באג | טופס שלא נפתח טוב באקסס
-
שלום חברים,
יש לי תופעה חוזרת ומעצבנת בקובץ Access:
אני פותח טופס דרך כפתור והטופס נפתח אבל לא רואים אותו. הוא מופיע במנהל המשימות, אבל כדי לראות אותו בפועל אני צריך ללחוץ עליו שם ואז לעשות "הגדל".
רק אז הוא מופיע.מה שמוזר – זה עבד מצוין בעבר, לא שיניתי שום קוד, רק עשיתי שינויים קלים בעיצוב הטופס (כמו מיקום של שדות וכו'), ומאז זה התחיל לקרות.
כבר פעם זה קרה לי והצלחתי לסדר איכשהו, אבל הפעם שום דבר לא עוזר, הטופס פשוט מתעקש להיוולד מוסתרמישהו נתקל בזה בעבר ויודע מה הבעייה ?
תודה מראש!
-
פ פרוזי סימן נושא זה כשאלה
-
שלום חברים,
אני פותח טופס דרך כפתור והטופס נפתח אבל לא רואים אותו. הוא מופיע במנהל המשימות, אבל כדי לראות אותו בפועל אני צריך ללחוץ עליו שם ואז לעשות "הגדל".
רק אז הוא מופיע.מה שמוזר – זה עבד מצוין בעבר, לא שיניתי שום קוד, רק עשיתי שינויים קלים בעיצוב הטופס (כמו מיקום של שדות וכו'), ומאז זה התחיל לקרות.
כבר פעם זה קרה לי והצלחתי לסדר איכשהו, אבל הפעם שום דבר לא עוזר, הטופס פשוט מתעקש להיוולד מוסתרמישהו נתקל בזה בעבר ויודע מה הבעייה ?
תודה מראש!
@פרוזי כתב בבאג | טופס שלא נפתח טוב באקסס:
שלום חברים,
תודה מראש!
אהלן
אני לא יודע למה אתה מסתבך... זה בעייה מוכרת באקסס
אני אגיד לך מה הפתרון
תוסיף בטופס במאפיינים בבעת טעינה
את הקוד הבאPrivate Sub Form_Load() On Error Resume Next Me.Visible = False DoCmd.Restore Me.Visible = True DoCmd.MoveSize 2000, 2000, 15000, 9000 DoCmd.SelectObject acForm, Me.Name, True End Sub
זה יסדר לך את זה שזה יקפוץ תמיד..
תודה רבה לכל העוזרים...
-
פ פרוזי סימן נושא זה כנפתר
-
@פרוזי כתב בבאג | טופס שלא נפתח טוב באקסס:
שלום חברים,
תודה מראש!
אהלן
אני לא יודע למה אתה מסתבך... זה בעייה מוכרת באקסס
אני אגיד לך מה הפתרון
תוסיף בטופס במאפיינים בבעת טעינה
את הקוד הבאPrivate Sub Form_Load() On Error Resume Next Me.Visible = False DoCmd.Restore Me.Visible = True DoCmd.MoveSize 2000, 2000, 15000, 9000 DoCmd.SelectObject acForm, Me.Name, True End Sub
זה יסדר לך את זה שזה יקפוץ תמיד..
תודה רבה לכל העוזרים...
-
@975 כתב בבאג | טופס שלא נפתח טוב באקסס:
@פרוזי
תודה רבה לא מזמן שאל אותי מישהו על זה
נ. ב. מעניין שעלית על הפיתרון לפני שהיה הבעיהלמה לפני שהיה הבעייה
אחרי שהיה... הטופס לא נפתח לי...
וגם אני לא מבין עדיין מה הבעיה זה רק מעקף