באג | באג עדכון תאריך עברי אוטומטי
-
שלום
יש לי שיאומי f21 pro
ויש לי באג שהתאריך העברי לא מתעדכן לבד במסך הבית רק במסך הנעילה
אלא אם אני מחליף רקע או משנה רזולציה במסך
אשמח לפתרון -
שלום
יש לי שיאומי f21 pro
ויש לי באג שהתאריך העברי לא מתעדכן לבד במסך הבית רק במסך הנעילה
אלא אם אני מחליף רקע או משנה רזולציה במסך
אשמח לפתרון -
@inonba אפשרי לסדר עם מאקרו דרויד, ש'הורג' את האפליקציה של הלאנצ'ר כל יום קצת אחרי השעה 00:00. אם אתה רוצה יש לי מאקרו מוכן.
-
@inonba כך באופן אוטומטי מתעדכן התאריך.
אם התכוונת מה זה מאקרו דרויד (סליחה אם אתה כבר יודע ואני מסביר לך...), זו אפליקציה שמבצעת אוטומציה לפעולות בטלפון ע"פ טריגרים (אירועים שמתרחשים בטלפון).
הגדרתי מאקרו, שהטריגר שלו הוא השעה 00:00 כל יום. כלומר בשעה זו הפעולה שהגדרתי תתרחש.
הפעולה שהגדרתי היא בעצם סוג של אלץ עצירה לאפליקציה (מסך הבית) שאחראית על התאריך העברי.
כמו שבעצמך כתבת, ישנם אירועים שגורמים לתאריך להתעדכן, וכך גם אילוץ עצירה.
אני יכול לשתף איתך את הקובץ (וגם את האפליקציה) שמכיל כבר את הטריגר והפעולה, ורק תצרך לטעון את הקובץ באפליקציה, וזה אמור לפתור לך את הבעיה.
מה שכן, התאריך מתעדכן לפי התאריך הלועזי, כך שהעברי לא יכול להשתנות בצאה"כ וצריך לחכות ל00:00... -
@inonba כך באופן אוטומטי מתעדכן התאריך.
אם התכוונת מה זה מאקרו דרויד (סליחה אם אתה כבר יודע ואני מסביר לך...), זו אפליקציה שמבצעת אוטומציה לפעולות בטלפון ע"פ טריגרים (אירועים שמתרחשים בטלפון).
הגדרתי מאקרו, שהטריגר שלו הוא השעה 00:00 כל יום. כלומר בשעה זו הפעולה שהגדרתי תתרחש.
הפעולה שהגדרתי היא בעצם סוג של אלץ עצירה לאפליקציה (מסך הבית) שאחראית על התאריך העברי.
כמו שבעצמך כתבת, ישנם אירועים שגורמים לתאריך להתעדכן, וכך גם אילוץ עצירה.
אני יכול לשתף איתך את הקובץ (וגם את האפליקציה) שמכיל כבר את הטריגר והפעולה, ורק תצרך לטעון את הקובץ באפליקציה, וזה אמור לפתור לך את הבעיה.
מה שכן, התאריך מתעדכן לפי התאריך הלועזי, כך שהעברי לא יכול להשתנות בצאה"כ וצריך לחכות ל00:00...