בעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740
-
כהמשך לפוסט הזה אני מנסה כבר הרבה זמן להעתיק צילום מסך שעשיתי במחשב ולהעתיק לכרטיס זיכרון אולם המצלמה לא מסכימה להציג את התמונה הזאת, רשום "לא ניתן להציג תמונה", זאת על אף שכבר:
- ערכתי את גודל הרוחב והגובה לאותו גודל של תמונות מהמצלמה
- כנ"ל שיניתי את שם הקובץ למספר סידורי של שאר התמונות, השוויתי רזולוציה אנכית ואופקית, יחידת רזולוציה, פרופיל צבע, יצרן ודגם המצלמה, מספר סידורי, וכן כל שורה שהתאפשרה לערוך ולשנות במאפיינים לנתונים דומים של תמונות מהמצלמה.
אז למה זה לא מוצג ע"ג המצלמה?
אולי בעל המדריך @אלף-שין ידע להחכימיני
-
כהמשך לפוסט הזה אני מנסה כבר הרבה זמן להעתיק צילום מסך שעשיתי במחשב ולהעתיק לכרטיס זיכרון אולם המצלמה לא מסכימה להציג את התמונה הזאת, רשום "לא ניתן להציג תמונה", זאת על אף שכבר:
- כנ"ל שיניתי את שם הקובץ למספר סידורי של שאר התמונות, השוויתי רזולוציה אנכית ואופקית, יחידת רזולוציה, פרופיל צבע, יצרן ודגם המצלמה, מספר סידורי, וכן כל שורה שהתאפשרה לערוך ולשנות במאפיינים לנתונים דומים של תמונות מהמצלמה.
@מענדיל-טרייסטער הכנסת לתוך התיקיה של התמונות?
-
@משה-ת כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
כן
לתוך התיקייה 100CANON -
@מענדיל-טרייסטער תנסה להמיר את התמונה לפי הנתונים עם סקריפט פייתון, אצלי זה עבד מעולה...
אגב, את הנתונים קיבלתי אחרי שהעלתי לאתר הזה את התמונה מהמצלמה, העברתי לGPT את התוצאות מהאתר וביקשתי ממנו סקריפט להמיר תמונות לפי המאפיינים שבתוצאה...
-
@משה-ת כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
כן
לתוך התיקייה 100CANON@מענדיל-טרייסטער כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
התיקייה 100CANON
זה התיקה של המצלמה?
נראה לי שבסדרת ה SX זה לא התיקיה. -
@מענדיל-טרייסטער כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
התיקייה 100CANON
זה התיקה של המצלמה?
נראה לי שבסדרת ה SX זה לא התיקיה.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
@מענדיל-טרייסטער כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
התיקייה 100CANON
זה התיקה של המצלמה?
נראה לי שבסדרת ה SX זה לא התיקיה.תמונות שצולמו עי המצלמה כן מוצגות
והן נמצאות בתיקייה הזאת -
@מנדי-מירי כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
אשמח להוסיף ולשאול איך עושים את הנ"ל לסרטונים האם יש אופציה בזאת ?
https://mitmachim.top/topic/79133/שיתוף-אתגר-ומתן-שכר-בצידו-הכנסת-וידיאו-למצלמה
-
@מענדיל-טרייסטער תנסה להמיר את התמונה לפי הנתונים עם סקריפט פייתון, אצלי זה עבד מעולה...
אגב, את הנתונים קיבלתי אחרי שהעלתי לאתר הזה את התמונה מהמצלמה, העברתי לGPT את התוצאות מהאתר וביקשתי ממנו סקריפט להמיר תמונות לפי המאפיינים שבתוצאה...
@יוסף-אלחנן כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
מוזר..
העתקתי באמצעות PowerShell (שורת הפקודה) את כל מטא הנתונים מתמונה מקורית של המצלמה לתמונה של המחשב, ועדיין אינה מוצגת במצלמה -
@יוסף-אלחנן כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
מוזר..
העתקתי באמצעות PowerShell (שורת הפקודה) את כל מטא הנתונים מתמונה מקורית של המצלמה לתמונה של המחשב, ועדיין אינה מוצגת במצלמה@מענדיל-טרייסטער כתב בבעיה | הצגת תמונות מהמחשב במצלמת קנון SX740:
העתקתי באמצעות PowerShell (שורת הפקודה)
שוב, אני עשיתי את זה עם פקודה פייתון...