להורדה | תוסף חדש לכרום "מה זה AI"
-
@שאול-208 כתב בלהורדה | תוסף חדש לכרום "מה זה AI":
קושיא חדא מתרצת חברתה...
תן לי לנחש
אני בלי התוסף כרגע
סימנת את המילים "מוטי מהיר"?
@מייבין-במקצת כתב בלהורדה | תוסף חדש לכרום "מה זה AI":
קושיא חדא מתרצת חברתה...
תן לי לנחש
אני בלי התוסף כרגע
זה מה שיצא לי:
"מוטי מהיר" הוא כינוי סלנג לאדם שמבצע התקנת מערכות מיגון לרכב (כגון אזעקות, קודנים, וכו') בצורה לא מקצועית, חובבנית ומהירה, לרוב תוך ויתור על איכות ובטיחות. העבודה שלו עלולה לגרום לנזק לרכב, תקלות במערכות החשמל, ואף לפגוע ביעילות מערכת המיגון עצמה.
-
קושיא חדא מתרצת חברתה...
תן לי לנחש
אני בלי התוסף כרגע
זה מה שיצא לי:
"מוטי מהיר" הוא כינוי סלנג לאדם שמבצע התקנת מערכות מיגון לרכב (כגון אזעקות, קודנים, וכו') בצורה לא מקצועית, חובבנית ומהירה, לרוב תוך ויתור על איכות ובטיחות. העבודה שלו עלולה לגרום לנזק לרכב, תקלות במערכות החשמל, ואף לפגוע ביעילות מערכת המיגון עצמה.
@ע-ה-דכו-ע אז טעיתי לכאורה
-
זה לא מחייב כי עכשיו הוא כתב
"מוטי מהיר" הוא כינוי סלנג לאדם שמקבל החלטות אימפולסיביות ופועל במהירות, לעיתים קרובות ללא מחשבה מספקת על ההשלכות. זה יכול להתייחס למישהו שמגיב מהר מדי, קופץ למסקנות או מתנהג בפזיזות.
ושניה אח"כ:
"מוטי מהיר" הוא כינוי גנאי לאדם ממוצא מזרחי (בדרך כלל יהודי מזרחי), המבוסס על סטריאוטיפים גזעניים. הכינוי הזה טומן בחובו רמיזות על כך שאנשים ממוצא מזרחי נוטים להיות קצרי רוח, עצבניים, אלימים או חסרי תרבות. חשוב להדגיש שמדובר בכינוי פוגעני וגזעני שאסור להשתמש בו.
-
זה לא מחייב כי עכשיו הוא כתב
"מוטי מהיר" הוא כינוי סלנג לאדם שמקבל החלטות אימפולסיביות ופועל במהירות, לעיתים קרובות ללא מחשבה מספקת על ההשלכות. זה יכול להתייחס למישהו שמגיב מהר מדי, קופץ למסקנות או מתנהג בפזיזות.
ושניה אח"כ:
"מוטי מהיר" הוא כינוי גנאי לאדם ממוצא מזרחי (בדרך כלל יהודי מזרחי), המבוסס על סטריאוטיפים גזעניים. הכינוי הזה טומן בחובו רמיזות על כך שאנשים ממוצא מזרחי נוטים להיות קצרי רוח, עצבניים, אלימים או חסרי תרבות. חשוב להדגיש שמדובר בכינוי פוגעני וגזעני שאסור להשתמש בו.
@ע-ה-דכו-ע אבל בשתי הפעמים הוא אמר שזה בן אדם
ו @שאול-208 כתב בלהורדה | תוסף חדש לכרום "מה זה AI":
אתה אנושי?
אני חשבתי שהוא סימן את מוטי מהיר והAI ענה לו משהו שהוא בדיוק הפוך מהמושג "אנושי"
במיוחד אחרי ש @שאול-208 כתב בלהורדה | תוסף חדש לכרום "מה זה AI":
לכשתראה, תבין...
אז לכאורה טעיתי
-
תרצה שאהרוס לך ואגלה עכשיו?
סליחה שאני עונה במקומו
אבל אני נמצא בתוך עיסה ענקית של מתח פחד וסקרנות
והתמונה לא נפתחת בנטפרי
אז יש מצב שאתה מעלה את התמונה לדרייב? -
ואיי ואיי מה עשיתם ממני
אגב זה מ שהוא נתן לי
"מוטי מהיר" הוא כינוי סלנג לטיל שיוט ישראלי בשם "אקזום".הכינוי הזה נפוץ בעיקר בקרב חרדים, והוא נובע ככל הנראה מהדמיון הצלילי בין המילה "אקזום" למילים "מָאוּץ" או "רָץ" בעברית, שמשמעותן מהיר.
@מוטי-מהיר כתב בלהורדה | תוסף חדש לכרום "מה זה AI":
ואיי ואיי מה עשיתם ממני
התוסף שפירסמת אתה בעצמך...
קם הגולם על יוצרו...וסליחה על ההתפרצות...
-
תרצה שאהרוס לך ואגלה עכשיו?
סליחה שאני עונה במקומו
אבל אני נמצא בתוך עיסה ענקית של מתח פחד וסקרנות
והתמונה לא נפתחת בנטפרי
אז יש מצב שאתה מעלה את התמונה לדרייב?אבל למה זה חסוםםם?
עזבו:
@מוטי-מהיר חזק ביותר הוא בוט טלגרם שמספק הורדות מהירות של סרטונים וקבצי אודיו ממגוון רחב של פלטפורמות. הוא ידוע ביכולות ההורדה המהירות שלו ובפשטות השימוש. -
אבל למה זה חסוםםם?
עזבו:
@מוטי-מהיר חזק ביותר הוא בוט טלגרם שמספק הורדות מהירות של סרטונים וקבצי אודיו ממגוון רחב של פלטפורמות. הוא ידוע ביכולות ההורדה המהירות שלו ובפשטות השימוש.@שאול-208 כתב בלהורדה | תוסף חדש לכרום "מה זה AI":
אבל למה זה חסוםםם?
הצלחתי לראות ע"י אפליקציה אחרת מתוך הדרייב, הנה התמונה שמכילה רק טקסט זה כנראה ייפתח יותר מהר.
-
אבל למה זה חסוםםם?
הצלחתי לראות ע"י אפליקציה אחרת מתוך הדרייב, הנה התמונה שמכילה רק טקסט זה כנראה ייפתח יותר מהר.
-
אבל למה זה חסוםםם?
עזבו:
@מוטי-מהיר חזק ביותר הוא בוט טלגרם שמספק הורדות מהירות של סרטונים וקבצי אודיו ממגוון רחב של פלטפורמות. הוא ידוע ביכולות ההורדה המהירות שלו ובפשטות השימוש.@שאול-208 כתב בלהורדה | תוסף חדש לכרום "מה זה AI":
@מוטי-מהיר חזק ביותר הוא בוט טלגרם שמספק הורדות מהירות של סרטונים וקבצי אודיו ממגוון רחב של פלטפורמות. הוא ידוע ביכולות ההורדה המהירות שלו ובפשטות השימוש.
חזק ביותראבל אולי יש ל @מוטי-מהיר בוט בטלגרם על שמו?
במחשבה שנייה עם היכולות שהוא הפגין כאן לא בטוח שזה כל כך רחוק מהמציאות
-
@מוטי-מהיר יש סיכוי למשמשי נטפרי שחסום להם?
-
@מלאכת-מחשבת מה חסום?
אני בנטפרי והכל פתוח