בעיה | הצילו ה jelly לא נדלק
-
יש לי jelly e2
ואני שיחתקי בו ובטעות מחקתי אפליקציה נראה לי הזאתי
Google Play Store (משהו שנראה כמו חלק של פאזל צבעוני כזה)
ועכשיו הפלאפון לא נדלק כלומר הוא נדלק אבל המסך שחור ואני לא רואה כלום (אפילו שיחות נכנסות אנשים מחייגים אלי וזה עושה להם צליל ואני לא רואה כלום)
רק הכפתור כיבוי עובש ושאני לוחץ עליו בארוכה יש לי 3 אופציות כיבוי הפעלה מחדש ונעילה
(עכשיו שאני שם יד על הרגש של טביעת אצבע או לחוץ פעמיים על הכפתור עזר שאמור להפעיל את מצלמה אז זה עושה מין רטט כזה אבל לא רואים כלום)
אני חייב עזרה דחוף מה אני עושה
לפני שמחקתי את האפליקציה עשיתי לה עותק במכשיר אולי זה יעזור אולי אפשר להתקין אותה דרך הריקברי משהו )
תודה ענקית
@משה-144 -
תתחיל מהפתרונות הפשוטים, לחיצה ארוכה על מקש הכיבוי (כ 10/20 שניות) עד לכיבוי בכוח
ואז תדליק
או שתחכה עד שתיגמר הבטריה
לחילופין תוכל להדליק את המכשיר ולהגיע לרקוברי - תוך כדי ההדלקה ללחוץ לחיצה ארוכה על מקש ווליום תחתון יחד עם מקש ההדלקה
ואז לבחור בשורה העליונה (לא לשחק עם שאר השורות) ולאשר בעצם הפעלה מחדש (לא מחיקה, רק הפעלה מחדש)
נסה לחבר למחשב ולראות אם משהו זז ואז להוציא משם את החומר -
תתחיל מהפתרונות הפשוטים, לחיצה ארוכה על מקש הכיבוי (כ 10/20 שניות) עד לכיבוי בכוח
ואז תדליק
או שתחכה עד שתיגמר הבטריה
לחילופין תוכל להדליק את המכשיר ולהגיע לרקוברי - תוך כדי ההדלקה ללחוץ לחיצה ארוכה על מקש ווליום תחתון יחד עם מקש ההדלקה
ואז לבחור בשורה העליונה (לא לשחק עם שאר השורות) ולאשר בעצם הפעלה מחדש (לא מחיקה, רק הפעלה מחדש)
נסה לחבר למחשב ולראות אם משהו זז ואז להוציא משם את החומר@שאול-208
א כיבוי כפוי לא עוזר
ב ריקברי לא נפתח לי
ג כדי שהמחשב יקרא אותו צריך ללחוץ על אופציה קיראת
קבצים במכשיר מה שאין לי אופציה כרגע -
@שאול-208
א כיבוי כפוי לא עוזר
ב ריקברי לא נפתח לי
ג כדי שהמחשב יקרא אותו צריך ללחוץ על אופציה קיראת
קבצים במכשיר מה שאין לי אופציה כרגע@הכהן-הגדול
אולי מישהו שיש לו jelly e2
יוכל לחלץ לי את ה Google Play Store