קידום אתרים בגוגל
-
@222972
קידום אורגני לוקח קצת זמן אבל אם אתה תותח יש לך סיכוי גדול. אבל אתה יכול לעשות קידום ממומן למשל ב 700 וזהו. אם לא תרצה לשלם יש המון באינטרנט שמסבירים איך לעשות קידום אורגני תותחים, תחפש. יש למשל את דניאל זריהן, אבל יש יותר תותחים ממנו. או שתשלם לחברה 140 ש"ח שתעשה לך קידום אורגני. -
@lig148500 דניאל זריהן זה בחינם?
-
@222972 אמר בקידום אתרים בגוגל:
@יאיר-מן בניתי את האתר בsite123 כדי שמישהו שלא מבין במחשבים גם יוכל לשנות דברים, אז לא הצלחתי לעשות את זה בקישור של @יאנג-בוי
קנית שם דומיין?
@יאיר-מן אמר בקידום אתרים בגוגל:
@222972 אתר שנבנה בsite123 אין כל כך דרך לקדם, רק לדאוג שיהיו הרבה קישורים חיצוניים שיפנו איליו
גם לא בטוח שזה יעזור כי בישביל שהעכבישים של גוגל ימצאו אותו אסור לו להיות תחת דומיין של site123. יש לי למשל אתר בוויקס של קהילה מצומצמת אז לא קניתי לו דומיין כי לא היה צריך. ויש קישורים באתרים אחרים והמנוע חיפוש של גוגל לא מצא אותו כבר 3 חודשים ( אני גם לא רוצה שימצא, אבל לא משנה)
-
@lig148500 לא קניתי דומיין כי זה עולה כסף לכל חודש ולא תשלום חד"פ אז אני לא רוצה לשלם את זה..
-
@lig148500 לא יודע לא בדקתי את כל הדפים של גוגל. מישהו פה פתח פעם אתר דרך חברה כלשהיא בחינם והאתר שלו הגיע למקום טוב בגוגל?