות, אמנם יש את פסק זמן אבל אני נצרך לתוכנה שעובדת בשעות שאין אותה בפסק זמן כגון מ-11 בלילה עד 12 בלילה וכן דבר נוסף שאין בפסק זמן להוסיף עוד שעה נוספת למשל משעות הצהריים אבל שהיה באותו יום דהיינו שיתאפשר לפתוח את המחשב באותו יום גם בשעה 11 בלילה עד 12 בלילה וגם ב-2 בצהריים עד 3.
אני ישמח מאוד אם מישהו מכיר כזה תוכנה שלא מצריכה חיבור לאינטרנט
תןדה רבה -
יש משהו חדש שעוד לא יצא, שכולל המון המון אופציות בעה"י.
משהו משוכלל ביותר!
הסיבה שזה עוד לא יצא, ובעצם הפיתוח נעצר ממש לקראת הסוף, כי רצינו להוסיף פיצ'ר מיוחד ומושקע, שצורך הוצאה מסוימת שלכמה מאות ש"ח, ואנו ממתינים לתרומה של מישהו כדי להמשיך ולגמור בעה"י.
להלן דוגמאות מהתוכנה:
-
משהו משוכלל ביותר!
הסיבה שזה עוד לא יצא, ובעצם הפיתוח נעצר ממש לקראת הסוף, כי רצינו להוסיף פיצ'ר מיוחד ומושקע, שצורך הוצאה מסוימת שלכמה מאות ש"ח, ואנו ממתינים לתרומה של מישהו כדי להמשיך ולגמור בעה"י.
להלן דוגמאות מהתוכנה:
@es0583292679 כתב בבקשה | בקשה לתוכנה שתקציב זמן לפעילות המחשב:
משהו משוכלל ביותר!
להלן דוגמאות מהתוכנה:
מוגדר גם לפי משתמשים?
(אולי על הדרך תוכל להחליף את סייפר
)
-
משהו משוכלל ביותר!
להלן דוגמאות מהתוכנה:
מוגדר גם לפי משתמשים?
)
@מיגו-להוציא כתב בבקשה | בקשה לתוכנה שתקציב זמן לפעילות המחשב:
משהו משוכלל ביותר!
להלן דוגמאות מהתוכנה:
מוגדר גם לפי משתמשים?
)
רעיון מצוין.
מה שאמרת על סייפר... חשבתי על זה פעמים רבות, ואני חושב שזה ביזנס טוב, אבל צריך משקיע.[אומר את האמת... פעמיים פנו אליי משקיעים פרטיים לבנות מתחרה לסייפר, אחד הציע באויר 300,000 ש"ח לפני דיבורים, ואחד הציע מחיר רציני 50,000 לסגירה, השני היה מתווך ורצה לעשות את האצמע לעצמו (= רמאי, כלומר הציעו לו סכום עתק והוא חשב לעבוד עלי שאעשה לו את העבודה השחורה ב-50,000 והוא יקבל את השאר בלי עבודה), כלומר מדובר על השקעה רצינית מאד בעה"י].
-
הסיבה שזה עוד לא יצא, ובעצם הפיתוח נעצר ממש לקראת הסוף, כי רצינו להוסיף פיצ'ר מיוחד ומושקע, שצורך הוצאה מסוימת שלכמה מאות ש"ח, ואנו ממתינים לתרומה של מישהו כדי להמשיך ולגמור בעה"י
ואוו קודם כל נראה באמת תוכנה מושקעת עם מלא אפציות השאלה כמה זמן זה נראה לך שהיה תהיה מוכנה ?
ואם זה היה הרבה זמן האם מישהו מכיר תוכנה חילופית שיוכלה לספק את הצרכים המנימלים שהבאתי למעלה
כמובן רק לאותו פרק זמן שהתוכנה לא מוכנה ...
-
הסיבה שזה עוד לא יצא, ובעצם הפיתוח נעצר ממש לקראת הסוף, כי רצינו להוסיף פיצ'ר מיוחד ומושקע, שצורך הוצאה מסוימת שלכמה מאות ש"ח, ואנו ממתינים לתרומה של מישהו כדי להמשיך ולגמור בעה"י
ואוו קודם כל נראה באמת תוכנה מושקעת עם מלא אפציות השאלה כמה זמן זה נראה לך שהיה תהיה מוכנה ?
ואם זה היה הרבה זמן האם מישהו מכיר תוכנה חילופית שיוכלה לספק את הצרכים המנימלים שהבאתי למעלה
@שלמפוק כתב בבקשה | בקשה לתוכנה שתקציב זמן לפעילות המחשב:
זה לא כל כך ענין של זמן, התוכנה די מוכנה.
רק צריך להוסיף לה אופציה מסוימת שצורכת פעולה גדולה יותר.
תיאורטית אם מוותרים על זה (נניח להשאיר לגרסה הבאה או משהו כזה), או אם מישהו יחגור כגבר חלציו ויעזור לסיים את זה בעה"י, אז זה ענין של אולי יום אחד איה"י. -
ואוווו יישרכויח עצום אתה לא יודע כמה זה יעזור והיה בזה זיכוי הרבים בל יתואר במילים בפרט ע"מ להשליט סדר יום נורמלי ולא לבזבז זמן בישיבה על המחשב שלא לצורך חילך לאוריתא
הקב"ה ישלם לך כגמולך הטוב אכי"ר.
-
@שלמפוק כתב בבקשה | בקשה לתוכנה שתקציב זמן לפעילות המחשב:
האם מישהו מכיר תוכנה חילופית שיוכלה לספק את הצרכים המנימלים שהבאתי למעלה