בעיה | כל קבצי המשתמש נעלמו
-
@צללית כתב בבעיה | כל קבצי המשתמש נעלמו:
כשבדקתי כמה הגודל והמקום הפנוי של C:\ וניסיתי להשוות את זה לבחירת כל הקבצים והתיקיות שבC:\ זה לא תואם, וכונן C:\ מכיל 4GB יותר.
[מה שאומר שיש עוד 4GB שקיימים ורק אין אליהם גישה].זה לא אומר כלום, כיון שווינדוס מאחסן דברים נוספים על כונן C הגם שאינך רואה אותם בתיקית C:. בדקתי עכשיו במחשב שכתבתי ממנו והאחסון מלא בכ70 ג'יגה וכשאני בוחר את כל התיקיות ב-C ובודק גודל זה עושה לי 14 ג'יגה פחות!
סביר להניח שהקבצים נמחקו על ידי וירוס כלשהו. שיחזור אמור לעזור (כמובן כל עוד שלא עשו כלום במחשב).@אלדד-הדני-0 כתב בבעיה | כל קבצי המשתמש נעלמו:
שיחזור אמור לעזור
כשמדובר בSSD/NVMe אם מדובר במחיקה וTRIM מופעל
שחזור ברמה הביתית.... -
@אלדד-הדני-0 כתב בבעיה | כל קבצי המשתמש נעלמו:
שיחזור אמור לעזור
כשמדובר בSSD/NVMe אם מדובר במחיקה וTRIM מופעל
שחזור ברמה הביתית....@משחזר-מידע הענין הוא שלא רואים בR-STUDIO אפילו שמות של הקבצים הנ"ל גם לא כאילו נמחקו, פשוט התאדה.
לכאורה צריך לנסות להוציא את הדיסק קשיח ולחבר חיצוני, אבל מדובר במחשב ASUS שזה מסובך.
ניסיתי להעלות בוט חיצוני עם דיסק טכנאים [יש לי עם VENTOY] אבל משום מה זה לא הצליח, כנראה בגלל משהו שקשור ל UEFI, אני לא מבין בזה בדיוק ולכן לא רציתי להתעסק עם הביוס ולשנות שם הגדרות. -
בסנכרון וון דרייב אמור להופיע באבריסינג כנראה, יש קבצים פיקטיביים.
מה יכול להיות, בדוק האם נוצר לך משתמש טעמפ, זה דבר שקורה לפעמים, זו תקלה, וכל כיבוי של המחשב הקבצים נעלמים ועוברים לטעמפ, ראיתי תקלה כזו כמה פעמים.
הבעיה בהשערה הזו, שלכאורה זה כן אמור להופיע באבריסינג אם יש הרשאות.
אבל תבדוק בתיקיית המשתמשים, אולי תצטרך להציג תיקיות וקצים נסתרים.
@es0583292679 כתב בבעיה | כל קבצי המשתמש נעלמו:
הבעיה בהשערה הזו, שלכאורה זה כן אמור להופיע באבריסינג אם יש הרשאות.
אבל תבדוק בתיקיית המשתמשים, אולי תצטרך להציג תיקיות וקצים נסתרים.
זו בדיוק הבעיה, בדקתי גם באברית'ינג וגם כמובן שהצגתי מוסתרים ומערכת.
לכן אני נוטה לומר שזה ענין של הרשאות -
כשבדקתי כמה הגודל והמקום הפנוי של C:\ וניסיתי להשוות את זה לבחירת כל הקבצים והתיקיות שבC:\ זה לא תואם, וכונן C:\ מכיל 4GB יותר.
[מה שאומר שיש עוד 4GB שקיימים ורק אין אליהם גישה].זה לא אומר כלום, כיון שווינדוס מאחסן דברים נוספים על כונן C הגם שאינך רואה אותם בתיקית C:. בדקתי עכשיו במחשב שכתבתי ממנו והאחסון מלא בכ70 ג'יגה וכשאני בוחר את כל התיקיות ב-C ובודק גודל זה עושה לי 14 ג'יגה פחות!
סביר להניח שהקבצים נמחקו על ידי וירוס כלשהו. שיחזור אמור לעזור (כמובן כל עוד שלא עשו כלום במחשב).@אלדד-הדני-0 זה בדיוק הענין של הרשאות, כי אם אתה מציג גם מוסתרים ומערכת, זה אמור להיות אותו הדבר [לא בג"ב אלא בבתים בדיסק], הסיבה שזה לא כך זה בגלל שיש קבצים שאין הרשאת גישה אליהם, ולכן המאפיינים לא מגיע אליהם.
-
@משחזר-מידע הענין הוא שלא רואים בR-STUDIO אפילו שמות של הקבצים הנ"ל גם לא כאילו נמחקו, פשוט התאדה.
לכאורה צריך לנסות להוציא את הדיסק קשיח ולחבר חיצוני, אבל מדובר במחשב ASUS שזה מסובך.
ניסיתי להעלות בוט חיצוני עם דיסק טכנאים [יש לי עם VENTOY] אבל משום מה זה לא הצליח, כנראה בגלל משהו שקשור ל UEFI, אני לא מבין בזה בדיוק ולכן לא רציתי להתעסק עם הביוס ולשנות שם הגדרות.@צללית כתב בבעיה | כל קבצי המשתמש נעלמו:
הענין הוא שלא רואים בR-STUDIO
לכאורה צריך לנסות להוציא את הדיסק קשיח ולחבר חיצוני
מה מה?
התקנת rstudio על הדיסק ממנו נמחק החומר? -
הענין הוא שלא רואים בR-STUDIO
לכאורה צריך לנסות להוציא את הדיסק קשיח ולחבר חיצוני
מה מה?
התקנת rstudio על הדיסק ממנו נמחק החומר?@משחזר-מידע החומר לא נמחק, אף אחד לא מחק אותו. לגופו של ענין היה שם כבר r-studio
-
@משחזר-מידע החומר לא נמחק, אף אחד לא מחק אותו. לגופו של ענין היה שם כבר r-studio
-
@משחזר-מידע ברור, אבל אני חשבתי שאולי הוא יראה את הקבצים כיון שהוא סורק ברמת הדיסק
-
@משחזר-מידע ברור, אבל אני חשבתי שאולי הוא יראה את הקבצים כיון שהוא סורק ברמת הדיסק
- מה הדגם של הדיסק?
- מה הדגם של המחשב?
-
- מה הדגם של הדיסק?
- מה הדגם של המחשב?
@משחזר-מידע זה כרגע לא אצלי, אבדוק, תודה רבה